Памятник Сталину

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем strangetimes, 14 тра 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Был бы человек, статья найдется(с):sorry:

• Подобається Подобається x 2
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Думаю, не так вже й мало як би декому хотілося... особливо у селах, чи невеликих містечках. Ніколи не повірю, що там "ВОКРУГ ДА СПЛОШЬ" еммігранти з Росії о_О

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Статистика знає все... Правда порпатись у цифрах мало кому хоцца, от і вважають свої домисли істиною.

4. Максим

Максим Well-Known Member

Що найголовніше, в кращих чекістських традиціях ця формула працює і навпаки: Була б стаття, знайдеться кого за нею посадити. Тому знайдуть чи не знайдуть винуватця - не так суттєво, посадити когось завжди можна.

• Подобається Подобається x 4
  5. Speedo78

Думаю, не треба дуже і порпатися, а лише глянути кійко людей проголосувало за Янека в цьому регіоні на останніх виборах. Не хочу заглиблюватися, але по пам"яті, в районі 60-65 відсотків по області.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З которих 50 - просто не прийшли на дільниці.
    Нє?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

Це не українці ставили пам'ятник червоному фюреру!!!

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

І затриманні зразу знайшлися. Нє? Тільки VasMT в голову то не доходить, що їх відпустили...

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Причому тут Росія? В них адрес - Союз - в голові досі.

• Подобається Подобається x 6
  8. levandivka

Місію зірвати у Запоріжжі святкування ДН Бандери виконано, всє свободни.
    Нє?

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

І саме прикольне, що всі задоволені:
    1.комуняки попіарилися
    2. Свобода попіарилася
    3. влада позбулася головного болю з демонстрацією
    4. місцеві мають про що поталапати

• Подобається Подобається x 5
  9. Speedo78

Згідний, але навіщо це? Добре спланована провокація? Я впевнений, що і в самому Запоріжжі знайдеться не так вже й мало свідомого населення, яких сам факт мав би серйозно обурити (м"яко кажучи). Інші - ж (переважна більшість) - "сіра маса", котрим "все по барабану, моя хата скраю" (хоть Леніну, хоть Сталіну, хоть Гітлеру, хоть Сатані самому - мені пофіг, ставте хоч 100 пам"ятників - доречі, біда всіх українців). Ну і третя категорія - самі ці провокатори, яких, думаю, одиниці... Чітко відчувається "рука Росії" :sad:
    Може це якесь "вивчення реакції" громадян? Жорстокий розіграш?

10. levandivka

А шо тут планувати? :)
    Пушкіна бюстик у Львові кіко разів "знищували"?

11. Speedo78

Було-було...

Ех, шкода, що в нашій державі компартія "в законі" (а ж було, свого часу заборонилм, пам"ятаєте, на початку 90-х). Думаю, заборонити цю червону чуму ввартувало би (тоді би й питання з такими "пам"ятниками" відпало само по собі), а другим кроком - провести т.зв. люстрацію держ. службовців, от тоді, можливо, ми би й наблизилися, чи, як би то точніше сказати, вийшли б тільки на дорогу, до громадянського суспільства. Шкода - що нема такого лідера, який би реально втілив це в життя. Вірніше, був тиакий, його звали В"ячеслаавв Чорновіл, другого такого і близько на горизонті не видно :sad:

12. levandivka

ТАК заборонена. Давно. Але...
    В бутафорській державі і партії відповідні. Хоч в гру бався "знайди 10 відмінностей".

А Ви наслідками його господарської діяльності поцікавтеся детальніше...

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

На сході достатньо радикальних організацій, Свобода з якими - це квіточки...

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

На перше січня я би сам це зробив і мені би було глибоко десь, хто і що про це подумає...

Слава Україні!

14. Speedo78

Ну так і "ДОБРОЖЕЛАТЄЛІВ" у нього, ого-го скійко було (зокрема і тих, що звели зі світу)! Ну та, я й не кажу, що він був ідеальний (неможливо таким бути), але і, думаю, таким як попередній президент (той що любитель бджіл), точно би не був, бо то, ще треба так постаратися!
    Але тема, взагалі, не про те!
    Я свою думку висловив.
    Svjato Героям Слава!!!

• Подобається Подобається x 3
  15. levandivka

ТАК був. але на рівні обласної ради. І РУХ був большим, а стало купа дрібоньких...
    Нє?

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Чому ж?
    Саме на томі тлі і тицяють "пам'ятники Сталіну"...
    Літераторам краще писати літературу і гасла. А державою керувати і закониодавство творити - інший профіль.

Останнє редагування: 3 січ 2011
  16. Speedo78

Ну так, набрав удвічі менше ніж Хитрий Лис Микита :sad:
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Вибори_Президента_України_1991

Думаю, якби так пощастило ы Вын би виграв, багато би чого було не так як зараз у нас. І клан "донецьких" навряд чи виліз би в наші часи.

Хоча, чесно кажучи, навряд чи був тоді у нього шанс :sad:
    Україна, все ж таки, не Литва, не Латвія і не Грузія. Нажаль. Для багатьох наших співгромадян (особливо з лівого берегу Дніпра... та й не тільки) "совок" - як зміст життя! :sad:

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 6
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у нищей девушки откудава деньгА?

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Воно то так...Був і Стефко Бандера,була і операція з Пєрацьким.
    Tо шo,не школа?
    Але тим "підручником з тої школи" скористалися інші...ті,що з Чорновілом попрактикувалися...
    Йой,всьо-сі рухає по-спіралі,я вам повім!
    Просто треба віднайти себе в часовому просторі тої спіралі...і зробити нові висновки!:preved:
    P.S.
    Воно-то так...але Чоловік плянує, а Господь (Путін) все то перекреслить! :)))

Останнє редагування: 3 січ 2011
а де твій аватар? :)