Та бо Парасюк і справді пропав ))) /той його допис в ФБ не рахується. Володька і справді випав з обойми/
Згадалося... найточніший прогноз погоди від Кузьми Шкріб потилицю Кузьма: - Я прикмет не сплутаю- Буде лютою зима, Ох і буде ж лютою!! - Справді? - брови у роззяв Запитально зведені... Звідки, лобуре, ти взяв? Чув радіозведення? - Ні, похнюпився Кузьма, - Я прогноз не слухаю. Буде лютою зима, БО ПРОПИВ КОЖУХА Я...
ні, не тому. Бо гімно завжди є гімном - ким і куди його не постав і в яке крісло не посади. Хоч свинопасом його постав, хоч директором, хоч депутатом...
Щойно! Володимир Парасюк розповів, що зараз відбувається на передовій. – Хвиля Новин Парасюк розповів, що зараз відбувається на передовій. Просто для загального розуміння. В Сєвєродонецьку настільки важкі бої, що цілий день можна битись навіть не за вулицю чи квартал, а за якусь нещасну дев’ятиповерхівку. Артилерія виродків не зупиняється ні на хвилину. Кріплять зі всього, чого можуть. Концентрація ворога надзвичайно велика. За те, що тут робиться нашим хлопцям можна сміливо давати Героя України. І це кожному. Через біль і виснаження всі продовжують виконувати поставлені завдання. Ніхто не втікає і не жаліється. Когось контузило, відкапались і назад в пекло. Слова мого побратима: «Ось така ціна перемоги. Ми тут, щоб Україна раділа сонцю!»
Щойно! Володимир Парасюк вийшов на зв’язок: Пишу не як військовий експерт. Це моє особисте спостереження… Друзі, пишу не як військовий експерт. Це моє особисте спостереження.Наша проблема – відсутність артилерійської переваги. Ми не маємо достатньо вогневої сили, щоб подавляти ворога. Потрібно більше артилерійських систем. Не те що їх нема чи хтось не дає, просто потрібно більше. В рази більше. Поодинокі поставки від партнерів не змінюють ситуацію кардинально. Має бути чітка і системна підтримка української артилерії, бо в контактному бою перевага української армії в рази вища. Ми вміємо воювати і добре вмотивовані. Якщо простою мовою: якби не їхня довбана арта, яка засипає все навколо, ми би давно вже загнали їх за сині гори. Вони не хочуть воювати і ними керує лише страх, який не тільки попереду, а ще й позаду. P.s. Чи вмре путін чи ні, від того нічого не зміниться. В них там всі хворі на голову. Це поселення вже давно втрачене для світу. Нічого доброго від них не було ічекати не варто.