пробувала вже і без результатно вони називають всю землю карпат заповідником і дають тільки дозвіл на оренду цеж Україна
воно не шкодить оточуючим.... тепер почалися узагальнення.... "що гірше".... (стара історія) ходив я в одну цікаву вищу школу, в групі курили 9 з 10 людей... на перерві всі виходили курили на двір... я колись вийшов на дворі і сказав типу "нащо ви курите, тільки здоров’я псуєте, сенсу ж ніякого"!... дуже цікавий був вираз облич (я такий вираз бачу щоразу, коли питаю про шкоду куріння), то приблизна суміш: - шо ти там патякаєш? - курити -- це круто!!! - ми вже дорослі!!! - в американських фільмах всі круті герої курять, значить ми круче тих акторів!!! - курити сексуально!!! - куриво заспокоює!!! - куриво збуджує!!! - куриво ніц не дає....
не знаю як Франківська область, а от Закарпатська - це центр хабарів (там навіть за просто заяву можуть гроші вмагати чи за любий папірчик в якійсь інстанції) а не продають бо на то видно є заборона щодо певної категорії земель, але дуже мало таких земель, ких не можна перевезти з одної категорії в іншу... Если очень захотеть...)) П.С. Щось я відхилилась від теми..)) я вже казала, що пару років не палю??!!! :redface:
ні з одним цим пунктом не згідна, курю і дуже багато і все знаю про шкоду куріння, але говорити шо куріння це глобальна катастрофа я не можу. кожен кує своє життя і здоровя як він хоче і в тому числі і я. чому курю... конретної і остаточної відповіді не маю, на кожну скурену мною цигарку є своя відповідь. ви думаєте шо я взятку не давала?
ви даэте взятки? (я побігла за валеріянкою).. видко їм було замало... ну якщо природні заповідники, національні природні парки - то вони дійсно можуть бути лише в державній власності і якось ними заволодіти всупереч закону можуть напевно лише олігархи.... але вам здався той заповідник, невже мало хатинки в селі?? П.С. Я все ще не палю )
так це і було поблизу села, чкого вже не згадаю. але ми все таки договорились про ділянку поблизу Сколе.... нажаль я її подарувала своєму першому коханню.... ото дурепа П.С. а я тіки но докурила
Спілкуюсь з такими, що все життя покурюють травку, бачили б ви їх в старості, навіть незнаю як це описати: рухи, мова такі як в розумово- відсталих, одним словом- дивні і заторможені теж.
Здогадайтесь з трьох разів Я надаю перевагу квадроТимкам з великими цицьками Коли я жив в Амстердамі, я саме тоді покинув курити і траву і гашиш. Там це було леґально. І мені набридли дурні які в Амстердам приїздили тільки для того щоб закурити. До того я десь коло 7-ми років курив коноплі майже кожен день. Звикання не було. Вже 13-цять років курю траву один-два рази в рік. До речі в нас та трава десь в 40-50 разів сильніша чим в Україні.
Як би Вам це сказати... Неповага не курців до курців звичайно є признаком расизму. Таких людей (расистів) треба вбивати на місці.
- якщо я вип’ю кілька літрів чаю за день -- це не зашкодить нікому; - я так само довгі роки курив, чудово знаю, що таке, коли нема сигарет; - чудово знаю відчуття, коли дим потрапляє в легені; - коли хоре горло -- як дим подразнює його; - що можна побачити, коли видихнути дим на кінчик пальця. пс. особливо я "в захваті", коли повітря, де я є, зіпсуте тютюновим димом -- поїзд, маршрутка, вулиця, якесь приміщення... ой, йду поригаю.
Нє,ну вбивати,це троха жорстоко,та й нерентабельно. Потрібно ввести до них,тотих дискрімінаторів ЖОРСТКІ санкції,штрафи,аж до конфіскації майна.
Ой, таки все? Ви ж, кажучи вашіми словами, куєте і здоров'я оточуючих, чи ви їх біля себе розгоняєте або видаєте їм противогази? Ото чи не забагато ви на себе берете?
Треба йти з цієї гілки.) Сиджу за компом , перечитую дописи , п"ю каву. З кухні гукають їти снідати. Відповідь:"Зараз, докурю, прийду!"
А у чому ви угледіли неповагу до курців? У тому, що, наприклад, мені зле від тютюнового диму, і я будую своє життя так, щоб захиститися, щоб не йти зайвий раз на лікарняний, не витрачати кошти на ліки? Я вже знаю, що ні прохання, ні мольба (навідь сльози матері, яка просить не палити заради її хворої на астму дитини) на більшість курців не діє. Я не писала, що треба паління заборонити, а курців повбивати... В світі все більше "раситських" країн, де діють гумані закони по відношеню до некурящих.. Я вважаю, що це правильно, людяно, гумано. Це Ваш стиль життя. І ви вважаєте його нормальним, правильним, класним. Та якщо Ви обрали цей щлях, а хтось не хоче йти у цьому ж напрямку, не розділяє Ваших уподобань і захоплень, не знаходить ніякого сенсу у подібних звичках, то він має на це повне право. І має право на захист і повагу своїх прав.