Ну - теоретично "приїхав". Мінус 21. Пошаманив з "оживленням" штатного акумулятора, витиснув зчеплення - стартер ледве смикається. Оберт-стоп-оберт-стоп. Почекав пару хвилин - знову те саме. Ну здивував я сусідів - дістав тепленький заряджений UPSовий - з нормальними клемами на проводах, нашвидкуруч припаралелів - двигун стартував за 4 секунди як влітку! "Малюк" здатний видати 200 ампер протягом 5 секунд. А важить 5,5 кг, в кейсі можна занести додому.
Сорі , Борис...але чи не простіше просто мати/купити нормальний новий акумулятор і не бавитися з різними "примочками"? -21 , це ще не такий сильний мороз , щоб машина погано заводилася. На ці всякі "примочки" піде більше грошей , ніж на новий акумулятор , який буде служити без проблем довший час.
Правильно. Особенно сберегутся всякие резиновые манжетки, прокладочки, сальнички. Машина стоИт - машина умирает.
Полковник! Та вона не тупо стоїть 3 місяці)) Трохи їзджу, але не день в день. Тим більше аж такої нагальної потреби в авто зараз не маю...за той час якраз доводжу тех. стан до ідеалу, в т.ч. і
Погоджуюся. Але пора міняти "прокладку мыж передным та задным бамперами" і не хочу довготривалих вкладень. При мінус 5-10 акумулятор крутить нормально. "Скіки тієї зими!"
Був позавчора учасником ДТП. Десятка влупила мене спереду(доб - в - лоб). В десятки розбилися фари, капот в гармошку... Шкода молодих хлопців. А мені майже нічого трохи бампфер загнувся, я його ломіком назад вигнув... Я був на МАЗі... Ну а все винні комунальники... несе так, що ого... суцільний лід. Головне, що всі живі-здорові. Грошей у них не брав, хоча вони повністю визнали свою вину...
така ж сама ситуація була і в мене, -5 крутить як влітку, -20 2-3 оберта і здох... просто потріпно перевірити наявність рідини в акумуляторі і нормально зарядини... на мін амперах протягом дня
я би розписку про те що притензій до мене не мають і з описом як це сталося взяв би. А то є хитравани що напишуть що хтось їх лупнув, доказуй потім що не слон во, во. і рівень електроліту не завадить перевірити і щільність (плотность) Хоча , думаю, на довго його вже не вистачить. Скоріше всього почав сипатись і десь замикає на пластинах