Палите ви, чи ні?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем андрей-25, 22 лис 2008.

?

Чи палите вы?

1. Так, постійно

17,2%
  2. Час від часу

12,1%
  3. Кинув (-ла)

20,4%
  4. Ні, ніколи не палив (-ла)

46,5%
  5. Так, кальян

7,0%
  6. Так, сигари або трубку

3,2%
  7. Так, щось інше

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ото давно вiд старой циганки чув.

Останнє редагування: 4 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

логічно :)

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

так, вбєм всі естрогени, які є потрібним жіночим гормоном (без них наскільки я зна, навіть груди б не виросли у жінки) і станемо мужиками!!!

отак, вбєм всі мікроби і всі клітини і здійснимо міліони мутацій в організмі свої чадінням!!!

може краще просто їсти багато бурячка, яблук, мяса, а не мучитись так - вдиханням диму...

замітьте, я теж досить довго курила.. кинула коли порозумнішала і знов братись не збираюсь... хіба якби на лотереї виграла б ідеальне здоровя, то може...

• Подобається Подобається x 6
  4. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Це зовсім ненаукові і не знати ким і як доведені факти. Сучасні медичні дослідження всі вказують на абсолютно протилежне. Шкода сигаретного диму є значно більшою, ніж вважалось до тепер. І це попри всі найсильнішші сигаретні лоббі.
    Найостанніші факти впливу паління сигарет, а особливо пасивного - просто шокуючі, коли їх читаєш + сучасна екологія. Людина, що курить, не тільки вбиває себе, на що вона має право. Та найгірше, що вбиває в прямому змісті слова своїх рідних і близьких, а ще гірше - дітей, своїх чи чужих.
    А наглядно, це виглядає так. http://www.youtube.com/watch?v=fntYN8Y9-D0

• Подобається Подобається x 2
  5. Гелена

аналогічно :)
    я просто повідомила що є різні версії про шкоду і користь нікотину
    не сигарет! там є смоли і нікотин, а самого нікотину
    хтось дуже неуважний!

альо! я писала про чистий нікотин, а не про сигарети

6. TARIKAFR

Ви - так, але читайте уважно Ваші посилання! Там іде про "корисний" вплив куріння, прикрите "позитивними" ефектами нікотину.

А до чого говорити про нікотин, коли він не один в сигаретах? Його ж не курять самого і очищеного, хіба в експериментах використовують. А нікотинова кислота в медицині і так щодня використовується. Нікотин дуже широко використовується у вигляді жувальних гумок і патчів для боротьби з самим курінням.
    Кожна речовина, що існує на Землі має і позитивний і негативний вплив на людський організм. Кожна. Все залежить від кількості і способу її контакту з організмом. Чи то стосується нікотину, чи золота, яке мабуть погубило значно більше людей, ніж той бідний нікотин.
    Але то вже інша історія...

• Подобається Подобається x 8
  7. Гелена

так і я про те ж
    навіть куріння дає якусь користь, хоча шкоду більшу завдає

я це сказала не тому що закликаю когось курити, а тому що то факт
    зрештою гляньте в мій підпис, моє ставлення висловлене :)

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

то ви про мене? ))) та ні, я все перечитала, і про ті всі смоли)))

просто в наведених прикладах не бачу ніякої користі для організму, чи доведені вони чи ні, чи лоббі і т.п.

це ніби казати що алкоголізм корисний, бо регулярне прийняття алкоголю дезинфікує організм і вбиває всі мікроби. Вуаля, яке прекрасне життя без мікробів)))

9. TARIKAFR

Так я Вас не осуджую і близько, Гелено. Я на те не жодного права маю. Я лиш хочу, щоб Ви зрозуміли, що КУРІННЯ НЕ ДАЄ ЖОДНОЇ КОРИСТІ, як то Ви пишете. Жодної. Це тільки нікотин, як і всі інші смоли і речовини, а не саме куріння, можуть мати якусь дію, що вважатиметься "корисною". Але то в очищеному чи комбінованому виді, в окремих ситуаціях, як лікарство. Але навіть і у вигляді лікарства, крім "потрібної" дії вони матимуть і побічну дію, що властиве всім речовинам, що існують на Землі.
    А пасивне куріння - це вбивство в прямому змісті слова, і то рідних і близьких!!!

• Подобається Подобається x 9
  10. romhavr

romhavr Well-Known Member

Ще до теми, недавно дізнався. Культовий фільм «Біле сонце пустелі». Актор, що грав, митника Верещагіна («Я мзду не беру. Мне за державу обидно…»; йому в Росії пам’ятники ставлять), грав останню роль, перемагаючи біль, бо мав ампутовані ступні ніг після наслідку завзятого куріння - гангрени.

• Подобається Подобається x 3
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Тютюн магічна рослина стародавніх індіан будь яка профанація магії може бути небезпечною, не курили індіанці для "кайфу".
    Бачив як ранка закривалися і кровотеча припинялося від тютюнового видиху відьми.
    Більше відомі магічне діi тютюнового диму на час ,дідусь дивиться на димок і його час сповільнюється, дідусь живе далі.:)

Останнє редагування: 5 гру 2008
  12. Гелена

не переживайте, я не беру близько до серця суперечки на форумі ;)

13. Фесько

Фесько Well-Known Member

Та підійдіть до кожного лікаря, всі скажуть, що паління шкідливе ;) Що до нікотину, то він виробляє адреналін в організмі та сильно діє на нервову систему. Сама проблема паління полягає в тому, що курці не помічають шкідливості від паління, тому що, воно має приховану, протягом довгого часу, дію. Тому і створюється враження ніби воно не шкілдиве і ніяк не впливає на людину. Сам палив 4 роки, навіть Ален Клар не допоміг. У новому році буде рік як не палитиму. Почуваюся найкраще! Нібито заново народився! :)

• Подобається Подобається x 9
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все відносно...дуже відносно..
    особисто мені куріння приносить НАБАГАТО БІЛЬШЕ КОРИСТІ...
    Воно мене заспокоює...
    Нехай це самонавіювання..але воно ДІЄ!
    А стосовно шкоди...
    Спиртне..наркотики завдають незміряно більше шкоди...
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=313037&postcount=227

15. Всё хорошо в меру. Зависит от того, сколько вы курите или пьёте.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скажіть, а чому всі говорять, що чоловіки після сексу зразу курять? В чому причина?:)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну..і хай про шкоду куріння теж потрібен...в міру..
    Для курящих...
    Доповнити приємне..іншим приємним...
    Зрештою,та спитайтесь...

18. А кто так говорит? Я не слышала...:scratch_one-s_head:

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

стрес знімають... :mocking:

20. Веда

Веда Well-Known Member

Можливо. Але у куріння є ще одна досить неприємна сторона. Коли людина палить насомоті у своїй приватній квартирі - це одне, а коли людина палить у присутность тих, хто дихати димом не хоче... Ви самі вибираєте, палити, чи ні. А дуже багато людей позбавлені права вибору. Ті, хто не палить - не має ніяких прав, ніякого захисту. Так, в Україні приняли закон. Та які закони в нас діють?..
    Курці (за дуже рідким виключенням) чомусь вважають, що вони мають право курити де завгодно і коли завгодно...
    Не курити можна, не дихати - ні. Тому я до куріння ставлюся дуже негативно. Навідь роботу вибрала таку, щоб з курцями спілкуватися як можна рідше (краще тільки віртуально). Мій чоловік не курив ніколи, дуже погано переносить табачний дим, та на роботі мусить терпіти...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)