Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? нє, 250 Мб/міс за 25 гривень, а поза - 10коп. за метр. Хоча міг би й безкоштовно користуватись, правда там швидкість не дуже. Додано через 1 хвилину Ліля, Ми ж не якісь там розбійники з великої дороги, щоб битися в кнайпі....
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? а знаєте, що найсмішніше?... те, що цей анекдот підходить саме для михової організації, бо саме там страшать пеклом... Біблія говорить, що такого пекла, яке описує організація пана миха -- немає.. ти пропонуєш мені замість форуму піти до кнайпи?
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? так добре , що я цю гілку започаткувала. тепер Пуперу і Миху є де поговорити
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? а про дітей ви звідки знаєте?!.. я й не знав, що у нього були діти... навіть страшно таке припустити ... звідки ви можете знати, що у рассела є діти... гмм... на початку 20-го сторіччя він приїжджав до львова... пане миху, а ваші предки давно у львові мешкають?..
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Я людина не азартна, але парі було. На ноутбук. Оппонент програв, але парі заключалось коли ми були "под шафе" ( вибачайте за мій французький).Тому свій "приз" я пробачила.
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Я теж не азартна, все, що було - тільки преферанс на пиво, поки в Політесі вчилася.
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Багато було в молоді роки різних парі. Більшість із них – хуліганські, утримаюся від розповіді. Але одне запам’яталося. Дійовим особам було по 22-24 роки. Суть: затягти в ліжко лесбійку. Доказ: магнітофонний запис. Премія: ящик коньяку. Хлопець, якому залишилося 5 хвилин до перемоги, раптом зібрав нас і сказав, що батько лесбійки – прокурор, спить та бачить, щоби видати її заміж. Жорстокий авторитарний мужик. Ми товаришу пробачили коньяк, визнавши ситуацію форс-мажорною.
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Мені також "сі хоче" ...Але...То був ДРУГ. І дуже велика ставка:D Якщо би то була пляшка коньяку, я би здерла і не переймалася