Памятник Сталину

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем strangetimes, 14 тра 2010.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот именно об этом я писал - замылить глаза "москалями", чтобы свои кровавые дела скрыть. А по сути - ничем не отличаются сталинисты от бандеровцев, кроме того, что первые людей уничтожали по "клссовому" признаку - а вторые - по "национальному"...

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колись по ТВ було інтерв"ю з (письменником? кінодіячем?) - росіянином українського походження. Він згадував дні, коли сталін відкинув копита.
    Інтерв"ю йшло російською мовою:
    - К матери прибежал соседки, все плачут. Приходит с работы отец - бывший учитель, отсидел срок. И говорит:
    - Та ви дурні баби! Та скоро того сталіна усі будуть ненавидити, як Ксеркса!

• Подобається Подобається x 4
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Цікаво, репресували в моїй країні, а я повинен порівнювати з якимись іншими...Тобто, якщо вбили на сотню тисяч більше, ніж в інших країнах "в разниє пєріоди історіі", то вах-вах-вах...А якщо на сотню тисяч менше, то начебто і не все так погано булоо_О...Цинізм не має меж...

• Подобається Подобається x 5
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

6. Yarema

Я ж розумію...Абсолютно черства людина, для якої людські трагедії - статистика:sad:.

7. Boris_Kiev

Бачите, не перевелися ще "пасивні некрофіли"...

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Судя по рассказам моего деда, очевидца Бандеровского движения, это не совсем так.
    Еще он рассказывал, что в послевоенные годы во Львове ненавидели харьковчан: дело в том, что в Харькове находилась некая спецшкола НКВД. Там товарищей готовили для работы на Западной Украине. Они косили под бандеровцев и занимались террором. В том числе убивали коммунистов вместе с семьями такими методами, от которых офигели бы не только испанские инквизиторы, но и даже тибетские ламы. Убийства по национальному признаку тоже входили в их непосредственные обязанности.

• Подобається Подобається x 7
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я можу сто раз Вам вірити, але тільки одне не дає цього зробити: місцевої гвари ніяка школа не навчить.

• Подобається Подобається x 2
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

А як же штірліци працювали? :)

11. Boris_Kiev

Справжній (не книжний) Штірліц був 100% німцем. І продався він совєтам не через ідейні міркування, а тому що йому були потрібні гроші для лікування нирок+діабету.

А в Києві, в районі Святошина був інтернат, де дітей, які вдало пройшли психологічні тести, навчали з 1 класу китайської мови. І вкручували, що батьків у вас нема, є тільки родіна.
    (інші діти просто вчилися).
    Ось таким чином - так, можна навчити мови.

• Подобається Подобається x 4
  12. VasMT

Ома! Ви уявляєте собі "харькОвського бандерівця"? Це щось середнє між Азаровим і Обамою... :)))
    А Боря зі своїм Вам плюсом, це підтвердить.

• Подобається Подобається x 1
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

То ви не знаєте ще можливостей НКВД-шних шкіл. :)

14. Полковник

Полковник миється в бані

А я умею, а я умею.
    Фиг отличишь!

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

Гуглить лень или не было никакого деда-говоруна?

15. Yarema

Тоді ще в Харковський області було ще доволі людей,що знали українську мову...Навчити деяким словам і вимові не так вже і важко. А, головне, не треба всім рота роззявляти, бо військовий загін не парламент. Говорити має один чи кілька з місцевих перевертнів-"стрибків";).

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Был.

17. VasMT

О! 10 символів.

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

А жаль... Чертовски хороше излагаете...

18. Yarema

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК они счиают жертвами только тех, кто убит сталинистами. А тех поляков, которых героически уничтожала оун-упа на Волыни - или Львовских евреев - тех, видимо. даже людьми не счиатют... Ведь не скажещь, что в оккупированном немцами Львове действовали переодетые нквд-шники - и уничтожали евреев - да и о Волыни - не скажешь, что это "стребки" нквд поляков резали - при немецкой оккупации... Значит - глаза-уши затыкаем - и громко кричим - "вранье-украинофобия!!!!"

а де твій аватар? :)