Палите ви, чи ні?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем андрей-25, 22 лис 2008.

?

Чи палите вы?

1. Так, постійно

17,2%
  2. Час від часу

12,1%
  3. Кинув (-ла)

20,4%
  4. Ні, ніколи не палив (-ла)

46,5%
  5. Так, кальян

7,0%
  6. Так, сигари або трубку

3,2%
  7. Так, щось інше

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

курю вже досить давно, ну так шоб серйозно то з 14 років. не знаю може я якась не така, але факт лишається фактом, щоб мені кинути курити, достатньо самого слова

2. gryvul

gryvul Well-Known Member

Малесенька, а Ви попробуте... Не для себе, а для дітей (теперішніх, сусідських і майбутніх).

• Подобається Подобається x 6
  3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

я не хочу кидати курити, цей процес мене заспокоює... та ше й з моєю роботою... а біля дітей НІКОЛИ не курю, навіть на вулиці

• Подобається Подобається x 4
  4. Liona

Liona кавоманка зі стажем

а я при дитині ніколи б і не дозволила собі палити - мало того, що приклад здорового життя не той, так ще й пасивний курець... Тому палю тільки у відсутності доні

• Подобається Подобається x 3
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

курив.
    і, тільки покинувши, зрозумів, яка це гидота насправді....:bad:
    не уявляю, як зміг би цілуватися з дівчиною, яка курить... :bad:

• Подобається Подобається x 8
  6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

а ви пробували? бо здається, що ні
    в курців самообман поширене явище :pardon:
    ви не покуріть хоч тиждень взагалі заради експерименту, а тоді скажете чи легко кинути чи ні

так, звісно, що у відсутності дитини
    але дитина підросте і всеодно буде знати, що мама курить і буде собі курити
    я як уявила що мій малий закурить в першому класі, то відразу перехотіла курити зовсім :nea:

Останнє редагування модератором: 26 лис 2008
    • Подобається Подобається x 2
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо? Я в 1-му і починав... (не сподобалося. аж до 7-го)

• Подобається Подобається x 1
  8. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Гелено, я не курю часом місяцями ВЗАГАЛІ :) І нічого, ніякої ломки нема :) Так що таки схильна вірити Малесенькій - деяким людям достатньо самого слова :) Я завжди кажу так - палити мені подобається, але нікотинової залежності нема :) Парадокс? ;)

9. Полковник

Полковник миється в бані

Нууу...
    Они же не всеми местами курят....

• Подобається Подобається x 5
  10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

О, я згiдна :) менi теж деколи подобається затягнутись цигаркою, пiд шумок переповненого бару за компанiєю одного чи двох ром-кола чи франжелiко.
    Йой, давно вже не курила аж до поїздки у Вегас. Там купила собi пачку Dunhill ментолових (однi з моїх улюблених) i з подружкою на пару приговорили за 2 днi. В мене аж голос сiв на тиждень. Оце гульнула. Зараз знов нема бажання анi компанiї, анi приводу. Мужовi цигарки не подобаються.
    А менi наприклад подобається присмак табаку "на вусах" :) (здається я вже це десь писала...)
    Одразу згадую бойфренда 10 рiчної давностi - iтальяшка з Риму, смалив як навiжений, шарман :girl_flirt::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  11. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Тютюн, безперечно, шкідливий... Але ж здоровим помирати шкода, нє?
    ДзигАри кинув палити на першому курсі (спорт поміг), після 5-ти річного "стажу". Не знаю, як там людям можна кинути отак-от запросто. Як кидав палити довго мучився. Кинув різко без переходів на меншу кількість сигарет. Навпаки, в останній день перед тим як кинути накурився так, що аж стошнило (у колєги вуйко-митник підкинув йому контрабасний блок "Мальборо", треба ж було ту халяву скурити, ну хоча б частину, нє?). Відчував як реально "пухнуть вуха". Перших півроку часто снився страшний сон - я в компанії роблю одну-єдину затяжку... Але потім відвик повністю... роки так через півтора. І вже багато літ так і не роблю тої одної-єдиної затяжки ні у сні ні наяву...
    Тепер собі можу файку запахкотати раз на тиждень або раз на два тижні. Але то не куріння - то різновид медитації...

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Певно шось боліло?:sad:

• Подобається Подобається x 4
  13. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ну не знаю, не знаю
    якщо курити рідко, то може і нема залежності, не виникла
    а якщо пачку-дві в день як казала Малесенька і що кинути можна від самого слова без зусиль - я не вірю :pardon:

14. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Ото і я, як бачу дівчину з хлопцем, і якщо хтось із них з цигаркою, то хочеться вірити, що другого та біда обійшла. Але ось, як вони цілуються зрозуміти не можу, воно ж смербить і на відстані. Пару разів були в хлопців-залицяльників-курців спроби мене поцілувати:bad:, та ліпше б для них було, як би вони цього не робили зовсім:ireful1:, бо після таких спроб я починала уникати побачень, а згодом вони опинялися дуже далеко від своїх мрій:tongue:.
    У нас у родині ніхто не палить, навіть дідусі:good:.

Воно то так, але ж не весь час сідниці цілувать.:))) Дівчата, не хтіла нікого ображати, але ж таки запах цигарок залишається і на руках, і на волоссі, та й шкіра впитує добре. Я розумію, що це все відчутне тільки для некурців.

Останнє редагування: 26 лис 2008
    • Подобається Подобається x 8
  15. gryvul

gryvul Well-Known Member

не курив ніколи. і не, збираюся, бо "не напрягаюмся".
    але з огляду на Синдром Раптової Дитячої Смертності найбільше страшно, коли жінки з дітьми тої небезпеки не розуміють!

Останнє редагування: 26 лис 2008
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От і в нас така"біда":)))
    Ніхто не курить і навіть бажання не було.Ой, пам"ятаю як здивувалась коли побачила, що сусідка на балконі курила:))Прибігла до мами з ТАААКИИИМИ очами"Мамо, ти уявляєш, тьотя Таня курить???!!!!!!"
    А от Максим мій смалить як паровоз і батько і мама у нього теж.Стріляють один в одного сигаретки..Мене то вбиває.Обіцяв кинути, але мало віриться.

• Подобається Подобається x 3
  17. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вам бракує логіки. :pardon: Які можуть буть хвороби у пілотів. :)
    Просто мені ніколи не подобався сморід від цигарок. :dntknw:

18. Romko

Нє,ну канєшно,горівка ліпше,навіть не сперечаюсі...
    випив..і зух...

19. Romko

Якщо людина не пробувала того зіллє...:dntknw:

20. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Та тема ж називається ніби-то "Палите ви, чи ні?", про горілку то окрема мова, хоча вона їм також не допомогла:mocking:

а де твій аватар? :)