Відповідь: Парад наречених у Львові Естетично, чисто - то всі так роблять. А цікавіше дивитись фотки з вогнем) До речі, краса... - ці емоції не на стільки сильні, як смерть. Тобто шоу, щоб бути затребуваним навіть мусить бути епатажним. Це вже технології впливу на людське сприйняття...
Відповідь: Парад наречених у Львові Ясно, що воно вражає! Тут дуже важко сперечатися Але якби моя бабуся побачила мою дружину, яка вся в багнюці, або яка вогнем горить — вона б того не пережила. Думаю, зрозуміло про що я. Та й давайте згадаємо про забобони. Ми ж тут не про фешн-фото говоримо, а про весільне. В нас люди деякі такі забобонні, що не дають молоду без молодого фотати, а якщо запропонувати її підпалити — напевно накладуть на фотографа анафему і повісять на гіляці... Важко переконати когось, що фотосесія в болоті гарантує щасливе подружнє життя, купу дітей та достаток.
Відповідь: Парад наречених у Львові А що є люди які вважають, що фото чи суконка таке гарантує?) ГГггг. Я не люблю зашореності, і не вважаю що когось можна піддати анафемі з-за фоток весільної суконки з полум"ям. І тим паче не питаю у бабусі, які фотки мені робити. Тому я не розумію Вас, чому Ви вирішили , що Ваш погляд єдиний правильний а інші фото не мають права на схвальні відгуки.. Особисто я не фотограф- тому як конкурента мене нема чого сприймати. Але як піарщик і рекламіст - люблю творчий підхід. Нехай навіть на грані фолу.
Відповідь: Парад наречених у Львові Я так не вирішив. Навпаки, вже писав, що багато які особисто мені — подобаються. Але мені ще покищо не попадалися люди, які б хотіли таку фотосесію. Мені байдуже на їхніх бабусів (хоч і трошки страшно ))) але якби було БАЖАННЯ КЛІЄНТА (якого немає) — можна знімати. Чи ви вважаєте, що треба без дозволу людей підпалювати чи у фонтанчики штовхати? (жарт) П.С. Зато в нас є фотографи які знімають інший жанр: п’яного нареченого лицем в салаті і тп )))))
Відповідь: Парад наречених у Львові Я тут подумки тішусь за погоду...можливо завтра буде ще тепліше...
Відповідь: Парад наречених у Львові Як клієнт маю сказати, що Ви самі заганяєте себе в кут. Я б замовила таку фотосесію, але на жаль не бачила жодного зразку таких фото у пропонованих роботах. Звідки мені знати ХТО на таке здатний якщо немає зразків. Адже сфантазувати самій - це самогубство. Не буде гарантії, що фотограф зрозумів що вимагається, що він зуміє відчути цю тему так, щоб це не виглядало бравадою якоюсь. Ну і підпалювання - певно жарт? На шо питається фотошоп тоді придумали Додано через 47 секунд Тішусь що в нас не такі гості
Відповідь: Парад наречених у Львові я теж прийнла б участь з великим задоволенням у такій акції! себе не підпалювала б, проте під водою поплавала б залюбки! такая краса! я бачила ці роботи!!
Відповідь: Парад наречених у Львові Дощ - фігня! зате у наречених сьогодні забезпечена ще й шлюбна ніч. Нє? (конверти рахувати не тре, гостей в хаті нема...)
Відповідь: Парад наречених у Львові Парад состоялся, но гвоздем программы были, как ни странно, не невесты, а байкеры Вот первая часть http://picasaweb.google.com/St.Yura/82008
Відповідь: Парад наречених у Львові Сам на парад не попав, але знайомих наречених побачив тут: Наречені у Львові: на будь-який смак
Відповідь: Парад наречених у Львові Дощ не дощ, а парад таки відбувся. Фотографів було більше ніж наречених!!! )))) І не тому, що наречених мало, а тому, що фотографів і операторів було ого-го скільки . Напевно всі львівські репортери і «весільники» і просто любителі познімати . Зараз вивішу пару кадрів Додано через 1 годину 53 хвилини Ось, виклав тут http://picasaweb.google.ru/dimalozz/Bridesparade, знімав тільки на пл.Ринок. Пів-серії присвячено фото-папаратцям . Додано через 4 години 12 хвилин А знаєте чому? Бо ніхто у нас не замовляє таких фотосесій. Чому не замовляє — бо "не бачила жодного зразку таких фото у пропонованих роботах". А звідки треш-фотосесіям взятися у портфоліо, якщо ніхто так зніматися не хоче? Наймати спеціально моделей? Хочете бути першою — будь ласка!
Відповідь: Парад наречених у Львові Всім привіт! Були раді відвідати парад, який пройшов у вас, в Львові! Для нашої знімальної групи це другий парад, цього року плануємо знімати ще три подібні заходи - в Києві і Херсоні. Було приємно побачити у вітці фоточку з попередньої зйомки, яку ми со-організовивалі в Києві минулого року, - Треш-парад наречених 2007. Якщо кому цікаво - можу викласти кліп, який знімали минулого року, і фото, зроблені нашими фотографами. Так само через деякий час будуть готові матеріали, зняті в Львові, підкажіть, чи не краще створити для розміщення фото і відео окрему гілку? У "куди піти" фотки можуть виглядати не в тему. Все-ж історія, як-не-як ))
Відповідь: Парад наречених у Львові здається отой шмат мотоцикла я впізнаю.Одна моя знайома байкерка брала участь в тому параді.
Відповідь: Парад наречених у Львові А ти зайди подивися всі фотографії. Там є не тільки шмат може і знайому свою побачиш Звичайно ж цікаво! Чекаємо!!! п.с. І приїзджайте ще — то ж не останній парад і не завжди така погода. Як-не-як березень
Відповідь: Парад наречених у Львові Не скажу що дощ нам заважав навпаки - додав емоцій. Звичайно трохи змерзли, проте позитивного так багато, що то здалося дрібницею