курю вже досить давно, ну так шоб серйозно то з 14 років. не знаю може я якась не така, але факт лишається фактом, щоб мені кинути курити, достатньо самого слова
я не хочу кидати курити, цей процес мене заспокоює... та ше й з моєю роботою... а біля дітей НІКОЛИ не курю, навіть на вулиці
а я при дитині ніколи б і не дозволила собі палити - мало того, що приклад здорового життя не той, так ще й пасивний курець... Тому палю тільки у відсутності доні
курив. і, тільки покинувши, зрозумів, яка це гидота насправді.... не уявляю, як зміг би цілуватися з дівчиною, яка курить...
а ви пробували? бо здається, що ні в курців самообман поширене явище ви не покуріть хоч тиждень взагалі заради експерименту, а тоді скажете чи легко кинути чи ні так, звісно, що у відсутності дитини але дитина підросте і всеодно буде знати, що мама курить і буде собі курити я як уявила що мій малий закурить в першому класі, то відразу перехотіла курити зовсім
Гелено, я не курю часом місяцями ВЗАГАЛІ І нічого, ніякої ломки нема Так що таки схильна вірити Малесенькій - деяким людям достатньо самого слова Я завжди кажу так - палити мені подобається, але нікотинової залежності нема Парадокс?
О, я згiдна менi теж деколи подобається затягнутись цигаркою, пiд шумок переповненого бару за компанiєю одного чи двох ром-кола чи франжелiко. Йой, давно вже не курила аж до поїздки у Вегас. Там купила собi пачку Dunhill ментолових (однi з моїх улюблених) i з подружкою на пару приговорили за 2 днi. В мене аж голос сiв на тиждень. Оце гульнула. Зараз знов нема бажання анi компанiї, анi приводу. Мужовi цигарки не подобаються. А менi наприклад подобається присмак табаку "на вусах" (здається я вже це десь писала...) Одразу згадую бойфренда 10 рiчної давностi - iтальяшка з Риму, смалив як навiжений, шарман :girl_flirt::girl_in_dreams:
Тютюн, безперечно, шкідливий... Але ж здоровим помирати шкода, нє? ДзигАри кинув палити на першому курсі (спорт поміг), після 5-ти річного "стажу". Не знаю, як там людям можна кинути отак-от запросто. Як кидав палити довго мучився. Кинув різко без переходів на меншу кількість сигарет. Навпаки, в останній день перед тим як кинути накурився так, що аж стошнило (у колєги вуйко-митник підкинув йому контрабасний блок "Мальборо", треба ж було ту халяву скурити, ну хоча б частину, нє?). Відчував як реально "пухнуть вуха". Перших півроку часто снився страшний сон - я в компанії роблю одну-єдину затяжку... Але потім відвик повністю... роки так через півтора. І вже багато літ так і не роблю тої одної-єдиної затяжки ні у сні ні наяву... Тепер собі можу файку запахкотати раз на тиждень або раз на два тижні. Але то не куріння - то різновид медитації...
ну не знаю, не знаю якщо курити рідко, то може і нема залежності, не виникла а якщо пачку-дві в день як казала Малесенька і що кинути можна від самого слова без зусиль - я не вірю
Ото і я, як бачу дівчину з хлопцем, і якщо хтось із них з цигаркою, то хочеться вірити, що другого та біда обійшла. Але ось, як вони цілуються зрозуміти не можу, воно ж смербить і на відстані. Пару разів були в хлопців-залицяльників-курців спроби мене поцілувати, та ліпше б для них було, як би вони цього не робили зовсім, бо після таких спроб я починала уникати побачень, а згодом вони опинялися дуже далеко від своїх мрій. У нас у родині ніхто не палить, навіть дідусі. Воно то так, але ж не весь час сідниці цілувать. Дівчата, не хтіла нікого ображати, але ж таки запах цигарок залишається і на руках, і на волоссі, та й шкіра впитує добре. Я розумію, що це все відчутне тільки для некурців.
не курив ніколи. і не, збираюся, бо "не напрягаюмся". але з огляду на Синдром Раптової Дитячої Смертності найбільше страшно, коли жінки з дітьми тої небезпеки не розуміють!
От і в нас така"біда" Ніхто не курить і навіть бажання не було.Ой, пам"ятаю як здивувалась коли побачила, що сусідка на балконі курила)Прибігла до мами з ТАААКИИИМИ очами"Мамо, ти уявляєш, тьотя Таня курить???!!!!!!" А от Максим мій смалить як паровоз і батько і мама у нього теж.Стріляють один в одного сигаретки..Мене то вбиває.Обіцяв кинути, але мало віриться.
Вам бракує логіки. Які можуть буть хвороби у пілотів. Просто мені ніколи не подобався сморід від цигарок.
Та тема ж називається ніби-то "Палите ви, чи ні?", про горілку то окрема мова, хоча вона їм також не допомогла