А де я казав, що не пробував? Тільки мені однієї затяжки було досить, щоб зрозуміти, що ця гидота не для мене.
І я кину... Скоро... Коли зрозумію...що це ні до чого...тобто десь...за рік.. ЗІ.Все-таки понад 30 років безперервного стажу...
Нагадав си,як єден до другого.. - Пам’ятаєш,як недавно я тобі казав,жи в мене чорна смуга? - ? - То була біла смуга...
.... - Пив! П'ю!І буду пити! Курив! Курю! І буду курити! -Діду! А скільки ж Вам років? -35!!! .... Ндя! А казали копчене і заспиртоване краще зберігається! Як казав М.Твен:" кинути палити дуже легко!...я сам разів сто кидав!" Так! Все! Потрібно кидати палити...Чи пити?
Мій тато курив біля 35 років. Цього літа вирішив кинути. Зрозумів, що це ні до чого. Я мало вірила, що йому це вийде. Вийшло, правда не без допомоги лікаря-нарколога. Але ж вийшло. Тепер майже пів року вже не курить. Я за нього дуже рада.
Курила років 5-6 з перервою місяцями. Ломки не було, але мені просто подобається і досі сам процес, типу ритуалу. Кава-цигарка... Так само в каві більше люблю її запах, аніж сам смак. Перед рідною бурсою обговорення викладачів і з ними ж перекур, на роботі з шефом всі питання - на перекурі... Кинула, бо планувала вагітніти. Не курю вже 1,5 роки. Зарікатись не буду, що більше не почну, але старатись певно буду...
Серьезно курить начал в 10-м классе. Через три года бросил из-за того что девушка с которой стал встречаться не курила, да и тренер постоянно душу пилил. С девушкой расстались через год и спорт уже забросил, но к курению не вернулся. Мне вобще легко было бросить, никакой "ломки", никаких снов и т.п. Теперь даже немного неприятно находится среди курящих, в дыму. Хороший кальян могу иногда покурить в хорошей компании, под хорошее настроение. Добивает глупость молодых родителей. Часто вижу наглядные примеры. Не раз вижу в окно как молодой папаша утром несет в садик на плечах девочку лет 4-х и дымящую сигарету из зубов не выпускает. Сидят на лавочке молодые мамаши, дети рядом в колясках, а они смалят одну за другой. Я думаю за это нужно ввести ответственность в виде штрафов или посерьезнее, раз у них ума не хватает о будущем своих детей подумать. И в школе нужно почаще рассказывать о вреде курения, показывать фильмы о последствиях.
".... -А Ваш Сын курит! Курит! Курит! -Что, и много курит? -Нет! Только когда выпьет! -Он еще и пьет? -Тольго когда много в карты проиграет!... ( из протокола допроса попугая) Да... как в жизни все связано...