Паркур

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Claude, 6 сер 2007.

1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Паркур

пані Касюню, а ви часом тайно не прагнети душею, до цього виду спорту

2. Кася

Кася Well-Known Member

ні!..я ще не маю бажання пригати і т.д..я більше квестами займаюся..:shy:

• Подобається Подобається x 2
  3. Kasper

Kasper Member

Паркур це найкраще заняття для молоді. Розвивається фізична сила і здібність швидко думати.

4. vasili

vasili Well-Known Member

А я чомусь до них потягу немаю...:cowboy:

5. Кася

Кася Well-Known Member

а мені цікаво..я то люблю..поганяти,поламати голову....

6. vasili

vasili Well-Known Member

На правду, іноді дозволяю собі бути як в грі...таке відчуття ніби хтось тобою керує, ходиш по місту несвоїми ногами...

7. dArt

dArt Well-Known Member

И сколько перед этим надо выкурить ? :dance:

• Подобається Подобається x 1
  8. zet

zet Дуже важлива персона

Новый вид камикадзе, какой-то... Бедные родители....
    Неудивительно, что только дети увлекаются, пока мозги еще не отрастили и верят в собственную непогрешимость, не верят в реальность смерти, не представляют жизнь калекой... Ужас...

• Подобається Подобається x 2
  9. vasili

vasili Well-Known Member

Ув. Зета вот не знаю к чему бы это прикрепить...уточните пожалуйста, я вам это говорю с превеликим уважением...:naci:

10. vasili

vasili Well-Known Member

странные мысли вас посещают, но перфарированные слегка...хотя извольте уточнить чего хапнуть вы имели в виду, знаете я люблю точность...

11. dArt

dArt Well-Known Member

Хм.. хапнуть на нашем сленге можно в основном горя, а покурить, если хотите точности можно табаку, драпу, плану, марихуаны, гашишу и прочих прелестей, хотя сам этим не балуюсь и другим, особенно подратсающим не советую.

• Подобається Подобається x 1
  12. vasili

vasili Well-Known Member

Ну добро дАрт скажу честно люблю все богемное...к таким отношусь более снисходительнее...

13. Forpost

Forpost Стоїк

Фільм "Ломаний Ритм" російський "Ямакассі"?

14. Lem

Lem New Member

ПАРКУР - спорт чи казус

От є такий різновид екстремальної діяльності як Паркур. Як по мені вроді непогане таке занятя, ЯКЩО ПРАВИЛЬНО ТРЕНУВАТИСЯ!!! а от цікава ваша думка стосовно цього виду спорту???

15. kapets

kapets New Member

ми також створюємо команду....... нам 18-20 років,частина команди займається професійно мають своє відео..... хош можеш підконектитись...

Додано через 1 хвилину
    респект))))))):D :D :D

16. volk

volk Well-Known Member

Розумію, що скажу фразу старого пер... перепрошую, пенсіонера, але справді, заради чого?
    Я от хотів віддати дитину на спорт, - так крім футболу, і "рукопашного бою" у Львові нічого пристойного і доступного по оплаті немає.
    Коли життя діти нікуди, а хочеться бути героєм серед своїх однолітків, саме це заняття - те, що потрібно.
    Свого часу ми в такому віці з гаражів стрибали (метрів зо 5 висоти), - нічого, поламані ного мали місце.
    Ну, як то говориться, не всім у бібліотеках сидіти.
    Справді, бідні батьки.

17. kapets

kapets New Member

ти не прав...зал це круто і правильно.а паркур взагалі то це ваільне пересування по місту,А ДЕ ВІЛЬНІШЕ ЯК НА ДАХУ,якщо народ почне тренуватись на 9 поверсі...... думаю далі і писати не треба сам зрозумів..... )))

Додано через 2 хвилини
    є...ще великий теніс..... дістало в корінь....я от для паркуру альпінізм прокачую,так ніде секції
    нема(((

18. Claude

Claude Member

2 Kapets
    У кожного свої думки. На мою думку нехай краще на свої травмах народ вчиться щоб такого більше не робив.
    П.С. Ніхто з початківців на 9-му поверсі ніколи не тренується. Якщо ти в цьому не шариш значить ти не правий !

19. DeX+eR

DeX+eR New Member

капец, хай. хочу спитати чи ви ще досі збираете команду... мені дуже приглянувся до душі паркур, ось. мені недавно стукнуло 18. район - психів. вчусь в політесі. ася - 302-138-632. стукни, якщо не важко.

20. GARI_VANO2007

GARI_VANO2007 New Member

Я теж починаю цим займатися, мені 16 років, Ваня

Останнє редагування модератором: 4 бер 2009
а де твій аватар? :)