Я не палю, хоча можу викурити кілька цикарок на свята 1 чи 2 рази за 2 місяці. Кальян можу, як вище сказано в хорошій компанії. Майже всі мої однокласники вперше спробували палити ще в 5 - 6 класі, а я один такий на 1 курсі в 18 років . Але не палю . Мої батьки в дитинстві і підлітковому віці ніколи не забороняли палити і я не палив. А те, що час від часу курю вже у дорослому віці , вони знають і не проти, головне, щоб у звичку не війшло.
Кстати, в последнее время курение стаёт всё более опасным, потому что листья табака имеют свойство накапливать очень большое количество химических и радиоактивных веществ.
Вже було... У е-е-е..89-му,чи 90-му... І шо.думаєте хто менше курити став? Цюки в баночки збирали... махорку по селах.. і диміли..
знаєте... я сама курила роками, і дуже багато читала про властивості нікотину, і висновки різних досліджень, і А. Карра який організував купу клінік і знав про куріння і курців все що можна знати, тому я вам все-таки не вірю п.с. зрештою ви самі визнали, що маєте психологічну залежність в одному з дописів