А я певно кину курити...але десь за рік... Але зовсім... Маю таку надію... Якщо єдні обставини складуться сприятливо... Си постановив. О.
Та знаю я це, знаю. Інакше який з мене в біса філолог? По ідеї, якщо книга скачана з метою прочитати і дізнатися, як кинути курити і нарешті кинути, а результату дотепер нема, значить, не читав. Не готовий ще кинути, чи що, Бог його знає
А кто как относится к информации печатаемой сейчас на всех пачках? Про рак, импотенцию, здоровье будущих детей и т.п. Кому-то она помогает бросать курить? Или срабатывают внушения "живем лишь раз" или "ко мне это не относится"
Я би кинув курити, але тоди не буду знати шо робити з вільним часом, всьо одно руки будут до чогось тєгнутисє. Жінка не раз мені казала шо б я закривав шубер, як лєгаю спати, бо коло мене можна вчадіти.
Ну...як мені дают "Прилуки" червоні з написом то я тото сплюючи віддаю і беру "Прилуки" червоні з якимось нормальним написом... Ну троха забобонний я...
Живемо по Писанію,Рибко... Завтрашній день непевний; невідомо.. чи настане те завтра? «Бо Син чоловічий (Ісус Христос) прийде в такій годині про яку ніхто й не гадае.» (Лук. 12,40). от так...
Так, значит, и курить можно?! Всё равно скоро умрём! Дядя Рома! Это ничего не меняет! Всё равно курение вредит....
ото пам'ятаю у 18 - тільки про дівку подумаєш - вдразу ого-го! а тепер думай-не думай... видно, щось з головою....
:agree: Живемо то ми один раз, але ж і про якість життя потрібно задуматися. Подивіться на своїх знайомих, людей старших, які палили роками. Вони мають букет хвороб, зокрема, серцево-судинної системи, які , якщо й не смертельні, то призводять до довгих страждань. Чи потрібно вам з років 50 почувати себе інвалідом? Чи не задорога ціна за нерозсудливість і понти молодості? Приклад 1: моєму дядькові за 60 - ішемічна хвороба серця, операція...Палити він кинув, бо, каже - жити хочу... А можна ж було раніше не випалювати по блокові на день? Приклад 2: наш родич, лікар швидкої допомоги - теж курець. На пенсію пішов раніше, ніж зміг витримати пекельний біль у ногах - хвороба судин, спричинена палінням... Мовчу вже про легені - хронічний кашель - найменше з лих, гарантованих кожному курцеві. Люди, схаменіться! Заспокоюйте свій стрес силою думки, покричіть, похитайтеся, як Лобановський, пробіжіться, з'їжте цукерочку, гарбузок подзьобайте, на форум загляньте, але не труїть себе тотою гидотою, га?
так як воно у 70- печінка оголосила незалежність, голова працює некоректно... що залишаеться? лише небо коптити... і віагру використовувати в цілях - щоб з ліжка не скотитися і тапочки не оббризкати...