паркомісце під домом в Німеччині, Австрії і Голландії оплачується так само як і квартплата чи оренда. Особливо у великих містах. Щодо парковки на вулиці, існують автомати. І також нема є розмітки для машин чи якихось особливих умов. Просто люди свідомі (їхню свідомість постійно штрафми підкріплюють немаленькими). вимагайте щоб при Вас вибили Вам чек. Там все вказано. Тоді це не пляж а безкоштовна парковка авто з Ваших слів можна зробити лише один висновок. Що ні прадо ні каско у Вас нема. Та й машини як такої напевне теж. Кожний власник авто чудово знає як то неприємно і напряжно коли з авто щось стається. І не справа навіть у грошах, виплатах, страховках. Це порушує плани, ритм життя. Це додаткова трата часу на речі яких можна уникнути.
мені наприклад кожного дня пиляти фіг зна куда на парковку за авто, а ввечері її туди ставити напряжно і не зручно... а раз чи два в рік оформити якісь документи і так і так попадеш... а боячись "порушити плани, чи ритм життя" то хіба треба дома на дивані лежати і нічого не робити, тоді точно нічо не порушиться... але і то треба важати щоб з дивану не впасти А прадо, ви праві, у мене немає але я тим не переймаюсь, чого і вам раджу ви краще свій матеріальний стан пильнуйте, так дивись може ще на один, брелок наскладаєте
так як власникам авто не зручно їздити фарбувати машину чи міняти шибки розбиті, чи магнітолу купувати...Але кожний вибір робить сам. Доречі, ходити це корисно якщо для Вас ритм життя це диван...Для мене наприклад це ділові зустрічі, обов'язки перед клієнтами і т.д. І відміняти роботу яка мене годує через примітивну жадність в пару гривень особисто я не готова. Я якраз і пильную. Тому і не економлю на речах які можуть заощадити робочий час і гроші. І заробляю. Тому і можу дозволити собі паркувати авто так щоб не створювати незручності іншим і собі. І взагалі тут не про чийсь матеріальний стан йдеться а про культуру і проблеми паркування. Людина яка їздить за кермом по замовчуванню повинна дбати про технічний стан авто, безпеку людей на дорозі, свою власну безпеку і дотримуватися загальноприйнятих норм. Якщо "не мати" пару гривень на паркування, навіщо тоді взагалі виїжджати... А на брелок я точно не наскладаю. Я ж плачу за паркування
я особисто 1 раз дуже конкретно запізнився на дуже важливу для мене, зустріч коли ще ставив свою машину на парковці і прийшовши побачив що мене зі всіх сторін заставили машинами (жадність, але парковщика). Ще один раз після такої ж парковки я виявив невеличкі вмятини на криші машини, чи то коти скакали, чи то яблука попадали для мене загадка ... і знову ж таки втрачений час і гроші... і це все на платних і охороняємих парковках у спальних районах... а якщо казати про платні парко місця у центрі, наприклад, так там взагалі ніхто ніякої відповідальності не несе, точно так само можуть і в поворот не вписатись, і вікно розбити і магнітолу вкрасти, чи навіть машину... так що до чого тут ваші слова про жадібність мені не зрозуміло. а за що, тут, платити? ---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ---------- от наприклад у євопі, люди платять податок, за дороги за парковки і тп... але там є чисті рівні дороги, розмічені парковки, зручні зїзди і підїзди і тп... гроші йдуть не в кишеню якомусь дупутату що це пролобіював а дуть громаді міста і витрачаються за призначенням
за місце на якому стоїть Ваше авто. І лише за це. Ніхто не буде охороняти авто від подряпин чи крадіжок. За це зовсім інша оплата і інший тип стоянок. Але якщо Ви маєте для прикладу КАСКО і стояли в правильному місці, а не на повороті, де кожний міг би зачепити авто, то страхова компанія виплатить гроші у разі пошкодження. Оплата за парковку особисто для мене хай маленький але мій крок для покращення ситуації в місті. Якщо кожний буде думати "а за що тут платити", ніколи не покращиться ситуація. Ніколи не збудують паркінги наземні чи підземні. А так я маю надію що їх збудують, хоча б для таких інопланетян як я, для початку Я нівякому разі не осуджую нікого хто не платить за паркування. Це особистий вибір кожного. Це так само як кинути фантик в сміття чи під ноги. Кожен вибирає сам.
Якщо ви були в Європі не тільки як турист кілька пробіжок між основними історичними пам'ятками а довший час, то знаєте, що і ям на дорогах і неправильної розмітки і інших неприємних речей там, нажаль, теж вистачає Центральна вулиця Відня, якраз парковка, туристів там не водять. Звичайно що там ситуація краща ніж в нас, але ідеал на те й ідеал щоб бути недосяжним
Та ні, були проекти, навіть копати вже хотіли... але... завжди але. На Петрушевича мала одна бути. Знайомі знайомих вже руки терли. (що не поділили - не знаю. (вгилиб бояться копати, щоб де щось збоку не впало ) ---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- Який біцірк? ---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ---------- То що біля Дударика? Нема там місця... ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ---------- Біля "вивиху" місця купа. Можна справді, як в Ойропі на 6 ярусів в землю заритися... (до Полтви далеко...) ---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ---------- Питання чи то повністю житлова зона, чи центральна (туристично, історично, бізнесово, ексклюзивно, суперпрестижно, ) шикарна зона (дай Бог не по панятіях) ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ---------- Не всюди. Є місця де мус платити, а є безкоштовні (здебільшого в житлових районах або біля станцій метро)
ой налякали ямкою... знайшли до чого придертись ви Львівські колдобини бачили? (деякі навіть на нових дорогах) нормальна компанія виплатить у будь якому разі... угу, для покращення ситуації окремовзятого дипутата ("власника" парковки) Якщо кожен СПИТАЄ за що він платить гроші і не буде надурняка якомусь "коляднику" розкидатись грошима тоді може щось і піде до покращення... а так для чого? виторги вони і так мають, гроші і так рікою течуть, для чого робити якесь покращення? ваші порівняння чарівні зрівняли ... В нас до недавна в центральну "пішохідну" зону навіть заїзджати власники житла не могли, мусіли кожен раз ДАЇсту доказувати що ти не верблюд, бо міський голова видав розпорядженння, а то що воно суперечить іншим законам, всі тихо мовчать... тепер хоть якісь перепустки зробили! ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ---------- як в нас в Криму місцевий абориген в жовтому жилеті просив за парковку заплатити, без документів без розмітки, без нічого... там навіть парковки як такої не було... каже ви сьогодні заплатіть, а на наступний рік ми зробимо парковку он там (і показує на пустир в бур"янах) ) Ви би night, напевно заплатили, а ми сказали йому що наступного року, якщо буде там парковка тоді оплатимо... Я звик платити за сервіс, за послуги, а не за незрозуміло що... і мені платять за роботу а не за обіцянки, тай вам я думаю також (хіба ви якийсь депутат чи чиновник... )
Угу, через скільки? Роки два мабуть, так? ---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ---------- Слухайте, а я Вам що втирав І взагалі Ви казали, що за стоянку не платите...
за 2-4 тиж... незнаю що ви там і кому і куди втирали... а може шкільний сленг залишите в школі? але за парковку, так, я не плачу... для чого? Я купив машину щоб вона мені служила, а не щоб навпаки все що не впливає на їзду і швидкість мені не страшне... ні голуби ні град
Помимо этого власти Вильнюса объявили о снижении в два раза стоимости парковки на некоторых улицах города. Так, ранее столица была поделена на специальные зоны, в которых взималась различная плата за стоянку автомобилей (от одного до шести лит в час, или $0,5-$2,5). Для тех, кто в танке или БТРе, отметим, что весь ролик постановочный, а W140 Mercedes-Benz S-Class был сдан в утиль. Другое дело, если бы у машины был собственник – тогда бы дело точно закончилось судом над мэром.
Та мать-перемать, ще в передвиборній програмі 2006 року Андрій Іванович Садовий обіцяв побудувати три ПІДЗЕМНІ паркінги в центрі міста за перший рік своєї діяльності. Потім сам же і заблокував відповідні пропозиції депутатів. У 2010 цей пункт в програму вже не помістився, але замилені політрекламою і лавочками на Ринку очі львівян цього не помітили. Бачили очі, ЩО вибирали, тепер плачте...
А хіба у нас на платних парковках несуть хоча б якусь відповідальність за машину? Абсолютно ніякої! Тільки збирають гроші за те, що машина деякий час стоїть на проїжджій частині у даному місці так само, як би була залишена напризволяще в будь-якому іншому місці. ---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ---------- Ну так, спочатку пороздавали землю наліво і направо, а потім будемо у них купувати чи брати в оренду. Подивіться скільки землі віддали духовній семінарії на Сихові навпроти оптового Шувару. Н якого милого їм стільки землі? Та на цій території можна розмістити велике село з будинками і городами.
ГАИ снова получит право задерживать машины замість того щоб зробити нормальні парковки будуть красти машини майки вже МВД красти навчилось добре