Палите ви, чи ні?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем андрей-25, 22 лис 2008.

?

Чи палите вы?

1. Так, постійно

17,2%
  2. Час від часу

12,1%
  3. Кинув (-ла)

20,4%
  4. Ні, ніколи не палив (-ла)

46,5%
  5. Так, кальян

7,0%
  6. Так, сигари або трубку

3,2%
  7. Так, щось інше

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мій тато того літа з австралії приїхав...
    привіз чемайдан...
    тотих...
    не наших...і ми курили..курили...
    десь місяць...поки сі не скінчили...
    А потім взнали,що надворі криза.
    І купили...ящик махорки...

• Подобається Подобається x 7
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Пан Педро????????

• Подобається Подобається x 5
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нєа... Дон Андреас.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Полковнику...роки сі переплутали...люди...
    мдя...:nea:
    Нинішня криза но сі зачинає...по вині гм...
    А тамта була по вині москалів...

Останнє редагування: 27 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  5. Ukrainer

Ukrainer Member

вже 2 роки як ні - та й слава богу

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Не курила, не курю і не буду. Дядько і брат курять, як паровози. Чоловік курив, кинув на півроку, знов почав. Правда, курив "суперлайт", а тепер якісь тонесенькі такі... Дід покійний років 20-25 курив, а тоді взяв і кинув. І не курив уже до кінця життя (приблизно 15-17 років). Силу волі мав, однако.

7. romhavr

romhavr Well-Known Member

Зовсім не погоджуюся. Мати силу волі для покиданя куріння – неправильний і шкідливий стереотип. Хай її мають казкові герої, а живі люди просто перестають курити так як починали. Для покидання куріння достатньо аналогічного зусилля необхідного для взяття сигарети. Не курю 11 місяців (мав стаж 23 роки). Чим далі, тим більше не хочу курити. Завдячую книзі А.Карра. Найбільшою несподіванкою було те, що, як виявилося, покидання куріння не принесло жодного неприємного відчуття, направду, жодного зусилля.

• Подобається Подобається x 2
  8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А я собі тоді першу люльку зробив....
    Перестарався....
    Однієї люльки хватало на всю бригаду!
    Зате 100% використання цигарок було...:)

• Подобається Подобається x 1
  9. Iolup

Iolup Well-Known Member

Я зразу не зрозумів про шо мова, а тепер знаю шо про куріннє. Палити то шось неправильно. Палити можна сміттє, солому, папери, тілько не папіроси. Їх можна тілько курити. Я куру всьо життє тілько тютюн, який купую на базари. В магазині ніяких дзигарів не купую, бо то всьо хімію і шкодит на легкі. Два дзигара скуру то всьо одно шо пів літри перваку випити, дуже файно і жінки хочисє.

10. Яська Березнева

Прочитала справа наліво, зліва направо, і все одно нічого не зрозуміла.

11. romhavr

romhavr Well-Known Member

Я не коментував дії Вашого діда. Звернув увагу тільки на фразу «сила волі», без якої можна обійтися в процесі покидання куріння. «Мати силу волі» фраза, яка звучить, безумовно, сильно. Особисто я не хотів себе екзаменувати (так виглядає покидання куріння методом сили волі) на предмет присутності/відсутності «сили волі», і курив собі безперервно. А, виявилося, що з допомогою книги А.Карра покинути курити можна без використання «сили волі», навіть не докладаючи зусиль.

12. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я ніколи навіть не пробувала курити, бо мала жахливу алергію на тютюновий дим. Чула його за кілометр, а раз було таке, що в школі біля моєї парти поскладали куртки зимові (були тоді такі на штучному хутрі), всі просочені отим димом...то мене так скрутило, ледве додому доповзла, шось там від шлунку випила, то десь лише за пару годин попустило. В підлітковому віці практично всі мої знайомі курили, то мені важко було знаходитися поруч з ними. Зараз з усіх моїх друзів курить лише 1, і то ми його дуже рідко бачимо. Чоловік, слава Богу, не курить. Але, хулєра, сусіди знизу люблять на балконі покурити, і нам до хати той запах йде...буває, вночі від нього прокидаюся.

• Подобається Подобається x 4
  13. Яська Березнева

Ну, але мій дід, бідака, таки кинув курити з допомогою сили волі, хоча Вам цей вираз і не подобається:). Сумніваюся, що в нас за Совітів можна було десь знайти книгу А. Карра. Якщо це та книга, яка називається "Як кинути курити", то вона в мого брата лежить у компі скачана звідкись, а він як курив, так і продовжує, і нема на то ради.

Я з Вами цілком згідна, ІМХО без фрази можна обійтися, але от без сили волі...:)

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я покинув курити досить давно...
    коли чую запах цього диму, то він мені так смердить, що хоч вішайся!....
    гидота!!!! :bad: бееее!!!! :bad: фуууууу!!!!

проблема в тому, що мої батьки курять, дружина курить і всі товариші курять! :cry:
    добре, що хоч томочка не курить...

15. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Я вам співчуваю!

16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ви певно складна людина, якщо поряд з вами ніхто не може обійтись без цигарки в зубах;)

17. Фесько

Фесько Well-Known Member

Не палю. Хоча все оточення палить. Іноді, буває, кальяном забавляюся, але це дуже рідко, під настрій :)

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Наш знайомий завдяки цій книзі кинув курити. Каже, що подіяло моментально, тепер від вигляду цигарки верне. Щоправда, він добряче "роздався" після того...

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:dntknw::crazy: мабуть недостатньо складна, якщо курять, а не п’ють валеріанку....

20. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я підтверджую, що сила волі не потрібна
    теж читала Карра і так кинула - просто і легко :)

а де твій аватар? :)