Папа Бенедикт XVI зречеться престолу в останній день зими!

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем MARTINI, 11 лют 2013.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден.

Папа Римський не є намісник Бога на землі. Папа Римський пхається у політику. Ну і як я розумію, КЦ якась неправильна, раз ви з неї вийшли, то у мені тим більше не зрозуміло, як при всьому при тому все це повязувати з кінцем світу - Біблійною подією?

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Знову кінець світу? Якого числа? О котрій годині ???

3. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ну що ви. Це саме КЦ його свого часу його МОДЕРНІЗУВАЛА, вигадуючи целібат (проти якого нинішній папа з іншими католицькими теологами колись намагався виступати), індульгенції, лімбо, освячення помешкань та багато інших позабіблійних дурниць. Отож, Миху, дуже смішний ви допис зробили, бо у реформуванні я мала на увазі не модернізацію, а навпаки - очищення від католицьких модернізацій апостолського вчення. Але ви праві (та і я про це писала), що подібного не варто очікувати, зважаючи на закостенілість КЦ у відбілюванні чорних сторінок своєї історії і консерватизму у захисті небіблійних модернізованих середньовічних нововведень .
    А от цікава подія:
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=1030776
    http://www.youtube.com/watch?v=2oKnffDAQmI

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

1. Питання походження і аутентичності цього пророцтва є спірним.
    2. Кількість Римських Пап у різних списках відрізняється через неврахування антипап ( і це при тому, що, не зважаючи на часи правління т.з. антипап КЦ намагається говорити про безперевну династію керівництва церквою :) ). Наприклад, згідно Католицької Енциклопедії, Бенедикт XVI є 266-м Папою. При цьому св. Іполит Римський не входить в число пап, а розглядається як розкольник і антипапа під час понтифікатів пап св. Зефіріна, св. Калліста I, св. Урбана I і св. Понтіана, хоча багато хто вважає св. Іполита єпископом Римським. У списку Пітера Бандера Бенедикт XVI є 267-м Папою. Але у контексті останніх подій інтерес до того пророцтва зростає. Тим паче, що одного з претендентів на престол (чорношкірого кардинала з Гани) звати Петро ( Пітер Тарксон)

Останнє редагування: 12 лют 2013
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага... забув Ватикан з вами порадится про своє вчення - з позацерковною особою.

• Подобається Подобається x 2
  5. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я розумію причину вашого гумору. Коли наведені мною позабіблійні модерні католицькі вигадки неможливо біблійно продемонструвати, залишається хіба що пожартувати. Жартуйте. Миху, жартуйте. :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не розумієте, ні мене, ні Біблії:

1 Тимофію 2:11
    Нехай жінка навчається мовчки в повній покорі.

• Подобається Подобається x 1
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Шкода, шо Шевчук не кардинал. Класний був би Папа

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Точно, і в паранджі.

Юрій? Точно.

10. MARTINI

Святослав

А Юрій хай Гундяєва підсиджує. Я б за рускіх порадувався

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Він має шанс.
    Чисто теоретичний. :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Петре, і у нас протестують. Дуже протестують. Ми минулого року по всіх слов"янських церквах збирали петиції до уряду проти узаконення гомосексуальних шлюбів. А американські церкви ще більше збирали і робили все можливе законним шляхом. Але той закон все одно проволочили. :sad: В Америці всі провідні ЗМІ - лівацькі. Так що того протестування, крім християнських ЗМІ ніхто не показував.

Не чула знову ж таки ніде у ЗМІ, щоби окремо католики у Вашінгтоні протестували. Протестували християнські церкви, але щоби хтось виділяв католиків - такого не чула. Навпаки, пару років тому доглядала за бабкою американкою, яка себе позиціонувала, як католичка, то вона мені доказувала, що в Америці свобода і геї мають мати такі самі права,як і нормальні люди і за маріхуану ( бо вже тоді йшлося про її перспективу легалізації ) вона теж мені доказувала, що то не повинне бути забороненим. Та і так з іншими американськими католиками стикалася, то вони дуже ліберальні. Є такі самі і в котрійсь з протестанських течій, чи то англіканської церкви, чи єпіскопальної, не буду впевнено стверджувати. Але інші протестанти на ділі протестують. Не просто, щоби їх преса помітила. Так, що я з Вами не згідна, що

Але ж ми знаємо, що мусить сповнитися те, що написано в Біблії. Мусить тайна беззаконня в дії звершитися. :sad: Бо все йде до кінця. Так що геї, легалізація наркотиків, проституції, СНІД, війни, а далі і світове правління, яке закінчиться запануванням Антихриста - все це те, що має статися. А християни повинні не мовчати, повинні всіма методами протестувати. Що вони і роблять. Як і католицька церква, так і інші. І я вже сказала, що на католицьку церкву каміннями не кидаю. Просто пояснила Михові, чого всі так зацікавлені подіями у Ватікані.

Педро, Ви думаєте, що я така расистка і так не люблю чорних? :) Та я просто тут живу і бачу, чим вони дишуть. Та я би перша за всіх послідуючих чорних американських президентів і того самого Обаму голосувала, якби ж то , вони, як він не пропихали в Америці соціалізм і комунізм і справді щось робили для Америки, а не займалися тріпологією. :ireful1: Тут ж чорні подуріли, як Обаму перший раз вибирали. Протестантські радикальні церкви поміняли свої погляди тільки задля того, щоби президентом став чорний. Тут ж розігралася расова карта. Тому я і написала, що якщо ще чорний стане Папою, то чорні по всьому світі білим на голову вилізуть. Навіть язичники і мусульмани. Хоча мені що? Якщо він дійсно Християнин, то нехай буде і президент чорним, і Папа. Але один президент вже того не підтвердив, хоча Ви десь писали, що він тут переміг, бо протестант. А він такий протестант, як я "балярина". :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  13. Зануда

Зануда така зануда

Попередній папа скоро буде оголошений святим. Це говорить про те, якою незвичайною людиною він був, скільки в ньому було сили духа, віри та відваги, думаєте легко маючи світлий розум, енергію та волю до життя, бути в"язнем власного тіла? Але він боровся до кінця, скільки міг, бо то була боротьба не за владу, не за вплив у політиці, то була боротьба за віру, то був приклад того, про що Іван Павло говорив усе своє життя і чому присвятив свій понтифікат - життя дароване Богом, тільки Богом може бути взяте і люди похилого віку також можуть бути корисними членами суспільства (то так у спрощенні).
    Сидіти папі над мемуарами - шоу Опри закрили, кажись :)

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

Насправді ви дуже мало знаєте про Католицьку Церкву, щоб судити про наявність чи відсутність у ній реформ. Крім того, що у вашому розумінні реформи? Бо реформи у розумінні КЦ були впроваджені після ІІ Ватиканського Собору і відкрили нову епоху житті Церкви.

Ніхто не очікував від Бенедикта реформ. Він і так довго служив враховуючи йогно вік і стан здоров"я. Але він один із найдостойніших кандидатів - людина високого інтелекту, віри і прикладу служіння Церкві. Ви сподівались, що він ліквідує целібат? Чи може ви також, як і купка примітивних недалеких противників Церкви вважаєте, що проблема педофілії пов"язана із целібатом? І що целібат є причиною цього збочення?

Нам доведеться звикати до будь-якого папи, так як після харизматичного улюбленця молоді Івана Павла ІІ ми звикали до Бенедикта XVI, так і тепер після 8 років його служіння, ми отримаємо ще когось цілком відмінного у своїй харизмі і будемо звикати до нового папи. :)
    П.С. Католикам буде не зайвим помолитися про дари Святого Духа для Конклаве, щоб прийняли мудре і правильне рішення.

• Подобається Подобається x 8
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шось я так і не зрозумів, як папа римський впливає на мусульман, чи Ізраїль...

Якщо мусульмани незадоволені проповіддю папи з точки зору релігії, то при чому тут політика? Які дивіденти отримають мусульмани в політиці, якщо папа змінить щось у своїй проповіді?

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

Я думаю, що подружнє життя не замінює педофілію, а ви?

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Папа, як християнин і як голова католицької церкви, підтримує Ізраїль. А всі, хто підтримують Ізраїль, на думку мусульман, замішані в політиці. Так ясніше? ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це ви даремно так.

До Івана Павла - ІІ між юдеями і римським престолом не було все дуже гладко...

було б ясніше, якби я був мусульманином.

Підтримали б юдеїв хто інший, мусульмани б навіть би не помітили...

Це є авторитет церкви у світі.

17. terRen

terRen Дуже важлива персона

Папі Римському три місяці тому зробили операцію.

Ватикан підтвердив, що Папа Римський Бенедикт XVI, який оголосив про свою відставку, протягом багатьох років мав кардіостимулятор.

Римські лікарі три місяці тому замінили кардіостимулятор Папі Римському Бенедикту XVI, який в понеділок заявив про намір зректися престолу.

Про це пише у вівторок щоденна італійська фінансова газета il Sole 24 Ore, повідомляє агентство ANSA, передає «Укрінформ».

«Менш ніж три місяці тому Папі Бенедикту XVI було зроблено операцію в римській клініці із заміни кардіостимулятору», — йдеться у повідомленні.

Операція пройшла в умовах «повної секретності» в медичному центрі Pio XI. Проте il Sole 24 Ore зауважує, що медична маніпуляція не завадила понтифіку проводити меси в неділю як до, так і після операції.

Крім цього, офіційне видання Ватикану L'Osservatore Romano написало у вівторок, що рішення щодо зречення престолу Бенедиктом XVI було прийнято після поїздки до Мексики та Куби наприкінці березня 2012 року.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут Святослав? Він же греко-католик. Вже поназивали всі хто кого знав, Гундяєвих, негрів, у них свої патріархи - хай обираються.

19. MARTINI

Грекокатолик теж може стати папою. По смерті Івана-Павла 2 ми тут обговорювали шанси кардинала Гузара на папство

Motorola Atrix 2

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто сказав?

а де твій аватар? :)