що робити, що робити?! Не їсти упаковки зі штрихкодами.... та і без штрихкодів теж не варто. А то печія потім замучить Не люблю шоколадних цукерок, в мене печія від фольги ) ---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- кажуть ті , що вважають свої повчання дуже-дуже вумними
Чому ж, йдете на ринок купуєте дрібну бульбаху, яблука в яких є затний до існування червячок і найтонше сало. Бо в такому випадку ймовірність використання хімікатів мінімальна. А безумовно найкращим варіантом було б все вирощувати самому. І ЇСТИ.
ото ж якщо я надумаю свиню на балконі завести, то помру явно не від куріння. В кращому випадку сусіди зкинуть з даху З.І. Товсте сало може говорити про те, що свиню годували мучним і молочним
травку курити також заспокоює і заодно мозги посушить)) Не курив, не курю, не куритим. І сама фішка: навіть не пробував! Ще тупішої звички, ніж куріння, мабудь у світі немає.
та багато є, але куріння АБСОЛЮТНО нічого не приносить, тільки передчасну смерть...і нчого воно не заспокоєю, антистресове і втому роді...це маразм! мені 22, але я проти куріння руками і ногами....та й дівчат зараз курящих море...просто жах
Мене воно заспокоює. І крапка. Дехто заспокоюється,як добре набє кишку. Дехто - як згризе собі всі нігті на пальцях. Дехто - як набє комусь пику. Я - від пачки сигарет і бутля кави..... ЗІ..ну..про пику..то не найгірший варіант...
угу, особливо після того як признались Звідки знання тоді? приснилось? Во, блін. Продублювався Витерти?
ага, папіроси - то заспокоєння, а поїсти - кишкоблудіє. Погане то, що не моє, а шо моє - то добре, нє?
Я не палю. два роки тому їхала до дому і на подвірї стояла сусідська руда дівчина з сигаретою в роті. стояла, як справжня доросла жінка, і погляд у неї був якийсь нгеприємно-дорослий... а було їй років пять. ПЯТЬ!!! люди, я до сих пір памятаю її лице. не думаю, що вона буде довго і щасливо жити. шкода. якби грубо це не звучало. можливо, я наївна, але винні батьки. тільки батьки.
Страшне, коли люди розуміють усю шкоду цієї звичкі, а кинути вже не можуть. У мене є знайомий, у якого на тлі паління постійно відкриваються трофічни вирізки на ногах. Він лягає в лікарню, лікується, але як палив так і палить. Він медик і розуміє що до чого, розуміє шо це саме від паління, але зробити з собою нічого невзмозі. Дуже шкода таких людей. Просто серце заходиться, коли таке бачиш. Сама я палила з 17 до 22 років. Потім кинула заради дитини. Але багато моїх подружек кинути не змогли - палили під час вагітності. Потім лежали по лікарнях з дітьми - у кого з серцем проблеми, у кого з легенями. маю на увазі діточок. Але ж цікава психологія у тих, хто палить. Звинувачивали и цих хворобах що завгодно і кого завгодно від лікарів та лікарень до держави, тільки не паління. Якщо це читають молоді дівчата - не починайте палити, а якщо палите - кидайте, якщо не хочете з новонародженим по лікарнях лежати. Не варте те паління сліз та болю дитини.
У Булгакова в "Морфии" похожая ситуация. И табак и конопля и алкоголь на большинство их употребляющих влияют как наркотик. Тем более если привычка не просто психологическая, а еще и на физиологию действует (расслабляет, снимает стресс и т.п.) Говорят что от этого еще больше риск рака легких, чем у самого курильщика.
При чому, тут всьо знаю!!!! я ше ніфіга не знаю!!!!!! просто куріння - це дибілізм, придуманий індіанцями від нєфіг дєлать!!! карочє забудьте, кожний з нас має голову, всі вроді тут дорослі...курити-не курити - це особисті проблеми кожного...хочете померти в 50- куріть скільки влізе! і незабудьте затяжки робити довгі!! це ще більше вас заспокоїть))))