Партия №27 "Необитаемый остров"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 28 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

дай їх персі, а мені золото шукай...:)))...

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

зю, та ти маф...

2. Masini

Masini Well-Known Member

Председателем колхоза острова выбран Овод. Бурные овации.

Т.к. я уже проспалась, господин Овод может закончить день раньше, проголосовав за неугодного и за конец второй фазы​

3. ovod

ovod Well-Known Member

ти де живеш? коли депутати кого слухали?

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

p.s. завещаю все свое имущество Перси)))

5. xyz

xyz Member

Овод, нехай не здригнеться твоя депутатська рука, мочи гада, а то він тут багато язіком чеше.

6. ovod

ovod Well-Known Member

мені хочеться тебе підвісити...

а з трійки...в зю проскакує дещо що логічно зі сторони мафів, а не зовсім зі сторони мирних...
    іспанка в своїх словах вписується в ситуацію тобто "приписується" до чужих слів...
    урдома не памятаю чим не сподобалась, якись був момент...
    правда замість неї я би тепер поставив фоксі(якись в неї флуд постійний, а не пошук канібалів) або персі...
    герміону і хуза лишаю слідуючим дупутатам або ж кому... хай провіряє....

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

дякую, я врахую пропозицію....

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

а ти ще не віддав тих черв'яків?....:haha:...

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

В мене трабли з нетом
    Овод, пропоную не спішити, а спочатку озвучити, але не голосувати
    по - перше, можеш тицьнути в статуса, по - друге, треба дати можливість виправдатися
    Ти можеш нормально сказати, кого виносити надумав?

8. ovod

ovod Well-Known Member

добре хай буде зю.....

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

голос мона міняти..

думаю.....шо зю....

9. Персі

Зю не відбивається зовсім, дивно
    Якшо маф, мав би відбиватись

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Зю, ну расскажи что - нибудь, что ли

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Зю не будет оправдываться. Зю один из не многих, кто тут двое суток сидел, игнорил флуд и пытался по делу что-то писать, изобретая всякие теории и моделируя ситуации.
    Мочите Зю. в любом случае, вероятность попасть в мафа, одинакова вне зависимости от того, кого будем сейчас мочить.

11. xyz

xyz Member

ти переконана, що це йому треба і якщо так то за твоєю логікою (якщо ЗЮ не маф) тоді хто з цих двох маф? а може вони нас так розводять? Слухай, а ти точно не маф? Нє, шось я вже далеко зайшов. Я твердо переконаний шо ти мирна. Ну намікти якось.

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

не прибідняйся

12. Персі

мафи працюють в команді і просто зливатись троха нелогічно і безвідповідально по відношенню до інших мафів
    крім того, я не помітила, щоб його хтось захищав
    З яких двох? не зрозуміла

13. xyz

xyz Member

Кого, ЗЮ чи Овода?

14. Персі

Зю
    ...............

15. Masini

Masini Well-Known Member

День оканчивается менее, чем через один час

16. ovod

ovod Well-Known Member

ну раз зю всьо сказав то будемо завершувати наше засідання...

17. Hermione Granger

Hermione Granger Чаклунка

Вкусненького, говоришь... ну это в зависимости от твоего статуса, у меня где-то там есть вино припрятано, целая бочка, что-то мне подсказывает, что эликсир правды тебе не помешал бы...

Мой коллега (по статусу новичка, если что)) активизировался, это радует.

А я вот думаю, что из "паритета" Зю - ХУЗ, один точно мафиози. Наблюдается сильная контратака с каждой из сторон, даже какая-то необъяснимая агрессия, я бы сказала. Наверняка один из них пытается свалить все на другого. Вот только кто?:scratch_one-s_head:

18. Персі

по - моему, у них взаимно

19. ovod

ovod Well-Known Member

все? заперечень немає?

20. Hermione Granger

Hermione Granger Чаклунка

Нет, думаю Зю как раз из этой "парочки" и стоит проверить, т.к. он более агрессивный, что присуще обычно мафам, как я убеждалась уже неоднократно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)