Параноя - чи потрібна хвороба?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем vasili, 23 жов 2007.

1. natty

natty Well-Known Member

Відповідь: Параноя - чи потрібна хвороба?

1. Тому що errare humanum est.Тому що всі помиляються (в тому числі й плутають щось). І коли людина цього не здатна визнати - це вже гіперсамовпевненість :)

2. Багато чого. Починаючи від реакціїї оточуючих і закінчуючи тією ж таки параноєю... Самовпевненість - це дуже і дуже "чрєвато"...

2. vasili

vasili Well-Known Member

так я не психіатр, але як на рівні філістера, пояснити такі явища у круговороті природи?

Додано через 7 хвилин
    ця теза викликає в мене повагу, ви хочете звисти мене з розуму за допомогою оточуючих, але чи зможите Ви, мене ламають кожний день, але я виносливий ?

3. шахрай

шахрай Well-Known Member

Залиште це психіатрам,а то здурієте.

• Подобається Подобається x 1
  4. vasili

vasili Well-Known Member

доречі психіатри, зі всією повагою до Степанича, але як взагалі ці представники такої важкої професії витримують таке навантаження у такій іноді безрезультатній роботі як психіатрія, чи може в них просто ті самі проблеми, не секрет, що з деякими психотерапевтами при спілкування в реалі, скаладається гнітуче враження дискомфорту деяких розумових елементів...

5. шахрай

шахрай Well-Known Member

...
    Ви хоч зрозуміли,шо сказали?

6. vasili

vasili Well-Known Member

угу

7. шахрай

шахрай Well-Known Member

Куди ж Вас тре виносити?

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Моїй дружині подобається анекдот. Дружину психіатра питають: "От кажуть, що з часом у психіатрів виникають проблеми з психікою?". Дружина: "Та ні, не помічаю. Хобі у нього є, а так нормально". "А яке хобі?". "Та приходить з роботи, набирає у ванну воду і ловить рибу". "Ну! А ти?". "А шо я, шо я... я теж жарену рибу люблю!".

• Подобається Подобається x 2
  9. vasili

vasili Well-Known Member

мене?
    ...Що за фаміл"ярність...:ireful1:

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як на мене, то зовсім непотрібна хвороба. Параноя втомлює, отруює життя і змушує почуватися неповноцінним. Чи можна і як можна її перемогти - ось питання:dntknw:

11. Olenall

Olenall миється в бані

щоб не було ЇЇ - не залишайтесь на одинці, спілкуйтесь з нормальними, майте хобі, а щоб було безпечніше - Здоров'я Процвітання, австрійскька якість, ЇЙ довіряють - бо платить

а де твій аватар? :)