Памятник Сталину

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем strangetimes, 14 тра 2010.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Зовсім люди подуріли - пам'ятники тиранам встановлювати! Довго був цей галас з приводу пам'ятника Сталіну, але я думала, що це просто пі-ар-провокація: погаласують-погаласують, а встановлювати не будуть.

Я не розумію, як це комуністам таки дозволили встановити цей жахливий пам'ятник.

А якщо завтра партія неонацистів захоче пам'ятник Гітлеру встановити - теж дозволять?

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нізя.
    Бо сталін був добрий.
    А гітлєр - недобрий.
    О...

• Подобається Подобається x 6
  3. UDALA

UDALA Well-Known Member

Предложение простое - засуньте киллограмчик тротилла себе в анальное отверстие , подожгите фитиль , и быстро-быстро бегите в ближайший штаб Уна-Унсо , а там как можно подробнее расспрашивайте :как же вам его убрать , и обязательно дождитесь от них подробнейшего ответа.
    А когда его получите...будете полностью облегчены от проблемы памятника Й.В.Сталину.

4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Тече річка Тиса, в ній москальська кров,
    Москалів ми били, будем бити знов.

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Най стоїть. Як пам'ятник людській дурості.

• Подобається Подобається x 5
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А они только за бутылку,это вопрос уже прояснили.
    А по поводу самой темы...Я что-то не въезжаю,Украина же стремится в лагерь самых-самых демократичных стран.ну так и поступайте по закону.Подавайте в суд,тем более,что недавно же было у вас там что-то в судах по поводу преступлений коммунистов.Вот и аппелируйте к этому решению.А насчёт гексогена,так это уже чистая провокация с вашей стороны,второй лишь допис на форуме и уже так открыто про гекс...За такие штуки сам ЛФ прикрыть могут

• Подобається Подобається x 1
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Когда запорожские коммунисты ставили это силуминовое барахло, произошел забавный случай.
    Возвращаясь с работы, я увидел красную палатку, возле нее несколько тупых коммунистических агитаторов и группу любопытствующих. Естественно, я заитересовался, что там они опять отмочили. Один из агитаторов орал как потерпевший:"Сталин-лучший человек в мире!". Эта фраза меня развеселила. Я подошел к нему, переспросил про товарища Сталина а потом наехал: "Сталин лучший человек в мире? А Ленин? Или для вас дело Ленина-пустой звук? Вы политически безграмотны! Ленин-вождь и учитель трудящихся масс, а Сталин-его верный последователь!"- и так далее.
    На лице красного агитатора выражение злобной агрессии сменилось выражением легкой дебильности. Из приоткрытого рта потекла тонкая струйка слюны. Было заметно, что в его недоразвитом мозге появилось то, чего там никогда не было-мысль. Он подумал, что беседует не с провокатором, нанятым злыми американцами, а подвергся конструктивной критике более подкованного партайгеноссе.
    Я продолжал: "Такие как вы оттягивают наступление мировой революции на неопределенный срок! Вы оппортунист! Вы обмочили мумию, которая гниет в мавзолее!"
    Последняя фраза вывела его из ступора. Он почувствовал себя жертвой провокации и произнес фразу:"ОНА НЕ ГНИЕТ!"
    Ржали все, даже сторонники комуняк.

• Подобається Подобається x 13
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Кризиса при коммунизме и социализме не бывает? :))) Ну-ну...

Соціалізм і комунізм - капут!

Ех, немає Сталіна на цього Кастро! :)))

• Подобається Подобається x 4
  9. VladimirVelikiy

VladimirVelikiy Active Member

Сталін був одни з найкращих менеджерив і керівників світу. Він зміг підняти економіку СССР з руїн, а Україну перетворити з повністю аграрної держави в індуастріальну, були б ми далеко зараз без нашого заліза. Сталін зробив багато міста наші україномовними, про що забувають львів`яни. Під час Сталіну був період коренізації і будувалися українські школи. Сталін зміг об`єднати народ, розбудувати воєнну індустрію і побороти нацистів. Сталін зробив в сотні раз більше за 20 років правління для України ніж вся наша влада. Сталіна не люблять ті кому це вигідно і клеветують його, часом перебільшуючи погані наслідки його правління і переписуючи історію. Коли наш народ почне інтенсивно думати головою і не вестись на те що йому говорить влада чи псевдо науковці, тоді в нас стане жити краще.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дідько з ним, з Кастро!
    Ви спеціально гілку "підняли", щоб ідіотів побільше приманити?

11. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Хто вам таке сказав?

Так,в сотні разів більше вбитих людей,в сотні разів більше спаплюжених життів,в сотні разів більше болю.
    Так ви за те,що пам'ятники Сталіну розставили в кожному місті?

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Обережно!
    Надмірну інтенсивність потім тяжко лікувати.

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Вінницькі комуняки. Там у них розплідник.

• Подобається Подобається x 3
  13. VladimirVelikiy

Я не комуніст, скоріше монархіст. Комуністів не люблю, особливо тих що після Сталіна, так як вони нічого не робили, протирали штани в кріслах, нищили економіку і поступово заборонюючи і викорінюючи знищували українську мову.

14. thinkers

thinkers Well-Known Member

Тут вже був один монархіст. І теж Великий. Але не стримався, змінив погляди... Так що не дуже афішуйте, бо як levandivka пронюхає "связь"...

• Подобається Подобається x 2
  15. VladimirVelikiy

Я за те що на кожному памятнику дописати правдиву і різносторонню інформацію про діяча, але як показує практика, це не реально зробити так як нзавжди найдуться ті хто потяне покривало історії в ствою сторону. Іісторія вже перекручена, тими кому це вигідноє.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

Добре, піду їм цілувати ноги

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Жаль мені жителів Куби, в них така була гарна медицина, де ціни в сотні, а то й тисячі раз нижчі на медичні припарати чим в сусідній США. Прийде вуйко Сем і все то знищить своєю економічною лапою, понадає кредитів, а кубинці все спродадуть своє за бумажки з президентом.

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага. Бо ідіоти прикрашають життя. Коли зникають з нього. :)))

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

А що ви скажете про нижчу в сотні, а то й тисячі раз зарплати кубинців, "чим в сусідній США"?

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

За царя, значить. "Без царя ..." :))) А якої ви вєри, і з якого отєчєства?

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

А другим найкращим був Гітлер. А обидва хотіли бути першими. Тому спочатку один загнав у землю мільйони людей, потім другий, а потім - вони ганяли один одного, знову ж таки - кладучи в землю мільйони невинних людей.

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Оппа! Та це якийсь націонал-соціаліст!

• Подобається Подобається x 6
  17. navav

navav Well-Known Member

Пам'ятник-чудова ідея.А для фундаменту назбирати надмогильних плит не тільки з єврейського кладовища.а з могил всіх національностей.оскількивін був "отец народов".А ще повинні б поставити поляки за розширення території країни.Тільки вони чомусь не хочуть це вперто робити\цікаво чому б це\.А ми за .І Петька Симоненко тішиться...І територія держави завдяки йому сформована.Пропоную
    Cталину Иосифу Виссарионовичу присвоить звание Героя Украины.
    Тим быльше.що з'вилося вакантне місце замість Бандери.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Невже?
    І коли це сталося?
    Невже я прогавив?

19. Salata

Salata Well-Known Member

Кто (что) Вам такое сказал (о)?

Может, убыль населения Украины за 20 лет?

Или количество беспризорных детей, превысившее времена гражданской войны?

Может, Количество алкоголиков и наркоманов в стране?

Так откуда цифры?

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Можно я? А что Вы скажете об одном из самых высоких в мире уровне бесплатной медицины на Кубе? На это нужны деньги? Ничего если из зарплаты?

Не говоря о том, что Куба никого никогда не колонизировала, не наживалась на дешевой рабочей силе из соседних стран и по площади/полезным ископаемым выше головы никогда не прыгнет. (Ну там многодесятилетнее эмбарго и прочие хитрости оставим на потом :) )

20. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

По-перше,не "что" і не "сказало"-не ображайте моїх батьків і мого діда.По-друге,наскільки я розумію,ви визнаєте Сталіна ефективним менеджером і все,що він робив,було "для загального блага рівних народів".

А тепер ви давайте цифри про бездомних дітей,прадідів яких влада зробила сиротами.
    Ви знаєте,що був Голодомор?Точніше,ви розумієте,хто це організував?

а де твій аватар? :)