Пам"ятник Бандері у Львові. Back in USSR

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 10 жов 2007.

1. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

Відповідь: Пам"ятник Бандері у Львові. Back in USSR

Доки не читав, не має часу. а є інші проблеми... як прочитаю напишу...

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Степан Бандера — символ нації. Його ім’я ставлять поруч із такими прізвищами, як Симон Петлюра, Евген Коновалець, Роман Шухевич, оскільки між цими великими особистостями існує найтісніший ідейний зв’язок. Усі вони — безстрашні борці за волю України, за її державну суверенність і соборність. Вони не тільки боролися й інших закликали боротися за цю Велику Справу, але за неї і життя віддали. Це вірні сини свого народу, якими ми будемо пишатись до тих пір, поки існуватимемо, як народ.
    Може цей пам"ятник зовні і не зовсім вдалий але в загальному він підіграє важливу роль в підкресленні суверенності України, як держави. Це підтверджує те, що настав час, коли ніхто не буде нам вказувати кого ми маємо вшановувати, а кого зневажати...
    Навіть в нас, на форумі, видно хто зневажає українських національних героїв, кидаючись на прізвище Бандери, як собака на кістку. Я розумію тих, кому не подобається сам вигляд пам"ятника, та не розумію чим не догодив декому сам Бандера, який творив історію українського народу в боротьбі проти поневолювачів України. Тільки москалів - шовіністів та інших ворогів України може не влаштовувати С.Бандера... Зрештою, можливо під цим дописом і вискажуть своє "фе" москалі, та інші запроданці. Надіюсь ми побачимо підписи своїх героїв. Прошу не добавляти тут карми, мені цікаво, хто буде знімати...?

• Подобається Подобається x 2
  3. шахрай

шахрай Well-Known Member

А для переважної більшості мешканців Сходу та Півдня України досить суперечлива історична постать,хоча я особисто вважаю його Героєм України.Але мешканці Донецька ніколи не вирішать перейменувати вул.Постишева на вулицю іменем одного з українських героїв.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тому там і немає жодної постаті,яку б можна було б без застережень назвати Герой України.
    Лише поети,в яких пробуджувалось національна самосвідомість(Василь Симоненко,наприклад),але їх знищували,ламали,закривали в "псіхушки",гноїли в таборах.

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я Вас розумію але це справа часу. 70-ть років комуністичного гіпнозу на сході, скерування Москвою "политически і морально устойчівих" работніков і спеціалістов в промислово розвинені регіони країни, пускання цими ж "работнікамі" своїх родинних коренів дається взнаки. От коли вже вивітриться весь сморід москальсько-большевицького духу на Україні, деякі усвідомлять недоречність москальсько-шовіністської пропоганди, все стане на свої місця. Україна запрацює, як один цілісний організм, дихаючи на повні груди свіжим повітрям...

• Подобається Подобається x 3
  6. zenyk

zenyk Well-Known Member

....не будуть тут знімати....побояться....

....Бандера - направду славний Герой, оскільки навів такий тваринний страх перед своєю персоною серед москалів, що вони і досі здригаються при згадці про Бандеру, а тому і кидаються як голодна собака на кістку.....

• Подобається Подобається x 5
  7. Mythabor

Не побояться, а вот тільки ті хто захоче навмисно нашкодити, мені якщо деякі з попередніх постів не подобались так і ставив, де подобались теж, а щось просто пропускав..

8. dArt

dArt Well-Known Member

ЗенЫк, что бы вы не думалли что вас кто нибудь боится, сниму карму с вас лично :)
    Рассмешил :cowboy: :cowboy: :cowboy:

ЗЫ Мутабор, не трать времени и нервы. Не стоят они того.

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви, д'Арте про нерви? :)

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Треба було раніше, до підписання каоліції БЮТ-НУНС. Зараз п'ята колона принишкла, напевно п'ють з горя.:D
    Додав Вам +1, воно ж не завадить, хоча знаю що Ви не за цим писали те.;)

11. Mythabor

Дякую з нервами. все гаразд, а з часом як э то пишу, а ні то ні...

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

та нє...ну хто буде мене боятись?....

...он навіть Вам не страшно з мене карму знімати....і так зневажливо писати "ви" з маленької букви....

однак, хотів би зауважити, що такі дії ніяким чином не свідчать про Вашу бравоту, швидше навпаки....

п.с. я і не сумнівався в своєму твердженні: з п. Консультанта ніхто карми не зняв! :y:

13. romhavr

romhavr Well-Known Member

Молодець, консультанте.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не поспішайте.
    В мене "shift " теж часто заїдає... :)

15. dArt

dArt Well-Known Member

Зенык "вы" с маленькой буквы поскольку имеется ввиду "вы" в множественном числе. т.е Вас, таких как Вы и иже в Вами. Вы с большой буквы, к стати пишется тем людям, которых уважаешь, а не всем подрят.
    А с консультанта никто не снимает по тому что... ун кто будет играться в детскую игрушку "кто последний тот дурак?" разве что сам консультант.

Левандовка, браво! Я так долго правил эту фразу. :) Пусть кто так хочет, тот так и понимает. (Для модераторов: да, конечно о нервах, о ком же еще :) )

16. Romko

А я "клаву" недавно поміняв.Тому,як пишу "ви" з маленької,то свідомо...

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

zenyk, снял карму.
    Не потому, что Вы считаете его героем, а за что вы считаете.

18. romhavr

romhavr Well-Known Member

Про оперування над операторами карм.

СБУ знайшла документальні підтвердження того, що спецгрупи Міністерства Державної Безпеки СРСР видавали себе за підрозділи ОУН-УПА і вчиняли злочини проти населення на західноукраїнських землях.
    http://ua.korrespondent.net/main/90204/

• Подобається Подобається x 4
  19. Mythabor

А ви ніколи не були в Рівненській області, там є села в яких з деяких криниць воду не пють, бо там бендерівці людей з села топили, і ніякі не спецзагони.
    І коли був Грицько з того села, то як би він не вдягався залишиться Грицьком, а в селах знають хто де, хто а бендерівці подався а хто до радянської влади. А хто просто жив своїм життям ("Белые приходят грябят, красные приходят грабят... Опять власть меняется")

20. Romko

Я знаю хто був мій дід,знаю які люди були з ним,знаю
    Ну,то й знімайте й мені і всім нам,бо і я вважаю,що Бандера і Шухевич - Герої України,а,окупанти,що прийшли на нашу землю - виродки,що злочинам НКВД немає строку давності,що комуністичний режим буде засуджений у всьому світі,як найкривавіший в історії людства.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)