Хочу підвищити загальний градус на форумі. Хочу спровокувати скандал. Бо скандал це універсальний засіб підйому градусу і доведення його докипіння. А вони всі якісь мляві та кислі. Прийдеться пройтись по межі на грані фолу.)
Оооооо, ну тут Вам, Дядько, нема рівних.....Ви чомусь вважаєте що Ваша думка сама головна і цілком правільна, і дуже нервуєте, коли не всі осртовітяни підтримують Вашу точку зору, чому????
Довыеживались :rolleyes: А их предупреждали - за фошистом Ющенко еще поплачут отакенными слезами (дай Бог, чтоб не кровавыми)
Тільки не зробіть його типу того, що зварганили недолугі вожді 24.08 на Володимирській. Від завареного ними скандалу самі ж і нагодували народ його ж соплями. Не варто тужити за цим г..., бо завдяки лиш йому "братва" прийшла до влади. Тому поплачуть лиш недолугі.
Ці панове просто досі не зрозуміли, що плюралістична, демократична Україна скінчилась. Вони все хочуть займатись політикою, як у минулі роки - приходити до Шустера, балакати, а потім вечеряти з ригианалами в одних ресторанах. Але все, країна не та більше, їм ще доведеться зрозуміти, що вякнув щось проти ригів - а не бажаєш прослідувати на лаву підсудних-затриманих. Треба градус підвищувати. Я б навіть сказав - людей озброювати час.