Партия №29 "В лифте"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 9 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

не тре мені нікого приписувати...

2. Кохана

Кохана LuBimaya

аааа
    маньяк!!!!!!!о_О

3. ovod

ovod Well-Known Member

не факт шо провірить...

дякую за комплімент..

вот то то....

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

я добрий маньяк...

4. hunter

hunter мандрівник

пропоную наступний день достроково завершити, і впевнений що всі будуть за!?!

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я согласен. буду голосовать против Мартини и за досрочное окончание дня ... если конечно мафы сжалятся надо мной и не станут мочить Шерифа.

6. ovod

ovod Well-Known Member

після стресу від неповішання мартіні, добрався нарешті до довжелезного допису деріела...

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Хантер, извини конечно, но либо ты слишком умный, либо ты знаешь немного больше чем я. Вариант, что отмазали мирного, а Эребус, как мафия, пустил ветку против него не рассматривается впринципе? Здесь есть несколько игроков, которые запросто могли это всё провернуть. В нулевой день итак понятно было, что загоняли больше всех на Мартини. Можна было б его отмазать и без помощи Эребуса. Ход довольно тонкий, но очень хороший. Адвокату нужно всего лишь иметь некое понимание игры. В свою очередь такие мувы я не раз уже видел. Самое прикольное, что шаг то на все сто хороший, мафия ничем не рискует, а даже наоборот, вгоняет город в ступор после оглашения итогов голосования.

8. Masini

Masini Well-Known Member

Убит Хантер - мирный

В этот день вы можете голосовать за любого игрока

9. hunter

hunter мандрівник

па................
    п.с. дякую!!!!!!!

10. ovod

ovod Well-Known Member

мартіні..............

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мартини
    .....

12. ovod

ovod Well-Known Member

за закінчення...

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

ніч надіюся буде до 21.00?

13. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

с 50-ти процентной вероятностью оборотень мёртв. Больше того Хантер слегка им палился, ибо он реально знал чуть больше нашего. Следуя из этого, Наезжал бы Хантер так рьяно на Мартини мирного, зная всю мафию, которая была полным составом против 6 игроков города? Не думаю. А из этого следует, что моя пред идущая теория про хитрую отмазу тускнеет. Поэтому вполне себе Мартини с приглушенным чуством подвоха.

Очень сомнительно, что сегодня появлятся все, да и послушать многих очень хотелось бы. Пока против.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні, за кінець!

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Цікаво, де був ком....

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я тут, на страже правопорядка и закона. а шо?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

де був?????

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Рррррр. Да пишите хоть чтота. Окей, кто в связке с Мартини и почему? Если вы все просто проголосуете и убьёте предпологаемую на 95% мафию, то что дальше делать? Рандомом вешать?

Кстати про Зю. Либо же он ком, либо проверен комом и мирный. Тут думаю всем ясно. и да, Зю - Харооооош )))

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Россия вот накидала полную торбу Андорре.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Зю всегда тут, с вами.

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Найс)
    Лан, мну будет завтра после обеда.

Всем споки ноки)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мартіні.
    За закінчення дня.
    Перечитувала дописи.. Відчувається, що деякі дуже мало і ніби обережно пишуть. Це Щаслива, Твістер, Любімая. Овод теж якось так дивно не по собі.. Овод то взагалі підозрюваний в мене, бо другим підтримав голосування проти Мартіні. Знав, що він буде відмазаний?

Деріел, твоя теорія про те, що Мартіні - мир - брєд! Почитай його дописи, він реально спалився!! Це просто треба бути або сліпим, щоб того не побачити, тим більше якщо хтось на той пост звернув увагу в цитатах, ну або мафом.

Трохи обломалась зі своїми передчуттями, Хантер - молодець!! Гарно зіграв - відвів увагу мафів на себе!! :)))

Зю ніяк не пійму. Він по моєму вже вичерпує свої акторські ідеї. В інтонації відчувається страх, обережність. Якщо прочитаєте всі дописи від початку, то відчуєте спад самовпевненості в його словах. Він деколи згадує Щасливу, про яку інші не говорять практично. Чому він так на ній зациклений?
    Може мафи обломались 2 рази і тому він такий сумний? ;)
    Досі думаю, що він скорше всього маф.

Більше думок нема.

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Якби він був мирним, то мафи б його прибрали вже давно! Чому 2 дні вони вибирають не того, хто триндить язиком і видає себе за кома, що цілком може бути правдою в його випадку? Або Зю - маф, або мир, який веде народ в ту сторону, яку потрібно мафам.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)