Хочете вірте хочете ні, але я в коли був малою, в таборі чув легенду що в певний час по території табору ходить приведення і його можна помітити лише вночі о 12 годині. Так ось ми з друзями бачили його
@manur, @Яська Березнева, ну шо ви знущаєтеся з нещасного безграмотного кацапа, який вирішив за українця зійти Ось як це було:
А у нас теревеніли про гроби на семи колесиках, про чорну-чорну руку... Я потім боявся спати наодинці, коли батьки йшли у нічну зміну працювати... Зате потім вночі повертався на хутір не один раз і не боявся, хоча в хаті жив хтось з потусвітнього... Ліг спати - і чую, як воно наближається, що волосся дибки встає і холодіють ноги... Кицька теж відчувала оте. Коли я вже не витримував, то брав кицьку і кидав її туди, не знаючи, у що чи в кого...
Це закономірно, бо російською текст ніде не публікувався. Був набраний в перекладачі і за змістом відповідає саме цій темі на ЛФ.
Спойлер: Жіночий висновок Правильно. Всі, хто ідеально пишуть відповідно до теми на ЛФ - шпіони, боти, роботи, кацапи або з Чикаго. @prius - Це підстава! Удар по помідорах...
УНІАН / УНИАН Для всіх 21 жовт., 06:41 Чорноморськ заполонили дикі зелені мавпочки Детальніше читайте на УНІАН: Чорноморськ заполонили дикі зелені мавпочки Чорноморськ заполонили дикі зелені мавпочки
Я бы на Вашем месте не сильно разглогольствовал на тему кацап, хохол, мы ведь живем в одной стране, под названием Украина. На Восточной Украине, если города-миллионеры, такие как Харьков, Луганск, Донецк. Некоторые из них были... по знакомым причинам и вот таким возгласам какие Вы пропагондируете, и благодаря чему, мы дружно просрали часть территории нашей огромной и сильной страны. И чего добились? а по поводу языка, так Вы скажите мне, пожалуйста на каком языке разговаривает Львов, Ровно, Ужгород и остальная территория западная территория? У вас сплошная помесь венгерского, польского, румынского и черт знает чего еще Настоящий, чистый украинский язык как раз в Киевской, Сумской, Днепропетровской областях. Странный Вы народ... ну ничего время расставит все на свои места, а вы продолжайте оскорблять восток, больше ни на что не способны. Вы, собственно как те шавки, которые прыгаете на слона. Ну допрыгаетесь когда-нибудь.... уже обосрались... видно, только не до конца... И продолжаете дербанить Украину на запад и восток именно вы, недоумки. Вы посмотрите на форумы русскоязычные и на свои. На Западенських форумах только Путин хуйло, АТО и тому подобное, проснитесь! В Украине есть другие проблемы! которые надо решать, а не враждовать! Вобщем, извините, никого не хотел оскарблять, просто нам Вас не понять, а вам нас. Я только за мир в Украине и дружбу между западом и востоком!!! Только как не крути Вы, именно Вы её не хотите Во многих Европейских странах есть 2, 3 и более государственных языка. Чем мы хуже? Я например не против того на каком говорите Вы. Почему же вы тогда ведете себя как животные? Правительству выгодно нас ссорить, в хаосе проще грабить, как Вы не поймете! Враг у нас не за границей а в правительстве... но это другая тема. Еще раз повторюсь, что никого не хотел обидеть и извиняюсь, если что. Надеюсь, модератор меня не удалит. Всем удачи!
Нашу страну постоянно хотят поделить на восточную и западною, но реальные проблемы у нас с южными регионами.
может просто надо нормально реагировать на разные слои населения и на языки? Это наша родина, не надо забывать об этом! Реальные проблемы у нас в Киеве, как по мне
А ось і лайно полізло... Якщо це відповідь на мій допис, то я саме зі сходу, із Харкова. А от Ви забрехалися і як справжній кацап бризкаєте жовчу через те, що брехню цю іншим видно. Якщо так не подобається україномовний форум, то навіщо лізти сюди, та ще й брехати, що зі Львова? Йдіть на донецький. В них тепер і справді багато інших проблем, бо після приходу "руского міра" їм їсти нема що, й зима знову на носі. А щодо того, як нам, українцям, треба ставитися до вас, кацапів, то тут варто брати приклад із чеченів, які пишалися тим, скільки росіян повбивали, а тепер ви платите їм дань. І ще більше платитимете, бо в них "бебі-бум". А українці були надто добрими і надто лояльними, за що і поплатилися, бо тварина розуміє тільки мову батога!