Партия №27 "Необитаемый остров"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 28 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

хуза з урдомою або герміону з іспанкою... ше не наю....

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ок,перечитала перипетії сьогоднішнього дня.Мене таки чуйка не підвела щодо Зю - ще у флудодень він мені здався підозрілим аж занадтоактивним просуванням якихось тактик,стратегій.Такшо маємо мінус одного мафа.Щодо Овода - вірю,що мир.Не думаю,що будучи мафом він би так підставлявся,вішаючи свого ж.
    Фоксі шкода,я була майже впевнена,що вона таки маф.
    Щодо решти:
    Урдома - може бути мафом,вступала в суперечку із Зю,якщо не помиляюся,може бути вдало розіграною театральною сценою.
    Персі - видається мені мирною,бо бачу логіку в її постах і обгрунтування своїх підозр.Хоча навидить на сумніви її довіра до Зю якось неприродно розіграна здивованіть від того,що Зю виявився мафом.Тому Персі наразі 50\50.
    ХУЗ - виступав проти Зю,це плюс до його мирності,але зрештою то могло бути окозамилюванням.Не може його конкретно віднести до якогось списку.
    Герміона - те саме,що й ХУЗ.Новенька,небагато її в грі.Я до неї ще не придивилася.
    Алекс - мало його,але в дописах багато логічних роздумів.Наразі більше мир,ніж маф для мене.
    Ну і я,Іспанка.В Овода я є списку підозрюваних,але досі я не почула від нього пояснень,в чому, на його думку,проявляється моя мафовість?

3. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А как по мне, то маф Xyz... есть вот такой интересный пост Зю, при чём ровно в 21.00 перед объявлениями результатов 0-го дня:

по-моему смахивает на красивую попытку разойтись с напарником...

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Овод вполне может быть мафом, хотя бы по причине того, что Зю вообще не сопротивлялся когда его вешали, что для него крайне не свойственно...

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Даа!) Овод маф! Просто уже не кому было Зю вытягивать)) Но в целом задумка не плохая, Овод с нулевого дня предлагал себя в депутаты, а Зю потом его вовремя поддержал!)

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

Кстати, интересно, а почему убили именно Фокси?... По-моему она мафом не была вообще ни разу за все игры, чем не кандидат в мафы для мирных?... Да и на ролевика она вроде не намекала... Может кого из остальных мафов зацепила?... Надо её перечитать...

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Іспанка, якщо ти читала флудодень, то мала бачити, що я зразу запідозрила Зю після його репліки "я вирішив притихнути", бо це не притаманно для Зю - мира. Просто роби скидку, що це Зю, а мені завжди його шкода стає, коли доводиться ліквідувати плюс абсолютна відсутність спроб якось його врятувати збила з пантелику
    Вот это добавь
    Мне сразу подозрительным показалось в плане театра
    Ну и я добавлю, что Зю хорошо знает мои методы, знает, что я ищу не - пары, а значит, постановки должны были быть. Помню, в вампооборотнях вы с ним хорошо, убедительно разбегались )))
    Как вариант имеет право на жизнь, но тут отмечу, что Зю не любит своих терять, это знаю по играх с ним, потому есть сомнения
    Плюс беспокоюсь, не была ли Фокса комом, она сегодня хорошо в Зю уперлась, возможно проверка.
    Если не была, и Нирванка не была, то можно было бы кому заглянуть к Оводу, чтобы не параноить на его счет
    Знач, какой сейчас баланс
    изначально было 7 на 3 минус двое миров и один маф, 5 на 2. Есть право на одну ошибку

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

волна на нее сегодня была, кстати
    От Зю, Испанки, Хуза... не помню, кто еще, перечитаю завтра. А Урдома еще туда же, Фоксу подозревала.

5. ovod

ovod Well-Known Member

алекс, персі тебе приб'є за твої висновки...
    я писав десь там....

все.. я спати...

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

о... появилася...не запилилася...
    сплю....

6. Персі

Я теж спати
    Так навскидку схиляюсь до Хуза на даний момент
    Завтра перечитаю наново

7. xyz

xyz Member

Всім привіт! О бачу поки я спав вм мою скромну персону обговорювали. Я так розумію ви на мене думаєте, так, звичайно, а хто ж і ще може бути таким підступним як не новачок, а мені шкода, що ви биті досвідом не вмієте читати те що бачите. Блін, Персі, особисто я відразу зрозумів що ЗЮ маф, бо якшо би він був мирним, то не чіпав би мене по старій дружбі, а тепер шоб відвести увагу від себе, знаючи шо я мирний відразу почав підставляти новачка. Я не думаю, що ти маф, по крайній мірі надіюсь і зважаючи на твою логічність роздумів спобуй перечитати і оцінити всю ситуацію, хто серед нас мовчить найбільше, воно мені треба багато тут бакато говорити якшо я маф? Про Овода я скажу шо він точно не маф, гарно вивів на чисту воду ЗЮ.

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Між іншим Алєкс дуже хитро себе веде. Я б після того що він для мирних зробив, якщо б був мирним таких постів би не писав

8. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет! МИРНЫМ ПОБЕДЫ!!!!
    я пошла отращивать хвостик и шкурку к след. игре!

9. ovod

ovod Well-Known Member

ну до неї ше далеко.... а якщо персі маф....то взагалі....

куда? а фотку....не повірю шо ні одної фотки немає...

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

ну якщо хуз маф.. то персі не маф....

до речі хуз, шось ти підозріло впевнено доводиш шось персі, а потім відмічаєш шо тіки надієшся шо вона не маф...

10. redfox

redfox Well-Known Member

фотку чего?

• Подобається Подобається x 1
  11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Так одно дело своих терять, а другое дело собой пожертвовать :) Это он может ;)

Хмм, Перси, так у нас же роли сразу открываются... и наверху вроде написано, что ком в игре...)

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

Ха) А что я такого сделал для мирных если не секрет и почему же мне таких постов писать не стоит? ))

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

Ваша связка с Зю еще с самого начала вырисовывалась, даже до повешения Зю... Возможно не прав, время покажет)

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Мне эта часть сообщения так понравилась))) Xyz, я понимаю ты бы написал "что он для нас сделал" , но для "мирных"...))) По-моему немножко палево :))) Ну хотя вам мафам виднее...:haha:

12. Персі

Тормоз тоже механизм. Я приношу извинения, переигралась на Тривиуме, где статус не открывают
    Отлично, в таком случае, с нами и девочка, и ком. Очень - очень круто. Кому нужно следить, чтобы не посадили его мирную проверку (если она у него есть), ну и его самого. )
    И девочка, чтобы не дала себя усадить, если что - кричите )
    Пошла перечитывать

13. xyz

xyz Member

Всьо, Алєкс маф, гарантую, так відверто показувати свою позицію ... тіпа я не поняв шо хуз писав про Овода і тіпа шо я такого зробив для мирних? Я скажу, нічо хорошого. Ех, народ, не розбираєтесь ви зовсім, можете звичайно оббрехати, але від цього нікому лекше не стане. Не розумію тільки одного, чому після того як у нас засвітила перемога ми відразу починаємо заганяти себе? Я більше нічого писати не буду аж до голосування. Чесні люди все одно переможуть!!!

14. ovod

ovod Well-Known Member

а хто ще хоче бути депутатом?

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

з алекса і хуза хтось один маф майже точно.... схиляюся до хуза....

тому персі

15. xyz

xyz Member

Я підтримую кандидатуру Персі

16. urdoma

urdoma Well-Known Member

всем привет - Перси - ты очень хотела быть депутатом на второй день - любой каприз за ваши деньги...

17. ovod

ovod Well-Known Member

і тобі хорошого настрою...

шо думаєш про ситуацію, кого тре вішати?

18. urdoma

urdoma Well-Known Member

Похоже, Алекса - у него и Хуз маф, и Овод маф - такого не бывает - не мог Зю делать такую многоходовку в расчете на то, чтоб не спалиться - я более склонна считать овода не мафом, потому что ему можно было вчера спокойно перевести подозрение на кого-то еще - это раз, второе - насчет связки Зю и Хуз - у меня тоже было подозрение - как для нулевого дня они классически разыграли представление, если мафы, но потом они стали продолжать, что не совсем подходит, если оба мафы, и очень подходит, когда один маф. а другой мир...
    Алекс ухватился за эти два момента одновременно, и пытается на них выехать - если б он взял один из этих аргументов. я б ему еще бы поверила, а тут - перебор, явный перебор...
    Хотя связка Зю - Хуз была таки палевной... но я объяснила, почему Алекс - до его поста я бы вешала Хуза...
    и еще Гермиона не нравится...пока оставила свой ответ...

19. Персі

Ну не тягнем, голосуєм - голосуєм за Персі - депутата.
    І висловлюємось, кого тре вішати
    Свою думку після вас озвучу
    майже дочитала

20. ovod

ovod Well-Known Member

і це вся твоя кампанія? слабовато......

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

понятно... значить ти не з алексом мафуєш?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)