Паркур

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Claude, 6 сер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Паркур

/Паркур - це лазання по дахах?

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

:radist: :radist: :radist: :radist: :radist:

3. syavych

syavych копач

Нє, Миху, лазання по дахах - це карлсонство. А вот скакання з даху і ломання собі костей - от це паркур :)

• Подобається Подобається x 5
  4. kapets

kapets New Member

Ну що ж тут хоть 3 трейсира відписувалися?????????? якщо так то постукайте будь ласка в асю 315652536 або пишіть на kapets88@mail.ru а то мені здаэться що потрібно починати формування проф команди, звести разом хотя би 4-5 таких.... поляки наприклад мають лігу і довольні як "свині".... ТРЕЙСЕРИ ДЕ ВИ? ці скейти та ровери по вулицях уже дістали!

5. SaShk@

SaShk@ миється в бані

Привет, я новенькая :)
    мне оч интересно про паркур, я гуглила но школ не нашла :sad:
    мне тока 13 но с подругами пробывала немного заниматся самостоятельно :shy:
    хочу в команду, своя не собирается :sad: почемуто :)

6. yaromyr

yaromyr New Member

я хочу приєднатись.я теж тільки хочу почати.але не маю з ким займатись.давай здзвонимось і домовимось.ок?:good:

7. Hellish

Hellish New Member

я теж хочу починати напиши свій e-mail а там договоримся

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Судячи з того, що пишуть один допис і всьо - лазання, ще із зав'язаними очима.( до другого допису не доживають)

• Подобається Подобається x 6
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Найкращий паркур - це просапування цукрового буряка. Після двох-трьох днів декому навіть на унітаз було б важко сісти, не то що по дахах скакати. Ще в березні котів можу зрозуміти, але який сенс в цьому людям, ніяк не пойму?

• Подобається Подобається x 6
  10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

СелО! (с) :)))

Но занятия новичков чем-либо экстремальным в одиночку без опытных товарищей чаще всего до добра не доводят. :sad:

11. Solo-way

Solo-way New Member

Повністю згоден із вами колега...Окрім того тут здається ніхто не розуміє що ж таке паркур!Більшість путають ПАРКУР і АКРО!!! Це не припустимо.
    ПАРКУР це біг,стрибки,елементи,приземлення,падіння,біль,кров,страх,поборення страху,сила,витримка,рівновага,воля,адреналін
    АКРО це
    акробатичні елементию такі як усі види сальто(а їх є дуже багато)фляги(їх не менше),гімнастика,хороша координація рухів,можливо сила волі та техніка!
    У паркуру є чіткі правила виконання яких є обов'язковим

P.S Не паркуровці,не паркурщики,не паркури,а трейсери!!!

12. TWIIN

TWIIN New Member

Хто на цьому форумі справді цікавиться паркуром, і має бажання тренуватись?

13. Lasaj

Lasaj Member

Шановний КЛ! Я мама 12-річного хлопчака який марить паркуром, бо багато надивився в кіно і т.д. Все щось пробує на супер дилетанському рівні, а найприкріше , що до спорту лінивий тай зі здоров*ям є трішки проблеми. Як почати? як займатися грамотно і з толком? Де той сайт Львівських паркуристів? LASAJ

14. Spirit

Spirit New Member

Пошук команди

Трейсери, які не мають команди, але шукають її !!! пишіть мені на :cesored: форум. спробуєм створити команду, тренуватись разом)
    вікові обмеження: від 17р. і старше. чекаю відповідей тільки на mail!!!!!!!

Останнє редагування модератором: 13 жов 2009
  15. Spirit

Spirit New Member

шукаю трейсерів для створення команди!!!

16. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Ги - Ги - Ги

Хлопче ти направду такий наївний, чи то ти так розважаєшся ?
    І звідки в паркурі взялися чіткі правила виконання елементів ?
    Ага і ось ну дуже цікаво, ну дуже дуже, що то таке фляг ;) , це типу фляк але після фляги ? :) і які типи флягів існують

Ну а якщо серйозно, то щоб не поламатися при першій пробіжці по місту тобі потрібне наступне :
    фізуха - тиж лазити зібрався. біципси воно таке діло коли будеш падати врятують
    навики лазання - раджу походити трохи на тренування альпіністів на чортові скелі , заодно побачиш як страхувтися
    таки акробатика - прижки відприжки, темпове сальто, темповий кувирок і купа всього іншого, ну тут ніяк інше можеш то назвати фігня номер три, але воно як було сальто сальтом залишиться. Можеш скіки хоч розказувати, що то різні речі але без акробатики і бази ну ніяк
    розтяжка - надірвані звязки, бо не розрахував сили на маху воно таки дуже боляче і крім того не проходить безслідно
    ну а про скручений в приземлені голіностоп думаю тобі вже розказали

але найперше раджу навчитися падати правильно, інакше травми тобі гарантовані ну і раджу перевороти тренувати з лонжею

тут трохи по техніці прижків є http://sportgymn.net.ru/
    http://sportgymn.net.ru/site/pol.php тут решта елементів

по "правильно падати", буде зал ну або принаймі мати , свисни прийдем покажемо

Останнє редагування: 20 жов 2009
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-моєму, з даху як не падай - завше буде првильно, нє?

18. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

ну завше неправильно, але результат буде різний ;)

ну і думажю на дах вище другого недосвідчені хлопці не полізуть , ну звичайно якщо в них трошки клепки в мозгах є

19. godgiven

godgiven New Member

оо, бабця Ванга празрєває колишню гімнастку :)
    говорите все правильно, але чому так зверхньо?
    хлопчик хотів виразити незадоволення проявом загальних паркур-стереотипів у суспільстві, а ви його так жорстко... ))
    я трейсер, спрашивайтє ваши атвєти.

20. Xlife

Xlife New Member

Привіт всім

Привіт всін я новий тут
    Але я з деким не погоджуюсь

Паркуром ніхто не заставляє займатись якщо ти вважаєш себе трейсером то ти маєш кожного дня тренуватись (Я тікі починаю) по дві години
    А паркуром взагалі Рекомендовано займатись з 15 років оскільки організм дитини ще переживає змінення тому рекомендую до 15 років піти на якісь бойові мистецтва там ушу абощо а якщо не передумаєш тоді вчись )

а де твій аватар? :)