Памятник Сталину

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем strangetimes, 14 тра 2010.

1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

:good: - Хотел поставить только смайлик, оказывается- НИЗЗЯ! И, пжслт, не думайте обо мне плохо. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шкода,що Ваш інтелект не дозволяє Вам зрозуміти моїх дописів. А вище я писав - правда є одна. І правдою є факт. А інтерпретація цього факту створіннями,що звуть себе хомо,правдою не є. Позаяк,те,що є добром для одного є злом для іншого. Але тут це є офтом. Ага,дякую Вам за вірші. Хоч і є люмпеном,але поезію люблю. І російську теж.

4. FourA

Та й я Вам дуже вдячний за оцiнку мого інтелекту! Здається, у вас посада така - розмовляючий з створіннями, що звуть себе хомо. Дякую за таку надзвичайно високу пошану! --- Господин назвал меня любимой женой хомо! (с) И ещё - факты это то, что говорят истинные арийцы. Всё остальное - интепретация.

• Подобається Подобається x 4
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

KLIBERN, не надо мне ликбез проводить. А что вас задело, что среди тех кто организовал ЧК-НКВД и Гулаг не было евреев? А Троцкий, Каганович, Зиновьев угрофинны родом из Рязани.

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

7. FourA

Как горят в таком случае наши лучшие друзья - американцы - No comments! Або в перекладi, як того вимагають правила сайту: Що казати, коли сказати нічого? Но вообще - это круто! :good:

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Шановный Romko! За що це ви менi пальця показали? -- Или, как требуют правила сайта : ЗА ЧТО?(с) А ещё дедушка Крылов говорил: ЗА ЧТО же, не боясь греха, Кукушка хвалит Петуха? За то, что хвалит он Кукушку! -- Кстати, я посмотрел тут на сайте - каждый хвалит своих знакомых. За то, что они хвалят его! -- Давайте и я вам начну палец показывать! Как в Библии говорят- ОКО за ОКО! Я вам такого не прощу! :)

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

KLIBERN, перестаньте меня смешить, я это уже наслушался, даже странно, вроде неглупый человек, а сразу впадаете в истерику

9. Romko

10. FourA

А-а-ааааа! Нам ещё не хватало религиозных войн! Призывов типа: Даёшь Варфоломеевскую ночь! Даааа, только этого нам не хватало!

• Подобається Подобається x 4
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Отвечу кратко: люблю Ужгород за то, что среди почти всех городов Западной Украины там отсутствует памятник Бандере.

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

13. FourA

Спасибо Вам за исчерпывающий ответ, шановна пани Nevermind!

14. Romko

А я за те,що там нема ще поки пам"ятника Джугашвілі.
    І тому...як він...Ульянову.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Забула ще про Луцьк. Там, мабуть, теж нема памятника Бандері. Проте там є памятник Лесі Українці. Ось таким людям, як Леся Українка, треба ставити памятники! В Ужгороді, між іншим, є цікавий памятник угорському поету Шандору Петьофі.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

ЩО?............

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Ще раз наведу приклад:
    Я перестріляю всю вашу родину, а вас депортую, заради кращого майбутнього.
    Ви мені пробачите???
    Не будете тримати зла?

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Ми тут вам про це вже всі вечори толкуємо, а ви не слухаєте...
    Думаєте ми цілими днями тільки тим і займаємося - палимо російський газ, донецьке вугілля і жаліємося, жаліємося, жаліємося, жаліємося,...
    Приїдьте до Львова і порівняйте стиль життя. Відбудовуємо, відбудовуємо, не переймайтесь...лиш не пхайтесь зі Сталіном. Не забудемо про нього - не хвилюйтеся. Спіть спокійно.

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А что, это он сделал ? Его родственники ? По моему тут надо конкретно сказать, кто давал приказы, и кто выполнял...К кому у вас претензии ?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

20. Romko

Претензії...
    Хм...які ж претензії особисто до пана ФорА?
    Просто він захищає те,що для нас є чужим і ворожим.

а де твій аватар? :)