Партия №29 "В лифте"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 9 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хочеш мене підставити? Ню-ню...

2. Twister

Twister Well-Known Member

Тобто, перевертню вигідно щоби останнього мафа не вішали якнайдовше? Олала...

3. ovod

ovod Well-Known Member

проїхали... я то тобі потім згадаю....

4. Twister

Тільки не Овод і Еребус обидва разом + Мартіні. Ну не могли ж мафи тупо організувати злив свого.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Ага. А вчора не відкривався і давав себе злити бо.... ??

5. -Erebus-

я навіть розумію чому - бо почав зливати Мартіні, відмазаного... але я писав чому, бо його допис з "перевіркою Зю" був палевним, але я спочатку подумав, що він перевертень, а тільки потім про мафію...
    Однак, якщо Мартіні мир - то мафам великий респект і повага!

6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

п.с.тримай особисті амбіції при собі....
    Тобто не могли?мо шось надумали...

7. -Erebus-

Але мафи його можуть тупо прибрати уночі... Так шо довго чекати перевертню теж не варто! А мафів він знає...

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Овод.....я не втекла... я пішла смажити котлети:wacko:

9. Twister

Слухайте, а може мафи спецом не прибирають Шерифа, щоби Перевертень їх не здавав?

10. -Erebus-

Рибні чи м'ясні? :) А то у ліфті сидимо, вже добу ніц не їв :)

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

А де тут зв'язок?

11. Twister

Я просто міркую. Якась же має бути причина, чому вибір жертв такий дивний. Враження таке, що бьють навмисно тих, хто шерифами бути не може.

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Я навіть не розумію, чому не прибирають мене, якщо Зю назвав мене перевіреною.

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

А ніч настане в цьому ліфті чи в мене поспішає годинник?

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну а чому тоді в неї стріляли? Мафи завше перестрілють від найсильнішого рольовика до найпрострішого мирного. Не знаю чому вирішили Щасливу, я на її дописи взагалі навіть уваги не звернула.
    Чесно кажучи, я думала, що Хантер - маф, бо він в реалі зі Щасливою міг спілкуватись і вона могла йому дати неправильно зрозуміти, що вона - рольовик, тому Хантер її і прибрав. Але виявилось, що Хантер був миром, тому не знаю хто і чому її прибрав.

13. ovod

ovod Well-Known Member

всьо важливе при собі тримаю...

14. Masini

Masini Well-Known Member

Повешен Мартини - адвокат

Жду ваших НД

15. ovod

ovod Well-Known Member

ага..........

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Привет Твисти)

Давай обое проследим за моей мыслью.

Простой мирный Хантер, который, казалось бы должен во всём сомневатся, допускать все возможные адекватные варианты с отмазой Мартини, после итогов голосование наезжает на него и с полной уверенностью в своих словах первым пишет за окончание дня. А как мы помним, маньяку, чтоб более менее комфортно жить, чтоб его раньше времени не начали искать, должен придерживатся тактики баланса сторон. Ситуация в игре была примерно следуйщая: 6 мирных против 3 мафии. Очевидно же, что избавлятся надо от мафии. И чтоб вдруг ничего в его плане не сорвалось, он решает эмоционально настоять на своём выборе, но неожиданно для многих (и для себя в том числе) умирает, оставляя инфу о своей роли - мирный.
    Терь главный вопрос этого момента - не слишком ли он много на себя взял как для простого мирного? То, что Мартини будет отмазан было даже мне видно по итогам нулевого дня. Мафия вполне могла отмазать и городского Мартини, а Хантер этого даже не допускал. Следовательно напрашивается вывод, что он обладал инфой, которой не обладали обычные мирные жители. Поэтому я и вижу в нём оборотня.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зю, ти казав, що знаєш двох мирних. Якби ти був комом, то б назвав свої перевірки, бо ж міг би припустити, що тебе приб'ють рано чи пізно, а народ так і не дізнається про твої дії, а отже толку від тебе буде нуль. Чому про це не думаєш? Бо впевнений, що тебе не приб'ють? Чому? Дедалі більше переконуюсь в тому, що ти - маф!

До пари я б приклеїла Христинку, бо вона і надалі пише пусті дописи. І ця акторська жаль з приводу Хантера - то вже просто занадто :)

18. Twister

О!!! :yahoo:

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Итак, осталось 2 мафии, предположительно мёртвый маньяк и кажется город в шоколаде)

Уверен, у кома уже есть инфа от проверок. Если даже он и не нашел мафию, то тогда уж и методом исключения думаю не сложно будет разобратся кто есть кто.

И да, после этой ночи предлагаю кому вскрыватся, если будет действительно чтота стоющее, конец (Христинка мур-мур)) уже не далёк.

20. -Erebus-

А кого ще?
    Може Зю маф, а справжний ком ще чекає - думаю завтра, якщо доживе, відкроється! Мафи радше за се Зю не повірили (це у тому випадку, кщо він сам не маф)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)