А я то думаю: ну чего вы всё время такой спокойный? Очень редко повышаете тон, как бы вас не нервировали.
Ніколи не курив. Навіть при войску, один з цілої роти. Хоча пробував разів 4-5. Ще курив 2 рази кубинські сигари. Перший раз при випивці, під настрій і шикарне товариство - сподобалось дуже. Аж жінка загризлася, би не почав. Другий раз на тверезу голову зовсім не сподобалось.
Звички не маю і не мала,але коли часом дико захочеться... то беру таку тонюсіньку з мятним ароматом і до кавусі... ммм....
у мому випадку мало того, що не підтверджується ваша теорія, то й ще навпаки У бурній молодості палила, при чому багато (таки пачку на день...), коли познайомилася з тепер вже чоловіком - покинула, хоча час від часу за компанію могла викурити сигарету-дві. І від того смак не видався гидкішим Зараз вдома в мене завжди є пачка сигарет для мене (ментолові), і сигарети з мінімальною к-стю никотину та смол (1/0,1) - чоловік деколи бавиться Так от. Мені подобається запах сигаретного диму (за умови, що це не дешеві цигарки - вони таки смердять мені ), аромат ментолу. Та й деколи дуже хочеться смак кавусі підсилити тим сигаретним запахом та смаком :girl_in_love:
При розмові з сином, на рахунок того що він палить, відповідь була така: нехай я краще сигарети курю ніж травку, бо всі друзі курять ту заразу. I будь мудрим...
я куря і дуже багато, пачки в день, буває і дві.... але били моменти коли припиняла палити, типу докурила і більше не буду, привички до сигарет не відчуваю, просто сам процес мене заспокоє. собі сказала, що кину курити як почну планувати дитинку, але це мені ще кільканадцять років не загрожує
чомусь всі кажуть що нема привички чи залежності, але в 99% вона таки є... а той один відсоток... знайомий мій... місяць курить, місяць ні... може не курити півроку, може рік... як настрій...
в мене таке самісіньке, аж знайомі дивуються, типу як то так, докурила, викинула окурок і місяць чи два не курю. потім захотілось і знову почала... мені просто сам процес подобається, а от такої залежності від самого диму нема
Не, ну если женщина курит изящно, а не "мается с сигаретой как черт с оглоблей" ... Хотя действительно, вредно и лучше не надо. Пусть изящество иначе проявляется (см. профиль Малесенька ) По сабжу: курю, хоть и не много.
ну до пори до часу нема, факт я колись два чи три роки так курила час від часу і не помічала щоб була залежність а потім якось в таку паршиву осінню сиру і холодну погоду, коли закінчилися ввечері сигарети і я не полінувалася побігти за ними в кіоск... от тоді я і зрозуміла що я "підсіла", а коли це сталося - поняття не маю потім дуже важко було кинути, все відкладала і відкладала два рази читала А.Карра, бо з першого разу не дійшло про що він пише хоча я часом також згадую про сигарету, але шкода здоров’я, хоч не свого, а дитини. плюс - не хочу показувати поганий приклад в нас вдома нема курящих відколи я кинула, чоловік взагалі ніколи не курив та я дуже дешеві ніколи не курила, хоча то питання що вважати дешевими ЛМ і Мальборо відносно дешеві, так? дорожчі за них я теж не курила, бо стипендії не вистачало а потім просто звикла до смаку ЛМ і вже навіть дорожчі не подобалися, ті ж мальборо і як вам не соромно спокушати ближніх?
Жінки, до-речі, в наші часи набагато більше курять, ніж чоловіки. А почалося всьо з носіння штанів...