Відповідь: Параноя - чи потрібна хвороба? 1. Тому що errare humanum est.Тому що всі помиляються (в тому числі й плутають щось). І коли людина цього не здатна визнати - це вже гіперсамовпевненість 2. Багато чого. Починаючи від реакціїї оточуючих і закінчуючи тією ж таки параноєю... Самовпевненість - це дуже і дуже "чрєвато"...
Відповідь: Параноя - чи потрібна хвороба? так я не психіатр, але як на рівні філістера, пояснити такі явища у круговороті природи? Додано через 7 хвилин ця теза викликає в мене повагу, ви хочете звисти мене з розуму за допомогою оточуючих, але чи зможите Ви, мене ламають кожний день, але я виносливий ?
Відповідь: Параноя - чи потрібна хвороба? доречі психіатри, зі всією повагою до Степанича, але як взагалі ці представники такої важкої професії витримують таке навантаження у такій іноді безрезультатній роботі як психіатрія, чи може в них просто ті самі проблеми, не секрет, що з деякими психотерапевтами при спілкування в реалі, скаладається гнітуче враження дискомфорту деяких розумових елементів...
Відповідь: Параноя - чи потрібна хвороба? Моїй дружині подобається анекдот. Дружину психіатра питають: "От кажуть, що з часом у психіатрів виникають проблеми з психікою?". Дружина: "Та ні, не помічаю. Хобі у нього є, а так нормально". "А яке хобі?". "Та приходить з роботи, набирає у ванну воду і ловить рибу". "Ну! А ти?". "А шо я, шо я... я теж жарену рибу люблю!".
Як на мене, то зовсім непотрібна хвороба. Параноя втомлює, отруює життя і змушує почуватися неповноцінним. Чи можна і як можна її перемогти - ось питання
щоб не було ЇЇ - не залишайтесь на одинці, спілкуйтесь з нормальними, майте хобі, а щоб було безпечніше - Здоров'я Процвітання, австрійскька якість, ЇЙ довіряють - бо платить