Палите ви, чи ні?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем андрей-25, 22 лис 2008.

?

Чи палите вы?

1. Так, постійно

17,2%
  2. Час від часу

12,1%
  3. Кинув (-ла)

20,4%
  4. Ні, ніколи не палив (-ла)

46,5%
  5. Так, кальян

7,0%
  6. Так, сигари або трубку

3,2%
  7. Так, щось інше

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

В 70 якраз про майбутнє думати :))):))):)))

:dntknw::dntknw::dntknw:

Нє... в 70 тре мати поруч таку, щоб небо коптити було бажання після "того як" і бажано без віагри, нє ?

Останнє редагування: 3 гру 2008
    • Подобається Подобається x 5
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ну, таких, що мертвого піднімуть - таких є небагато.... певно одна на мільярд....
    хоча в чомусь ви й праві - мені-то в принципі однієї буде достатньо... хоча - хотілося б і більше....
    ==
    А яка там зараз чисельність населення на землі?

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Тоді тільки "воспоминания о прошлом" залишаться...:)
    "Жизнь человеку дается только один раз... за то детство дважды...";)

• Подобається Подобається x 3
  4. Coffe13

Я от думаю... спалювання і вдихання аромату сандалових палочок можна зарахувати до паління?
    Я таке дуже люблю, а чоловік не дуже...точніше дуже не любить:girl_in_dreams:
    Тому насолоджуюсь я тим,коли він на роботі:girl_haha: правда просікає і потім ходить фукає :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О , це моя сестра "помішана" на ароматичних палочках.скуповує їх пачками і палить.А я такого не люблю, той запах аж на вулиці мене переслідує.

6. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

В палочках сандаловых и прочих хоть и нет никотина, но в любом дыме есть вредные вещества, смолы, сажа. В малых коконцентрациях он почти не вреден, но если долго находится в сильно задымленой комнате то это ввлияет и на бронхи и на глаза.

7. Iriska

Iriska Well-Known Member

Єдине від чого не можу відмовитись... кава з цигаркою вранці... Нажаль...
    Але пора кидати...

• Подобається Подобається x 1
  8. рівнянин

...от воздуха-грипп...от курень-рак...от химии рыба пропала...:)

9. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

до речі, про нікотин
    вважається, що він запобігає і лікує деякі тяжкі захворювання
    вчені ламають голову як ввести його в склад ліків, але що він не призводив до звикання
    наразі не виходить
    а шкодить здоров*ю не так сам нікотин в сигаретах, як смоли

п.с. ну от я знов говорю як наркоманка, захищаю наркотик :)))

10. Coffe13

Та коли сильно задимлена кімната,то взагалі тошнить.Як на мене то має бути ледь відчутний аромат, вооось.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перемішуючись з кавовим,нє?;)

• Подобається Подобається x 8
  12. рівнянин

Якщо вважати життя за хворобу, то так!:)

• Подобається Подобається x 4
  13. Coffe13

До аромату кави краще взяти корицеві палички,але спалити лиш половинку,бо ціла то вже не то.

14. рівнянин

ИЗВРАЩЕНЦЫ!!!!;)

15. Coffe13

:girl_spruce_up::girl_curtsey::girl_cool:

16. Daisy

Daisy Well-Known Member

Знаю дідуся 95 років: каву п'є термоядерну ( я можу тільки шість глотків тої кави випити, а якщо більше, то мене аж теліпаєо_О), пів літри кожен день, курить тільки сигари і за місяць випиває 1,75л. віскі. Каже що тому й живе так довго.;)

17. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

та дарма не вірите: от докази і
    от,
    це давно відомі факти :pardon:

" Курильщики не страдают болезнью Паркинсона. И если это, безусловно, не повод, чтобы тут же отправиться в магазин за сигаретами, то над вопросом, чем такая зависимость обусловлена, задуматься стоит. Вероятно, никотин стимулирует допаминергическую систему, которую и нарушает болезнь Паркинсона. Уже неплохо.

На 50% снижается риск заболевания раком эндометрия (слизистая оболочка матки) у курящих женщин. (Согласно отдельным исследованиям, риск еще ниже). Здесь налицо противоэстрагенная функция курения: именно эстрагены являются причиной данного онкологического заболевания. Под действием никотина эстрагены теряют свою активность и быстро выводятся из организма. Не стоит забывать и о том, что секреция андрогенов повышается под воздействием табачного дыма.
    Самым неожиданным даже для медиков оказалось то, что среди курильщиков значительно меньше больных язвенным колитом. Причем, если бросить курить, риск заполучить это неприятное желудочное заболевание увеличивается до среднестатистических размеров. Ну что тут скажешь – жаль!

Курение людей в возрасте предохраняет их от коварной болезни Альцгеймера (старческое слабоумие).
    Надежным помощником оказался никотин и при шизофрении. Мысленная активность, ослабленная этой болезнью, повышается. Сейчас ведутся работы над созданием препарата, который обеспечивал бы данный эффект, но избегая процесса курения, т.е. в виде таблеток.

Курение оказывает противомикробное действие.
    В этом ученых убедили те, кто решил отказаться от «пагубной привычки». В течение первых шести недель у них, как правило, имеет место значительное ослабление иммунной системы. А стало быть, достаточно пустяка, чтобы слечь с простудой. Характерно также образование небольших язв на слизистой рта. Со временем эти негативные последствия проходят.
    Никотин стимулирует кровообращение и восстанавливает кровеносные сосуды. Поэтому он приносит облегчение тем, кто страдает болезнями, связанными с нарушением кровообращения, и диабетикам. Это полностью опровергает бытовавшее до недавних пор мнение, что суженность вен обусловлена курением."

Останнє редагування: 4 гру 2008
  18. ksenechka

ksenechka Active Member

Я не палю...
    Ще не виникало бажання почати палити, надіюсь, що ніколи і не виникне!!!
    Скажу чесно, негативно ставлюсь до людей, що мають таку згубну звичку...перш за все через те, що я являюсь пасивним курцем, якщо поряд палять!
    Я також маю згубну звичку, дуже балакуча:)! Хочу попросити вибачення у всіх, хто мене оточує, але я не можу кинути...

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

I це тись правда.
    По 65-70 р. можно собе дозволiти запалити але добру люльку голедерського тютюну не цiгаретлю ж з махоркою .

• Подобається Подобається x 1
  20. bora

bora Well-Known Member

Лиш би ті дослідження не були попередньо оплачені лобістами тютюнових компаній..
    І річ не в тім, що це може бути неправда. Ризик в іншому. В тому, що можуть "не договорити" про свої відкриття, змовчати про інші негативні результати-ознаки.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)