Партия №27 "Необитаемый остров"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 28 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. xyz

xyz Member

Ось що я скажу, цей ЗЮ дуже наполегливий, якшо він хоче, тоді я за депутатство Овода, хай буде так, в разі чого відразу буде видно хто з них маф, а хто мирний. Хоча як на мене, то дуже гарно блефує Фоксі і підозріло спокійна Урдома.

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну, у тебя еще есть шанс меня переубедить ,если найдешь и мне чего нибудь вкусненького ))))

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я сегодня свою кандидатуру снимаю, да

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Новачки активувались, то добре

4. xyz

xyz Member

не поняв гумору

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хоч Овод і підозрює мене,ризикну проголосувати за нього.Овода в депутати.

Фоксі не вірю - мені здається,що мафу вигідно так рватися до депутатсва,ібо є шанс повішати когось із рольовиків і таким чином збільшити шанси мафії на перемогу.Фоксі в мене наразі під підозрою.

Логічно,треба буде звяти собі на замітку.

Фоксі,те що ти мирна - ще не доведено.Наразі можна лише вірити чи не вірити людині,покладатися на свої відчуття від постів.
    Я б не сказала.Вона в цій партії якась агресивніша.Мене це насторожує.

6. Персі

немає гумору
    якщо малоактивний гравець - мир, то він легка мішень для мафів, його легко злити на голосуванні
    якщо малоактивний гравень - маф, теж не дуже добре, тому що навіть після його повішання не буде ніякої інфи, і важко вирахувати зв'язки
    тому й хотілось би, щоб була активність у гравців в міру їх можливостей

7. ovod

ovod Well-Known Member

фоксі на випадок якщо доведеться переголосовувати...

8. redfox

redfox Well-Known Member

итак, если мы сейчас выберем овода, то по сути мы его подставляем и его по-любому коцно\ут... почему именно его?
    объяснение зю я слышала, и вот именно его настойчивость меня и сбивает. так как сам то он свою кандидатуру снял... короче, я все больше убеждаюсь что зю - маф

9. Персі

Овод, ми тебе тут депутатом вибрали, шо скажеш?

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

из чего следует что я маф, из того , что нам нужен депутат и Овод хочет быть этим депутатом, а я не против этого? )))
    ОК. кого сама предлагаешь депутатом назначить?

11. ovod

ovod Well-Known Member

вже хіба всі прогаласували?
    зара почитаю вашу писанину...

12. Персі

Алекса не було
    Решта ніби всі

13. xyz

xyz Member

Овод-мій кандидат в депутати

14. ovod

ovod Well-Known Member

можна і без нічого :)))...

для статистики шоб потім не шукати ще раз...

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

вже пора знати шо мене не стріляють...
    а може ти маф?
    це як спалюся? я ше не курю ніби то....

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну если по итогом дня станет очевидно, что ты мирный - ЗАЧЕМ мафам тебя оставлять в живых? Оставлять в живых будут только тех, кого подозревает хоть кто-то.
    Вот сегодня ночью, Перси могут запросто мочкануть, поэтому нужно её для вида чуть чуть по подозревать)))

16. ovod

ovod Well-Known Member

дякую всім за підтримку....:)))..

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

тобто якщо я на мафа попаду?
    а може то така моя тактика?

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

хто які пропозиції з цієї трійки має: урдома, зю, іспанка...
    новачків і персі можна лишити на завтра....

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

да
    ну все конечно может быть. Но я такие крайности не беру, что маф будет мочить мафа, что бы сделать себе алиби.
    Допустим мы сейчас выберем депутатом мафиозу. счет на данный момент 6-3. депутат-мафиоза мочит мирного 5-3, ночью мафы мочат еще одного мирного и станет 4-3 - это уже почти победа, т.к. скорее всего мафы смогут и в дальнейшем выбрать депутата кого-то из своих. т.е. сейчас депутату-мафу нет смысла делать себе алиби за счет убийства своих сообщников и продлевать жизнь мирным.

18. Персі

Овод, по суті шось буде, чи отримав депутатський статус і вже нічого не треба?

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Тобто ти будеш виносити когось із цих трьох?

19. ovod

ovod Well-Known Member

чого ж не треба....

урдома ти думаєш відкуплятися чи як? ти перша в списку...

зю таке саме...

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

такс тільки переказом шліть....

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

ну що ж торги йдуть, іспанка чекаю на твої пропозиції...

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

а я на курорт...

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

хос..........

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

не зря говорят - власть меняет людей. когда был Овод одним из равных среди равных в племени, так на человека был похож. А как выбрали вождем (депутатом) так сразу вымогательством стал заниматься ((((

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

Вождь, у меня кроме дождевой воды и двух червяков ничего больше нет :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)