Палите ви, чи ні?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем андрей-25, 22 лис 2008.

?

Чи палите вы?

1. Так, постійно

17,2%
  2. Час від часу

12,1%
  3. Кинув (-ла)

20,4%
  4. Ні, ніколи не палив (-ла)

46,5%
  5. Так, кальян

7,0%
  6. Так, сигари або трубку

3,2%
  7. Так, щось інше

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. YuraXXL

YuraXXL Well-Known Member

Я теж не палю, і нікому не раджу!!! Можу закурити на пяну голову,але нічого у тому немає, тому нераджу нікому.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Праааально....:sad:

3. Romko

• Подобається Подобається x 4
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

В голосуванні не знаю за що проголосувати, бо в першому класі викурив пів сигарети і з того часу не палю. То як вважати: Ні, ніколи не палив (-ла), чи кинув /-ла/.?:)

5. Romko

А пасивно?

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не пам"ятаю.:)

7. layer9

layer9 Well-Known Member

то саме в мене:pardon:

8. sebastian

sebastian Member

не пити кави то є якось не по-львівськи. а кава без цигарки, це як самогона без пива. от літаєш цілий день десь, але заходиш у кав'ярню, замовиш якоїсь львівської арабіки чи марагоджипу, запалиш.... і на хвилин 10 такий спокій... і уся метушня з димом стелиться на бруківку. я палю, і буду палити, мені подобається)))

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Та ту нераз такі речі повідАют....:nea:
    Уявляєте...вони каву з тортіками...цястечками...кубасою,дриглями...:preved:
    Фе...:sad:
    Як не львівяни....:sorry:

10. thinkers

thinkers Well-Known Member

Курити легше ніж не курити
    Хто заперечить?;)

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я! :) Легше нічого не робити, ніж щось робити. Легше, бо не треба думати де б купити сигарет, де б покурити, чим би закусити чи запсікатись, щоб не смердіти. Легше, бо не треба вирішувати - покурити зараз чи потім, кидати чи ні.. Легше, бо не мучить сумління про те, що це погана звичка, шкодить здоров'ю, оточуючим, дітям.. Легше, бо ніхто не пиляє і не дорікає, ніхто не змушує позбутись цієї звички і т.д.
    Хіба ні?

12. - Так, пока не начал или уже после того, как бросил.

13. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Дід задумливо, читаючи напис на пачці "Цигарки шкодять Вашому здоров'ю":
    - Ти диви.. а на лопаті не написали..
    :)

Шоколад, солодощі, кава, цигарки, алкоголь, наркотики.. все без чого людині важко прожити день - це в принципі, все залежності, і все "від нервів" (чи то - для заспокоєння нервів), тільки шкода різна.
    Кажуть, у половини дуже огрядних пацієнтів з надвагою, яким зробили операції по ушиванню шлунка, розвивалася якась інша залежність (далі за переліком).

Звичайно, краще було б не палити взагалі, тут все ясно.
    Але мене завжди дивувало, що разом з людьми із хворим серцем, легенями і ногами, були і такі сиві старезні дідусі в селах (переважно в селах, не у містах) які все життя (ну але напевно не пачку в день) курили і доживали здоровими до 90 літ. А є такі у містах, що не палять але у 60 вже "розвалюшки".. що тут діє? Гарні гени, свіже повітря, харчування, сімейне життя, життєва філософія?.. Хтозна.
    Але міським мешканцям - точно якість життя попсує рано чи пізно.. так що чим раніше кинути - тим краще.
    Але тих хто палить- не засуджую, бо розумію: і сама без ранкової кави з молоком день дуже тяжко проживаю.. а це теж -залежність. :) В кожного є своя залежність, лише правдиві буддисти ні до чого в цьому житті не прив"язані. ;)
    Але вважаю що принаймні зменшити кількість цигарок на день може (і треба це робити) кожний, навіть коли має давню залежність.
    p.s. ніхто ні в сім'ї ні в родині не палить, з числа молодого покоління і їх "половинок" - теж.

• Подобається Подобається x 3
  14. Romko

Ніц не поможе....:nea:
    Як лишати...то бИчком до землі(соррі...до смітярки....:sorry:) і всьо.:dntknw:
    Мій тато отак,лишав...половинив тоту "Аврору"...а потім "Орбіту",та й так себе не здурив.:nea:

15. Tanka

Tanka Well-Known Member

Недавно попалась на очі така статистика і щіро мене порадувала. Хоч щось дійсно гарне в Україні відбулося за 5 років.
    Опрос: украинцы массово отказываются от курения

ДрукуватиКиев, 27 сентября, 12:05
    Данные социологического опроса: за последние пять лет бросили курить 17% курильщиков-мужчин и почти половина курильщиков-женщин.

За 5 лет курильщиков в Украине уменьшилось на 17%
    Результаты исследования распространенности курения за всю историю Украины подтвердили: украинцы массово отказываются от курения.
    За последние пять лет курильщиков среди украинцев стало меньше на 17%, а женщин-курильщиков уменьшилось вдвое. Такие данные обнародовал генеральный директор Киевского международного института социологии Владимир Паниотто во время пресс-конференции "Глобальный опрос взрослого населения по потреблению табака" (GATS).

Данные GATS показали: более 90% населения поддерживает запрет курения на всех рабочих местах, а поддержка украинцами полного запрета рекламы табака возросло почти на 30%.
    Для получения репрезентативных данных на общем уровне в опросе использовалась многоступенчатая кластерная выборка. Для участия в опросе выбирались лица от 15 лет и старше. Всего было опрошено 8173 респондента.
    Напомним, в течение 2008-2010 годов Украина была участницей проекта GATS вместе с 13 другими странами мира: Бангладеш, Бразилией, Вьетнамом, Египтом, Индией, Китаем, Мексикой, Польшей, Россией, Таиландом, Турцией, Уругваем и Филиппинами.
    GATS использует протокол, который дает стране возможность провести детальный анализ распространенности употребления табака и вызванных им проблем.

16. nastinka

nastinka відсутня

не палю. вітнам не має нормальних цигарок.)
    так, що всьо...)і не п*ю))) взагалі ніц! 0,3 пива за 3 місяці випила!

17. klopopp

klopopp New Member

Покурюю, але небагато. Дорого до речі стало о_О

18. Romko

Угу...:sad:
    Висновок один.:dntknw:
    Треба кидати.
    Їсти.:sorry:

19. hunter

hunter мандрівник

я теж заперечу! мені легше не курити! :tongue:

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Палите ви, чи ні?

Після шестирічної перерви почав знову курити сигарети.
    Виявляється, Кальян — Вікіпедія, досить таки цікава штука...
    Але це ж треба дотримуватися традицій і правил.
    Чого варта фраза:
    А я он на звичайну файку поки що ніяк часу не знайду)
    Хоча і цигарки я не курю поспіхом, чи "на ходу", чи під час іншої роботи.

@Grihoriy, то Ви грішите кальяном, чи він Вам в кайф?

а де твій аватар? :)