Папський парк

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Імені Івана Павла ІІ - так, просто в честь Пап - ні. Іван Павло ІІ таки багато чого зробив для примирення людей різних віросповідань, що гарно спаплюжив новий Папа... Тому, як на мене, ніц поганого в тому нема. І пам*ять про те що він був там, і було багато людей, які вірили в нього, в його щиру віру і самі повірили, якого б віросповідання вони не були, таки потрібна... В мене, наприклад і досі є медалька освячена ним, з його зображенням... І для мене це приємна згадка про людину, яка дійсно варта була того звання.
    От тільки сподіваюсь, що в наших людей буде повага до того парку, а не як всюди... пиво, сексі і розбій...

• Подобається Подобається x 3
  2. Тоді якась нестиковка виходить: Папський парк - тобто на честь усіх пап, чи що?

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто сказав? (с)
    А Ви перечитайте ще раз, уважно. Дасть Бог, і "нестиковка" відпаде.

Даремно!
    Люди є різні. І повага присутня не завжди. А то ж Сихів...:mocking:

4. Що за дискримінація за районами?

Парк імені президента N і Президентський парк - це одне й те саме? :)

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Підкорятися? Папі? Рибко, Вас щось "занесло"....Про яке підкорення йдеться? складається враження, що ви пишите про якогось деспота, диктатора....
    Папа Іван Павло ІІ був великою Людиною...людиною, яка знаходила спільну мову з різними світовими конфесіями...людина надзвичайно ерудована....Людина з великої букви...Я сьогодні аналізувала цю тему з однією людиною, яка правильно підмітила щодо національно приналежності...що для Вас Римбко було принципово важливим...

Пряме відношення...адже по національності Іван Павло ІІ поляк...з українськими коренями...
    П.С: це так для довідки....особисто для мене національність не принципова..

Слава Богу, що крапку ставите не Ви!

• Подобається Подобається x 5
  6. Не забувайте, що не тільки ви маєте свою думку, і не тільки ви можете її висловити. Складається враження, що деякі люди готові опонента роздерти на шматки. Скоро в нас і парк пророка Мухаммеда відкриють. Так він був великою людиною, але хіба мало було великих людей у нас? Нащо забувати своє? Мені значно приємніше було б гуляти у парку імені Сікорського, Ханенків, Франка...

Я пишу про православних.

7. Радість

Радість Well-Known Member

Навіть православні завжди з повагою ставились саме до Іоана Павла II. І розуміють, чому саме в його честь назвали саме цей парк. Ви просто не бачили тисячі тих людей, які прийшли, приїхали та прилетіли до Львова, щоб послухати його.

• Подобається Подобається x 5
  8. По-перше, я відношу себе до КП.
    По-друге, віра і національність тут ні до чого.
    По-третє, не хаміть.
    По-четверте, я виступаю за об'єднання християн усіх конфесій. Неприємно в наших релігійних темах читати: "А от католики проводили інквізицію, а православні людей спалювали". Треба бути разом - ми перш за все християни.

Не дочекаєтеся. Я вас розчарую: багато з нас не підтримують Росію.

Та до чого тут повага-неповага? Приміром, я поважаю Ісаака Ньютона, але хочу, щоб парк називався іменем українського діяча. І це не обов'язково має бути українець за національністю. Я ТАК ХОЧУ. Але інші можуть думати інакше, і я поважаю їх думку.

• Подобається Подобається x 1
  9. Mavpysuk

От саме це і робив Папа Іван Павло ІІ...обєднував християн всіх конфесій...Тому дискутувати щодо того чи називати парк в Його честь чи ні нема потреби...

• Подобається Подобається x 6
  10. А українські діячі хіба не зробили нічого важливого?

11. Mavpysuk

Це не порівнюється...ніхто не відмовляється називати парки, вулиці, площі іменем українського діяча (що власне і роблять)....а що заважає один парк назвати іменем папи Римського?

12. Радість

Я, доречі, також відношуся до МП.

13. І будете ставити пам'ятник Путіну? :haha:

А чого ви? Це ж ваш, галичанин, пожартував:

Last edited by a moderator: Apr 18, 2009
  14. Mavpysuk

Я ж маю право на власну думку!!!! От і вважаю що жарти в цій темі не доречні...

• Подобається Подобається x 2
  15. То скажіть вуйку Міську. :)))

16. Полковник

Полковник миється в бані

А кто, кто у них халуи???

• Подобається Подобається x 1
  17. Радість

До Путіна ніякого відношення не маю.

Рибко, а Ви що, вже жарти почали розуміти?

• Подобається Подобається x 4
  18. Давайте не будемо оффтопити.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

...а краще давайте не будем сперечатись щодо цієї Людини...

• Подобається Подобається x 2
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А що саме "своє" ми забуваємо? Хоч кілька пунктів назвіть, бо загальні фрази - це лише загальні фрази.

До речі, папа, кажуть, мав якісь українські корені. ;)

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)