Пам"ятник Бандері у Львові. Back in USSR

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 10 жов 2007.

1. lanka

lanka Well-Known Member

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Пам"ятник Бандері у Львові. Back in USSR

В цій гілці вже про це писали.Мені теж не дуже подобається художне вирішення пам"ятнику.А яке б Ви запропонували?В стилі "модерн"?Чи,може танцюючим гопак?Чи,може,нехай би абстракціоністи би втілили йог в бронзу?Щось таке,на зразок"чорний куб на червоному тлі"?

• Подобається Подобається x 2
  3. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Сумніваюся, чи їм вдасться зіпсувати цей пам'ятник. Стоїть він на надто людному місці. Навіть вночі тут відносно багато руху, бо непродалік розміщений вокзал. У мене цей пам'ятник викликав асоціацію із пам'ятником Чорноволу в Львові. Чисто художньо мені здається, що вони подібні. Тепер Львову бракує пам'ятника Джохару Дудаєву. Можна лишень уявити, який галас здійметься в Росії, якби ми все ж таки поставили такий пам'ятник. А може варто спробувати?

Додано через 8 хвилин
    Мабуть варто було створити його постать в русі, в боротьбі. Потрібно було, щоби саме втілення пам'ятника відображало його боротьбу проти ляхів та москалів.

• Подобається Подобається x 1
  4. Mike

Mike Well-Known Member

Приємно читати людину :)
    Дозвольте пораду. Якщо вже допікти Росію, то не дрібничками типу Дудаєва. Найбільше зло в них є "дороги и дураки", тож треба вирішувати, що ж з цього увіковічити у бронзі найшвидше :)

Єге ж, якщо в русі, то на руках у Скорцені :)

5. Полковник

Полковник миється в бані

Тепер Львову бракує пам'ятника Джохару Дудаєву, Масхадову, Басаеву, Березовскому, Литвиненко....

Это было бы очень смешно, если бы не было так грустно....
    Ведь ПОСТАВЯТ!!!! :cowboy:

Додано через 4 хвилини
    Вы что, ветку не читали?
    Именно ТАКОЙ образ я и предлагал.
    Ваши подпевалы мне за ЭТО минусов наставили....
    НО, раз свидомый пропонуе, то свою идею бесплатно Вам отдаю.
    ТВОРИТЕ!

6. Зів'ялий мозок

З усіма прізвищами згідний, крім одного - Березовського. Все ж таки він мільярдер, а я не пригадую в галичан проявів особливої любові до фінансистів.

Чого тут сумувати?... А в принципі згідний. Це буде, дійсно, сумно, що чеченцям ставитимуть пам'ятники не на їхній рідній землі, окупованій Росією, а на чужині.

Додано через 4 хвилини

Пане полковнику, у мене в Станіславі мабуть так і зроблять. Якраз на Європейській площі (за Союзу - площа Героїв Сталінграду), де колись стояв радянський танк, планують поставити пам'ятник Степану Бандері.

Дякую Вам, за передачу мені авторських прав. Але, на жаль, я не скульптор, щоб мати змогу цими ідеями скористатися.

7. Romko

Та залиште вже той багатотомник "Історії СРСР".Набридло вже чути ті комуністичні "сентенції читати"...

8. Полковник

Полковник миється в бані

К великому сожалению, Вы даже и не скульптор...

9. Romko

Га!А шо мішало?![​IMG]

10. Зів'ялий мозок

Не журіться, пане полковнику. У мене є знайомі, які працюють уцій сфері. То ж при бажанні я можу сказати їм про Ваші ідеї. Це б звучало ориґінально полковник Радянської Армії автор пам'ятника Степану Бандері :naci:. Але я не впевнений чи міська рада Станіслава вже затвердила чи ні вигляд відповідного пам'ятника.

11. Mike

Mike Well-Known Member

То всього ж мемуари Отто Скорцені, Ромко, не треба так нервувати... :)

12. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Пам’ятник Бандері повинен бути. Не тільки для того, щоб вшанувати видатну людину, але і для того, щоб не забували хто такі бандерівці були.
    Мене з дитинства вражали бабині розповіді про те як їй в тюрмі клаптями волосся виривали, щоб видала своїх, а вона не видала. А тепер, принаймі так здається, нема таких борців за свободу. Люди якісь не такі. Тепер якомусь “борцеві” досить раз по морді дати і видасть і маму і тата і брата...
    А пам’ятати треба що колись і інакше було

• Подобається Подобається x 4
  13. lulu

lulu Well-Known Member

хоч я товже писала
    правда не тут
    але мушу повторитися
    бо тема обговорюється а думка в мене не змінилася
    цей пам"ятник - це клааасссссіка
    форма чєснага савєцкага чєлавєка є (і повірте не одна-то ж 70 років над тима формами люди зі всього саюзу кумекали!!!)
    а підстаркуватому скульптору сі лишєє тілько хвізію доштопати (тілько хвізію бо пригадуєте як з тима тризубовими чорноволовими пальцьома сі намучили і рука якась задовга сі получила але вже не було чєсу а публіка і так дура)
    а розумієте старість і той-во... то навіть хфотографію не конче годен розгледіти той милий скульптор...
    а скульптор певно (як виявилося тояно:)) ЧЛЕН СПІЛКИ ХУДОЖНИКІВ УКРАЇНИ
    думаю з нагоди відкриття якийсь ЧЛЕН СПІЛКИ ПИСЬМЕННИКІВ поезійку сочинив
    ЧЛЕН СПІЛКИ ТЕАТРАЛЬНИХ ДІЯЧІВ то всьо діло красівше оформив
    а ЧЛЕН СПІЛКИ ЖУРНАЛІСТІВ розказав вже тричі про такоє прєкраснійше міроприятіє
    головне щоб на державному рівні!

і так усьо в нас

бо чого б то якось перед виборами на честь приїзду яника
    якийсь члєн спілки письменників писав би паровозіка (хто не зна то шоб книжку за совєтів видати-писали паровоз-вірш по кодовим названієм лєнін)

на жаль то не бек ін юесеса

ми тут з колєгами мюзикл американський зробили (читайте там де театр і приходьте)
    так більшість старпьорів сказали шо то проіскі імперіалізму і загнивающого капіталізму:radist:
    і шо тим ми вбиваємо театр
    а ви кажете
    вони і досі там живуть ніякий не бек
    то які ж вони пам"ятники ставити будуть

коротше
    класно мені сказав Жолоб-усьо рішают ЧЛЄНИ
    блін :-/

• Подобається Подобається x 4
  14. Patrick

Patrick Well-Known Member

Полковник , по Вашому; - Хто з них , вище перечислених + С.Бандера набирає саме більше число "негативних" балів.
    Шкала від 0 до 10.
    0-"0"реакція ; 10 - бризгання слюною Камсамольскай правди.

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

[​IMG]Олійник та Сеник пожертвували на пам’ятник Бандері у Львові по 1 тис. грн
    У Львові на спорудження пам’ятника Степанові Бандері обласна рада назбирала 174 100 грн, 36 095 грн від цієї суми дали депутати облради. Про це сьогодні, 31 жовтня, під час сесії розповів голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

За його словами, найбільше грошей для встановлення пам’ятника - 10 тис. грн - дав Богдан Буца, депутат облради, екс-міністр Кабінету Міністрів України. Окрім цього, 3 тис. грн пожертвував банкір Степан Кубів, 2,5 тис - депутат Володимир Креховецький.

Сам голова ЛОР Мирослав Сеник, як і голова Львівської ОДА Петро Олійник, дали по тисячі грн, фракція ВО "Свобода" пожертвувала 10 тис. грн.

16. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

Скільки людей стільки думок, як на мене неає що увіковічувати, і кому памятник ставити, справжню історію можуть розповісти тільки люди які безпосередньо приймали участь... та й то з кожної сторони буде своя правда.
    І хай хто що не каже мене не переконати, ГАНЬБА....не вартий він того...:suicide: а тому немає що увіковічувати...
    P.S. В даному випадку це моя особиста точка зору...(хоч і не тільки моя)...

17. Romko

Єдине слово з яким я згідний у всьому дописі,то
    ГАНЬБА
    таким як ви.

• Подобається Подобається x 3
  18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Людину від худоби відрізняє її духовність і культура поведінки. Згідно загальнолюдських норм про покійника або нічого не кажуть, або хвалять, якщо він на те заслуговує... Видно Ви персонально Бандеру, раз можете позволити собі таке ?[​IMG]

19. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

то ваша точка зору і немає чого її навязувати іншим..я з своєї сторони можу про вас те саме сказати...

20. Romko

З якої сторони?
    Я так зрозумів,що УПА вирізали пів Вишневого?

а де твій аватар? :)