Паркур

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Claude, 6 сер 2007.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

якщо для певності приліпити скотчем до підошви бутерброди маслом вниз . Нє? :))

2. Xlife

Xlife New Member

:haha:))))))))

3. Fan

Fan миється в бані

Чи є тут люди, які займаються паркуром?

Дуже цікаво.....
    Сам хочу почати займати, але не найшов однодумців(
    Можливо хтось є вже з досвідом? Підскажіть, допоможіть...:sorry:

4. godgiven

godgiven New Member

093 054 14 50

дзвони ...

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Коли я чую слово "паркур", мої руки складаються в кулаки!
    Бо маю синів. У старшого чи то 3, чи то 4 переломи рук-ніг, скільки точно, я вже не пам"ятаю. Причому переломи не всі разом, а по черзі - він дуже впертий. Але після останнього перелому (пару років тому - йому 15 було) я йому абсолютно серйозно сказав - що наступний перелом я йому, можливо, влаштую власноручно, поки не дійшло до зламаної шиї чи голови. Коли він пішов на комісію у воєнкомат, то його пачку ренгтгенівських знімків найбільш зацікавлено розглядав не хірург, а психіатр. :)))
    А хірурги-травматологи таких бовдурів, як він і ви, в Києві "кормільцами" називають. Бо ви їх кормите , вірніше, ваші батьки. Бо ви почули слово "паркур", надивилися відео, і пішли негайно ломати руки і ноги!

А якщо вже так хочете мавпувати і стрибати з дахів та через паркани - ідіть в спортзал принаймні на 3-6 місяців, щоб від стрибків та падінь на мати укріпилися ваші кості. Чи хоча б знайдіть місце і щонайменше рік пострибайте на м"яку землю, поступово, місяц за місяцем, збільшуючи висоту, по сантиметрах, і не на асфальт! Запам"ятайте - максимальна висота стрибка для підлітка - це його зріст, і на м"яку земл! Бо кості м"які і легко ломаються. Якщо і не зломаються, то може пошкодитись зона росту кістки і одна нога може залишитись коротшою! Воно вам треба!?

Їжте домашній сир, принаймні 3-4 рази на тиждень. В ньому кальцій, який також зміцнить кістки. Не жеріть як слони перед тренуванням, бо впадете і бебехи повідбиваєте! І думайте головою ще до стрибка, що буде, якщо ви не дострибнете, чи не докрутите сальто. Бо навіть вже після самого простого стрибка думати буде ніколи. Можливо, що й нічим.

• Подобається Подобається x 5
  6. godgiven

godgiven New Member

все правильно, однак не варто говорити про паркур як про суцільне каліцтво.

я, займаючись ось уже 5 років, лише двічі стикався з невеликими травмами, переломів взагалі не було.
    вся справа у власних мізках )

а ще - паркур це зовсім не стрибки з даху на дах чи сальто - це більше схоже на біг з перешкодами.

хочете адекватних людей, які практикують паркур?
    ось тут є \ vkontakte. ru/club9529167 \

7. starJeff

starJeff New Member

Паркур:good::cool:.

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та що ви!? Оце, значить, паркур? :)))

9. starJeff

starJeff New Member

паккурце не тільки те що всі думають

10. ParkourNata

ParkourNata Member

DIDIO смішно))
    Ось я займаюся,мені 11 років...

11. Solnishko

Solnishko миється в бані

у мене знайомив займався, але напевно в нього це навіть і не виходило, він завжди був у синцях та з переломаними кістками, але не зупинявся, як заживе продовжував надалі скакати, бігати та падати з будинків....це дуже травматичний вид занять....

а де твій аватар? :)