Партия №29 "В лифте"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 9 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А шо думаєш про Овода?

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Думаю мафиозник. По крайней мере ,есть смысл прижать его завтра к стенке. Вот тогда и посмотрим.

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

За півтори години жодного допису... Всі в ліфті поснули чи що?

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мирные с маньяком боятся лишнего ляпнуть, мафы тоже не хотят брать инициативу в свои руки. Понимают ведь, что Мартини не спасти. Сейчас они усиленно ищут Шерифа, т.е. меня)))))

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Сейчас самое время, кому-то из мирных притвориться Шерифом и ценой собственной жизни отвести от меня угрозу! Так будет правильно, ведь Шериф должен жить. Посмертно еще медаль за отвагу обещаю вручить храбрецу.

5. Masini

Masini Well-Known Member

Зю ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6. ovod

ovod Well-Known Member

ну що ж я появився....

7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Мдя:wacko:.....Зю...ти часом ,не забув додати,що замість шериф має бути маф:crazy:

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

яка "радість":crazy:

8. ovod

ovod Well-Known Member

1.Мартіні -
    2.Хантер - мирный, убит во вторую ночь
    3.Овод -
    4.Твістер
    5.Дэриэл -
    6.Нирванка -
    7.Зю -
    8.Еребус -
    9.Щаслива - мирная, убита в перую ночь
    10.Христя -
    11.Любімая -

якщо поділити по групах, тобто по 4 чоловіка то в групі приблизно один маф... це при умові шо рандом масіні досить нормальний))))

мартіні маф
    хантер мир
    овод мир
    твісті припускаю шо мир
    деріел, нірванка, зю, еребус тут є маф...
    припускаю шо деріел і може бути еребус( з зю має ком розібратися)
    нірванку тре перечитати...
    щаслива мирна, далі або христя або любима маф...
    тобто мафи получаються
    мартіні, деріел, еребус, христя/любима

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

ага....
    а ти мафів шукаєш чи шоколадку жуєш?

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

з них один може бути оборотом.... христя то часом не ти? дуже вже дописи ніякі і не палишся і не робишся мирною шоб мафи не пристрелили.....

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Не робіть помилки! Я комісар! Мафи круто підставили. В першу ніч перевіряв Зю, в другу Еребуса. Обидва мирні.

10. ovod

ovod Well-Known Member

христя втікла....підозріло...це ше півбіди... вона ше й підозріло втікла.....

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ага, мій голос проти Овода

12. ovod

ovod Well-Known Member

а звідки ти знав шо тебе підставлять?
    ти зараз хочеш відмазати своїх.... значить один з них маф....
    оскільки зю перший... значить маф еребус....

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні - маф, робить алібі своїм колєгам???

14. ovod

ovod Well-Known Member

зю і еребус по-моєму не разом...

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

............

16. ovod

ovod Well-Known Member

зю, шо будеш вночі робити?

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нирванку мочить скорее всего буду. Но я еще не решил окончательно. Двое мирных мне уже известны, плюс с большой долей вероятности думаю что мирные еще двое, плюс я. т.е. 5 из 9 мирных у меня уже известно. остается 4, трои из которых негативы. шанс промазать и попасть в единственного мирного - минимален. Поэтому сегодня ночью точно уже буду кого-то мочить. вот кого, еще не решил. скорее всего Нирванку.

18. Twister

Twister Well-Known Member

Щойно прибігла, зараз читатиму. Голосувати вже бачу як треба, Мартіні.

Я тут, нікуди не йду.

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Ммм... Де ти це побачив?

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Тобто два мафи першими з місця в кар'єр голосують третього свого ж? о_О При тому, що вже було озвучено, що голосувати будемо всі однаково?

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

LuBimaya, якщо не важко: не можу знайти, ти на моє питання відповідала?

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

nirvanka:
    Оце виділене жирним - що воно було? Ти наполягаєш, що хтось міг бачити в Щасливій Шерифа?

19. Кохана

Кохана LuBimaya

сорь
    просто я в кожній партії рухаю еребуса, не залежно від свого статусу та ролі... він знає... особисте;)

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

але мені таки й досі здається, що він маф... а в парі з ним таки овод/христя...

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

одне другому не заважає...а лиш допомагає...

я звісно,не красуня,але ж і не цейвовот:crazy:
    Тю...то ти аж сьоня згадав:))
    о_О
    Ой сорі...шо в мене дома народ їсти хоче...прости шо я підозріло "втекла" на кухню....і підпільно відсиджуюся:crazy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)