Палите ви, чи ні?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем андрей-25, 22 лис 2008.

?

Чи палите вы?

1. Так, постійно

17,2%
  2. Час від часу

12,1%
  3. Кинув (-ла)

20,4%
  4. Ні, ніколи не палив (-ла)

46,5%
  5. Так, кальян

7,0%
  6. Так, сигари або трубку

3,2%
  7. Так, щось інше

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

http://depositfiles.com/files/5741065

Якось стає моторошноо_О, нє?

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та ви що таке розказуєте?!!!! о_О
    курити -- це ж по-сучасному, це модно, це показник елітарності!

"я куру парламент, а я куру собраніє, а я кептен блек .... (і тд)"

• Подобається Подобається x 2
  3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

це зашкодить перш за все вам, адже чай в надмірній кількості шкідливий (не памятяю де і ото це описуав детально з фактами), наприклад від чаю портиться стан шкіри, в чаю більше кофеїну ніж у каві (доведено вченими) і т.д.
    чесно кажучи в мене нема бажання сперечатись і переконувати когось, якщо людина має свою думку, яку вважає правильною, то який сенс її переконувати в протележному???
    якшо люди в мому оточенні не палать і не переносять диму, то спершу я запитаюсь дозволу. на вулиці курю в тих місцях де люди практично не ходять, а переважно курю в машині.

4. duncan

міфи переказуєте?.... ;)
    ніде ніким не доведено негативний вплив на: шкіру, нирки, серце тощо... ;)

пс. не підкажете чому для догляду за шкірою використовуються креми з маслом чайного дерева?.. ;) :)

• Подобається Подобається x 1
  5. romhavr

romhavr Well-Known Member

Останні місяці перед покиданням куріння антитютюнові приводи часто створювали мені, як курцю, суттєвий дискомфорт. Але підігнали ще раз, вже результативно, прочитати А.Карра. Зараз я вдячний усьому антитютюновому соціо-фізіо-комплексу. Після покидання куріння поправився на 14 кг, але, швидше, поправляючись лусну, ніж почну знову курити. Відкурив 23роки. Повторю почуту фразу, яка переслідувала мене поки я не покинув курити: "Мені жаль тих, хто ніколи не курив, вони не знають як це - більше не курити".

• Подобається Подобається x 2
  6. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Я вважаю куріння в присутності дітей чи інших людей тим самим злочином, як вважається автомобіліст, що на швидкості збив когось, особливо дитину, що є беззахисною. І наказуватись ці випадки повинні одинаково.
    Чому я так вважаю? Бо курець шкоди ближньому в реальності приносить зна-а-а-а-чно більше ніж той водій.

Якби люди дійсно знали, що вони спричинюють своїм близьким і рідним, то би на 500 метрів тікали, щоб закурити.
    Вдумайтесь. Кілька фактів про пасивне куріння, тобто чим нагородить курець ближню людину.

Почнем з немовляти - ризик раптової смерті дитини після народження і якщо вона знаходитиметься в накуреній кімнаті на 2 рази більший за ту ж дитинку, що "не курить".
    Якщо один з батьків курить - дитина в 2 раз частіше хворіє пневмоніями.
    Ризик 82% бронхіоліту в "курящої" і 8% у "некурящої" дитини.
    "Закурені" діти матимуть на 8% частіше отит і в 4 рази більше ризик аденоїдів, 21% більше астматиків.
    "Закурені" діти на 120% мають шанс мати алергію в перші 3 роки життя.

Зoвсім недавно доведено, що 18% раку легень некурящих людей завдячується тільки пасивному курінню їх оточення. Вдумаймося!!!

Ще гірше - дитинка має шанс на 10% більше мати пухлину, коли один з батьків курить.
    Навіть коли мама не курить і за час вагітності часто була в задимленій кімнаті, то наслідки катастрофічні - 80-70% /залежно чи на початку, чи в кінці вагітності/ більше мати дитинці пухлину мозку, я вже не говорю про інші вади нервової системи.

Ці всі дані з наукової літератури, тобто доведені роками дослідженнь.
    Та справа в тому, що не все ще вивчалось і шкода оточенню є ще і дозозалежною. З кожною додатково викуреною сигаретою - додатковий процент, і плач, і горе в сімї.

Виправдати можна все і екологією і хімічним харчуванням, бо життя саме є ризиком.

От їхав чоловік на швидкості, та і збив дитину на автобусній зупинці. Ну то чого того чоловіка наказувати? Він же насолоджувався швидкістю. А дитина так і так би швидше померла через різні жувальні гумки і кольорові морозива. Так виходить.
    Якщо задуматись, то ми так себе і виправдовуємо... Або просто закриваємо очі... і якби то тільки собі.

Останнє редагування: 8 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

З усією повагою до Вас...скажу лиш..що це міф...
    Знав багатьох некурящих,що мали рак...І непитущих з цирозом..

8. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

А хто казав, що рак викликається тільки курінням, а цироз - тільки алкоголем?

Цей "міф" підтверджується всіма науковими працями і "міф" став також суровою реальністю в моїй сімї. Таких міфів я бачу раз на тиждень у відділенні, що жодного відношення до цієї теми не має.
    А по якому критерію Ви вирішуєте, де міф, а де - ні? Я от також знаю одного спортсмена, що курить, але то не значить, що всі курці є спортсменами, чи навпаки всі спортсмени курцями.
    Якщо Ви щиро вірите в те що кажете... то навіть тоді це не означає, що так воно і є. Мої слова підтверджую дослідженням мільйонів людських випадків, людських доль.
    Але то не моя мета когось в чомусь перевпевнити. Моя мета - донести інформацію, якою володію. А кожен вже вирішуватиме сам, де міф, а де реальність.
    З повагою.

9. Divcha

Divcha Well-Known Member

А нам свекор пообіцяв кинути курити, якщо подаруємо йому внучика/чку. То тре, певно, зважати та рятувати свекра від тої напасті :shy:
    Хоча вважаю само собою зрозумілим, що коли маєш в хаті малих дітей чи онуків, то курити - зась!
    (будь-який курець, що себе не жаліє, то хоч на мацьопство мусить зважити).

10. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Щойно згадалося.
    Літо.:) Сонце.;) Річка.:good: Пляж.:blush:Сусід:blush:.Курить:bad:.
    Це був якийсь жах, щоб подихати свіжим повітрям ми пару разів загоряли у сосновому лісі, але у таку спеку, яка стояла цього літа, без річки важко. Тому маєшь річку - маєшь зіпсований настрій. Де палять, там і недокурки кидають - культура. І чхати їм всім, що поряд діти (свої і чужі) плавають, або у пісочку граються. А вигляд у всіх такий поважний, культурний, зробишь зауваження таке про себе почуєшь, ніби то ти сів на пляжі і ...:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Моралістська демагогія. Відповідати не буду окрім:

В Н.Й. моралісти також понароблювали дискримінаційних законів по відношенню до курців. Бо моралісти ніколи не можуть стриматись. Результат був той що їх послали на 3 букви. Якщо раніше був розділ для курців і не курців то тепер все перейшло у приват. І маєм задоволення дути сиґарним димом в пики моралістів. Так їм і треба.

12. duncan

клас! :good: :give_rose:

13. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Не розумію... Можливо залежить, ЯК просити? Я сама іноді покурюю, так, балуюсь на забаві, або коли стресс великий. Якщо чесно, 1 пачки вистачає на місяць-два. Маю дитину, алергика, і чомусь жодного разу, коли я просила не курити біля дитини, мені ніхто не відмовляв, чемно перепрошували і відходили в сторону. Може це тому, що по нічних барах і дискотеках я з дитиною не ходжу? Там дійсно, просити марно...

14. Веда

Веда Well-Known Member

Уверена, что Ykr@inochk@ просила очень вежливо, но...

Да и следующая цитата
    говорит о многом...
    Хотела ответить Ворону, но
    Если тронуть страсти в человеке,
    То, конечно, правды не найдешь.

С. Есенин

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А Ви на голяса по нічним клюбам не ходіть от і страстей не буде. ;)

16. Веда

Веда Well-Known Member

Это юмор такой или думаете, что так Вы меня обидите?
    Если юмор, то такого качества "шутки" мне понять сложно. А обижаться на Ваши... фантазии? Смешно.

Останнє редагування: 10 гру 2008
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну і не "обижайтесь". Я Вам на відміну від Вас не кажу що маєте робити а що ні. :)))

18. Vexler

Vexler Well-Known Member

я то розумію, що не в раю живемо, але навіщо ще додатково себе вбивати. Для понтів??? Для чого??? Цього я ніяк не розумію.....

Просто попонтитись, типу я з сигаретою в гарній позі покурю і типу я такий крутий??? Тільки нетреба казати, що паління заспокоює і від стресів допомагає))

19. Веда

Веда Well-Known Member

Наведіть, будь ласка, приклад, де я казала Вам, що Ви маєте робити. Це, як раз Ви даєте "мудрі" поради...

Останнє редагування: 10 гру 2008
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Заспокоює...
    і ще й як помагає від стресів..
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=412700&postcount=20

а де твій аватар? :)