Жанр: драма, фентезі, романтичний Країна: Канада, Франція Режисер: Хуан Соланас / Juan Solanas Сюжет: Особисте враження: Якщо ви любите фантастику, добротну картинку і сексуальну Кірстен Данст в головній ролі - то вам сюди. Цікавий сюжет, надзвичайно добре промальований фантастичний світ (точніше, цілих два світи) і класний саундтрек. Фільм для перегляду в обнімку з коханим/коханою в дощовий недільний вечір
мені не сподобалось концепція якась дурнувата зовсім і це не паралельні світи, а якась повна дурня от точно про таке кажуть "фентези на грани помешательства", а любов перемагає всі перепони гарне кіно щоб поспати в обнімку з коханою гра акторів як і загальна атмосфера фільму соплива, на рівні "Сутінок". Школярки і їх вчительки від такого мліють
У вчительок теж буває настрій подивитися якісь романтичні соплі Я "Сутінок" не бачила (і не прагну), тому чи така ж соплива атмосфера - сказати не можу. Але фільм не може претендувати на високохудожність. Таке собі легке кіно, якщо треба розвантажити голову або
или поломать голову загадками типа "эй, как он ходит так лихо, у него же там чугуний под одеждой!" или "ну почему, почему он до сих пор не получил ожоги третьей степени"??