Партия №28 "Постапокалиптика"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 20 вер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

зю... як думаєш кого маньяк покусав?....

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

нет. но по крайней мере избавит меня от душевных мук и духовных страданий))))

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

я бы Любимую кусь-кусь

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

ладно, я спать пошел. Мочить буду hunter. Но вы делайте чо хотите.

3. GGall

GGall Well-Known Member

Мартини весь из себя такой правильный...
    Ну ниче, я тоже послидовний
    Мартини

Зы. А игра конеш суперабл

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нормальная игра. Так даже лучше. Все равно тонны бесполезного флуда никто не читает. А так все четко и поделу - ничерта не понятно! ))))

• Подобається Подобається x 1
  5. ovod

ovod Well-Known Member

думаєш хантер не відмазаний?

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ну вообще то логично. Он самый говорливый из нас, если так можно сказать применительно к этой игре, т.е. ему как бы пофиг на линч. Тогда можно было бы Мартини чикнуть. какие-то не искренние были их наезды друг на друга.

7. ovod

ovod Well-Known Member

ну це ще залежить від того хто адвокат....
    думаю що або адвокат себе в перший день відмазував або наприклад, хантера...
    або якщо адвокат хантер... то перший день точно був він відмазаний..
    далі... тут тре подумати хто в перший або флудовий день мало писав, а хто писав більше той відмазаний мав бути....
    під кінець мені гал запамятався зі своїм що тепер його будуть вішати... ніби натякав вішайте краще мене, а не хантера.... тоді може на сьогодні бути гал відмазаний...
    а хантер тоді виходить вчора...

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

а якщо ще врахувати те витягування мирної христі любимою то получається три мафи: хантер, гал, любима.... ну це при умові що патлатус не маф.... але це буде видно в кінці дня....

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

В целом согласен! Подождем. Но я уже очень сильно спать хочу. Не знаю сколько еще выдержу, но пока тут.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

но если Патлатик мирный, и если мы даже сегодня замочим мафа, на все равно копец.
    Кто-то знает аську его или скайп? разбудите а

9. ovod

ovod Well-Known Member

ну не так зразу...й капець....

10. Кохана

Кохана LuBimaya

вішаю МАРТІНІ.....
    за кінець!
    :crazy:

11. ovod

ovod Well-Known Member

лан хантер

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

тепер всьо від маньяка залежить....

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

мда... тре було швидше проголосувати... не подумав....

а мафи пішли у ва-банк...

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

любима... думаєш тебе маньяк не кусав?

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

точно Любимая с Хантером мафиозят!

13. Кохана

Кохана LuBimaya

нє а............ йому не до того було............

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

от олені. Так вам і треба. Арівідерчі

15. ovod

ovod Well-Known Member

а хто план такий придумав.. хантер? а вдруг ви всі покусані і так спалилися?

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

стоп! без паники! мы сейчас Хантера мочим. походу Патлатик либо мирный, либо Маньяк. если так и не появится, то лучше бы ему быть маньяком, который хоть кого-то завербовал. Иначе нам копец по любому. За Мартини раньше голоса отдали.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

ти! хіба не пам'ятаєш?

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

нікого ви вже не мочите
    висить Мартіні

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

меня сегодня ночью уже наверняка замочат, поэтому вскрою свою вторую проверку: Овод - мирный. Верьте ему!

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

какие наглые и циничные мафиозники попались ((((

19. Кохана

Кохана LuBimaya

я ж казала вам вчора галла вішати... ви не схотіли....

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Любимая, ну ты же правда не мафиозница? я тебе верю! зачем мартини вешаешь? Давай лучше Хантера - он 100% редис!

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

я его вчера мочил. Хочешь, давай и сегодня его чикнем. Овод тоже против быть не должен, да и Мартини всеми конечностями очевидно за

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Патлатус и Хантер - мафы, Ггалл - Маньяк. Ну же, Любимая, действуй. Наши, и самое главное ТВОЯ жизнь в твоих руках. Главное верь мне. Я Комиссар и плохого не пожелаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)