Паркувальна зона в центральній частині

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем ivansstef, 16 сер 2007.

1. night

night Well-Known Member

паркомісце під домом в Німеччині, Австрії і Голландії оплачується так само як і квартплата чи оренда. Особливо у великих містах. Щодо парковки на вулиці, існують автомати. І також нема є розмітки для машин чи якихось особливих умов. Просто люди свідомі (їхню свідомість постійно штрафми підкріплюють немаленькими).
    вимагайте щоб при Вас вибили Вам чек. Там все вказано.
    Тоді це не пляж а безкоштовна парковка авто :)

з Ваших слів можна зробити лише один висновок. Що ні прадо ні каско у Вас нема. Та й машини як такої напевне теж. Кожний власник авто чудово знає як то неприємно і напряжно коли з авто щось стається. І не справа навіть у грошах, виплатах, страховках. Це порушує плани, ритм життя. Це додаткова трата часу на речі яких можна уникнути.

• Подобається Подобається x 3
  2. sani

sani Well-Known Member

мені наприклад кожного дня пиляти фіг зна куда на парковку за авто, а ввечері її туди ставити напряжно і не зручно... а раз чи два в рік оформити якісь документи і так і так попадеш...
    а боячись "порушити плани, чи ритм життя" то хіба треба дома на дивані лежати і нічого не робити, тоді точно нічо не порушиться... але і то треба важати щоб з дивану не впасти ;)

А прадо, ви праві, у мене немає :) але я тим не переймаюсь, чого і вам раджу ;)
    ви краще свій матеріальний стан пильнуйте, так дивись може ще на один, брелок наскладаєте ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Хамити нашо?

4. night

night Well-Known Member

так як власникам авто не зручно їздити фарбувати машину чи міняти шибки розбиті, чи магнітолу купувати...Але кожний вибір робить сам. Доречі, ходити це корисно :)
    якщо для Вас ритм життя це диван...Для мене наприклад це ділові зустрічі, обов'язки перед клієнтами і т.д. І відміняти роботу яка мене годує через примітивну жадність в пару гривень особисто я не готова.
    Я якраз і пильную. Тому і не економлю на речах які можуть заощадити робочий час і гроші. І заробляю. Тому і можу дозволити собі паркувати авто так щоб не створювати незручності іншим і собі. І взагалі тут не про чийсь матеріальний стан йдеться а про культуру і проблеми паркування. Людина яка їздить за кермом по замовчуванню повинна дбати про технічний стан авто, безпеку людей на дорозі, свою власну безпеку і дотримуватися загальноприйнятих норм.
    Якщо "не мати" пару гривень на паркування, навіщо тоді взагалі виїжджати...
    А на брелок я точно не наскладаю. Я ж плачу за паркування;)

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

такі речі на форумах це ж саме те заради чого вони створювалися

6. sani

sani Well-Known Member

я особисто 1 раз дуже конкретно запізнився на дуже важливу для мене, зустріч коли ще ставив свою машину на парковці і прийшовши побачив що мене зі всіх сторін заставили машинами (жадність, але парковщика).
    Ще один раз після такої ж парковки я виявив невеличкі вмятини на криші машини, чи то коти скакали, чи то яблука попадали для мене загадка ...
    і знову ж таки втрачений час і гроші... і це все на платних і охороняємих парковках у спальних районах...

а якщо казати про платні парко місця у центрі, наприклад, так там взагалі ніхто ніякої відповідальності не несе, точно так само можуть і в поворот не вписатись, і вікно розбити і магнітолу вкрасти, чи навіть машину...

так що до чого тут ваші слова про жадібність мені не зрозуміло.

а за що, тут, платити?

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

от наприклад у євопі, люди платять податок, за дороги за парковки і тп...
    але там є чисті рівні дороги, розмічені парковки, зручні зїзди і підїзди і тп... гроші йдуть не в кишеню якомусь дупутату що це пролобіював а дуть громаді міста і витрачаються за призначенням

7. night

night Well-Known Member

за місце на якому стоїть Ваше авто. І лише за це. Ніхто не буде охороняти авто від подряпин чи крадіжок. За це зовсім інша оплата і інший тип стоянок. Але якщо Ви маєте для прикладу КАСКО і стояли в правильному місці, а не на повороті, де кожний міг би зачепити авто, то страхова компанія виплатить гроші у разі пошкодження.
    Оплата за парковку особисто для мене хай маленький але мій крок для покращення ситуації в місті. Якщо кожний буде думати "а за що тут платити", ніколи не покращиться ситуація. Ніколи не збудують паркінги наземні чи підземні. А так я маю надію що їх збудують, хоча б для таких інопланетян як я, для початку :)
    Я нівякому разі не осуджую нікого хто не платить за паркування. Це особистий вибір кожного. Це так само як кинути фантик в сміття чи під ноги. Кожен вибирає сам.

8. SPB

SPB Well-Known Member

Якщо ви були в Європі не тільки як турист кілька пробіжок між основними історичними пам'ятками а довший час, то знаєте, що і ям на дорогах і неправильної розмітки і інших неприємних речей там, нажаль, теж вистачає:sad:
    Центральна вулиця Відня, якраз парковка, туристів там не водять.
    Звичайно що там ситуація краща ніж в нас, але ідеал на те й ідеал щоб бути недосяжним:)

• Подобається Подобається x 2
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні, були проекти, навіть копати вже хотіли... але...
    завжди але.

На Петрушевича мала одна бути. Знайомі знайомих вже руки терли. (що не поділили - не знаю. (вгилиб бояться копати, щоб де щось збоку не впало ;) )

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

Який біцірк?

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

То що біля Дударика?

:nea:

Нема там місця...

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

Біля "вивиху" місця купа. Можна справді, як в Ойропі на 6 ярусів в землю заритися... (до Полтви далеко...)

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

Питання чи то повністю житлова зона, чи центральна (туристично, історично, бізнесово, ексклюзивно, суперпрестижно, ) шикарна зона (дай Бог не по панятіях) :)))

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

Не всюди. Є місця де мус платити, а є безкоштовні (здебільшого в житлових районах або біля станцій метро)

10. sani

sani Well-Known Member

ой налякали ямкою... знайшли до чого придертись ;) ви Львівські колдобини бачили? (деякі навіть на нових дорогах)

нормальна компанія виплатить у будь якому разі...

угу, для покращення ситуації окремовзятого дипутата ("власника" парковки)

Якщо кожен СПИТАЄ за що він платить гроші і не буде надурняка якомусь "коляднику" розкидатись грошима тоді може щось і піде до покращення... а так для чого? виторги вони і так мають, гроші і так рікою течуть, для чого робити якесь покращення?

ваші порівняння чарівні :) зрівняли ... :)))

В нас до недавна в центральну "пішохідну" зону навіть заїзджати власники житла не могли, мусіли кожен раз ДАЇсту доказувати що ти не верблюд, бо міський голова видав розпорядженння, а то що воно суперечить іншим законам, всі тихо мовчать... тепер хоть якісь перепустки зробили!

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ----------

як в нас в Криму місцевий абориген в жовтому жилеті просив за парковку заплатити, без документів без розмітки, без нічого... там навіть парковки як такої не було... каже ви сьогодні заплатіть, а на наступний рік ми зробимо парковку он там (і показує на пустир в бур"янах)
    о_О:cools::))

Ви би night, напевно заплатили, а ми сказали йому що наступного року, якщо буде там парковка тоді оплатимо...
    Я звик платити за сервіс, за послуги, а не за незрозуміло що... і мені платять за роботу а не за обіцянки, тай вам я думаю також (хіба ви якийсь депутат чи чиновник... :) )

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Угу, через скільки? Роки два мабуть, так?

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Слухайте, а я Вам що втирав
    І взагалі Ви казали, що за стоянку не платите...

12. sani

sani Well-Known Member

за 2-4 тиж...

але за парковку, так, я не плачу... для чого?
    Я купив машину щоб вона мені служила, а не щоб навпаки ;) все що не впливає на їзду і швидкість мені не страшне... ні голуби ні град :)

13. sani

sani Well-Known Member

В Одесі, недавно, парковщиків добряче відтовкли, за продаж повітря, відео

14. Radistka

Radistka Rändaj

• Подобається Подобається x 4
  15. sani

sani Well-Known Member

Помимо этого власти Вильнюса объявили о снижении в два раза стоимости парковки на некоторых улицах города. Так, ранее столица была поделена на специальные зоны, в которых взималась различная плата за стоянку автомобилей (от одного до шести лит в час, или $0,5-$2,5).

Для тех, кто в танке или БТРе, отметим, что весь ролик постановочный, а W140 Mercedes-Benz S-Class был сдан в утиль. Другое дело, если бы у машины был собственник – тогда бы дело точно закончилось судом над мэром.

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Та мать-перемать, ще в передвиборній програмі 2006 року Андрій Іванович Садовий обіцяв побудувати три ПІДЗЕМНІ паркінги в центрі міста за перший рік своєї діяльності.
    Потім сам же і заблокував відповідні пропозиції депутатів.
    У 2010 цей пункт в програму вже не помістився, але замилені політрекламою і лавочками на Ринку очі львівян цього не помітили.
    Бачили очі, ЩО вибирали, тепер плачте...

17. Locke

Locke невиправний реаліст

А хіба у нас на платних парковках несуть хоча б якусь відповідальність за машину? Абсолютно ніякої! Тільки збирають гроші за те, що машина деякий час стоїть на проїжджій частині у даному місці так само, як би була залишена напризволяще в будь-якому іншому місці.

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

Ну так, спочатку пороздавали землю наліво і направо, а потім будемо у них купувати чи брати в оренду. Подивіться скільки землі віддали духовній семінарії на Сихові навпроти оптового Шувару. Н якого милого їм стільки землі? Та на цій території можна розмістити велике село з будинками і городами.

18. sani

sani Well-Known Member

ГАИ снова получит право задерживать машины

замість того щоб зробити нормальні парковки будуть красти машини :sad: майки вже МВД красти навчилось добре :sad:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

не заставляйте чиновника думати, він хоче наповнити корито-бюджет, щоб потім їсти з того корита.

20. sani

sani Well-Known Member

Я своего кота назвал "чиновник".
    Жрёт, спит, срёт, а пользы ноль.
    Только жиреет!

а де твій аватар? :)