Палите ви, чи ні?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем андрей-25, 22 лис 2008.

?

Чи палите вы?

1. Так, постійно

17,2%
  2. Час від часу

12,1%
  3. Кинув (-ла)

20,4%
  4. Ні, ніколи не палив (-ла)

46,5%
  5. Так, кальян

7,0%
  6. Так, сигари або трубку

3,2%
  7. Так, щось інше

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Я вважаю, що тут варто зрозуміти, що це не сам факт паління є шкідливим. Куріння "час від часу" не має такого шкідливого впливу, так як організм з легкістю бореться з негативними наслідками. "Заспокоюючий" вплив куріння матиме навіть якийсь "позитивний" вплив.
    Але проблема в привиканні і наступній залежності, психологічній і фізичній. І тут ситуація вже стає некерованою і навіть сам факт, що отруюючи себе, отруюєм наших рідних і близьких, навіть і на це воліємо заплющити очі. Людина буде шукати найновіші методики оздоровлення і собі і своїм дітям... і далі курити в них на очах.
    Тобто проблема в залежності від паління, яке найважче перебороти. Але це не є таке непереборне.
    Мій батько курив з 8ми років до 52х років по 3 пачки на день. Два-три рази на ніч змушений був іти курити на балкон вночі. Та кинув за 1 спробу на 8 років без сигарети... Але, на превеликий жаль, то вже було запізно...

Останнє редагування: 7 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

про звикання не знаю, але від трави тупіють
    мої знайомі які курять траву всі сильно тормознуті стали :)))
    а від сигарет? я щось такого не помічала особливо

3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ви так говорити ніби куріння прискорює смертність і викликає багато хвороб, противний дим вбиває, це вірна смерть..... не хочу сперечатись, але чому ніхто не згадує про інші шкідливі чинники нашого життя??? наприклад: вихлопні гази автомобіля, пил стертої резини (від якої появляються озонові дири), мікроби, стафілококи в деяких кондитерських виробах, про пестициди, про хімічну їжу, яку вживає корова щоб швидше вирости, і це мясо продають на базарах???????? все шкідливе у нашому житті.... то може перестати жити?

• Подобається Подобається x 1
  4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ні, просто мінімізувати вплив шкідливих чинників
    хоча... а нащо? теоретично це полегшить наше життя
    як каже мій чоловік "все буде добре. а потім ми помремо" :))):))):)))

• Подобається Подобається x 2
  5. Малесенька

шкідливі чинники присутні завжди і всюди і мінімізувати получиться їх тільки після смерті.

6. Vexler

Vexler Well-Known Member

Ніколи не палив і не палитиму. І хочете вірте, хочете ні - навіть не пробував :). Бо вважаю це дурною тратою грошей, часу і здоровя.

Не подумайте, що я такий правильний і все таке, але реально не бачу ніякого приколу в тому. Абсолютно ніякого.

P.S. Дівчата, які курять - для мене то взагалі окрема тема.

7. Веда

Веда Well-Known Member

Я ніколи не палила, мені це не подобається, неприємний запах... І зразу було неприйняття запаху, а вже потім я почула про шкідливий вплив на організм людини, на здоров'я дітей, у тому числі і ще не народжених. у нас і так не дуже сприятливі умови життя, так навіщо ще більше все це ускладнювати?
    На виготовлення цигарок іде багато деревини високого гатунку...
    Я ще раз повторюся (хоча це може знову не сподобатися Ворону): не палити можна, не дихати - ні. Тому я б хотіла, щоб усі курці поважали права тих, хто не курить.
    А неповага до інших людей? До їх прав, уподобань, їх здоров'я? Все це -ознака чого?

8. Малесенька

в кожної людини всої емоції і бачення негативного, наприклад я терпіти не можу випивших мужчин, мене від того аж підкидає. що до куріння, не люблю коли хлопець, який тільки но покурив і лізе цілуватись, але це окрема тема. куріння не настільки шкідливе, як ми це ідеалізуємо. навіть лікарі не радять раптово кидати, адже це впливає на нервову систему, тиск і т.д. адже ми живем не в екологічно чистій зоні, щоб стверджувати що тільки куріння нас вбиває.

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

+100
    Отой хай,який постійно знімають про шкідливість куріння,генетичномодифікованих(о_О опс..тєжко вимовити) продуктів.про шкоду води трафляє...
    Життя взагалі смертельна штука..кожна секунда...

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

цікавий хід думок...
    ви поєднали "не шкідливе" і "раптово кидати"... :nea:

ви ж курите, чи не так?

11. Romko

не настільки шкідливе...як....скажімо ананасове морозиво..
    Там,знаєте кіко хімії?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  12. Малесенька

курю, але цілковито не заперечую що це не шкідливо, просто ці обговорення і ідеалізація "смертельного" куріння мене трішки задіває. типу всі наші болячки від сигарет і т.д. курці погані і травлять нас своїм димом. а чому ніхто не згадує пр Львівводоканал, який добавляє хлорку у воду, чому ніхто не згадує про лядей в Солонці, які вживають воду, де знаходяться важкі метали і купа різних хімікатів, якими раніше обробляли поля, а тепер ця гидота у воді?????

• Подобається Подобається x 5
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

можна переїхати в Карпати і там їсти лише власноруч вирощені/виготовлені продукти і дихати свіжим повітрям)))

Останнє редагування: 7 гру 2008
  14. Малесенька

ага, свіже повітря... так можливо десь в далеких горох де люди не живуть, а не по близу траси Київ-Чоп, де постійний рух машин, фур, автобусів і старих пазіків, які димлять неначе авіаносець.

• Подобається Подобається x 4
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

і в самих далеких горах люди живуть, повірте, я практично звідти родом... кілометрів за 200 від траси є безліч безтурботних сіл і містечок... от мій дідусь має хатинку далеко в горах і проводить там практично все літо, а на зиму приходить до дітей)))

16. Малесенька

хотіла б і я там опинитись, але земля там не продається(((( тому маю те що маю

17. fuxx

fuxx Member

І поштальони носять крім кореспонденції ще й сигарети ))

18. Малесенька

в такій місцевості навіть курити не хочеться, по собі знаю:pardon:

19. Romko

Еххх...і вирощувати тютюн...
    і курити..свіжий..екологічно чистий...без...генетичномодифікованих е-е-е...домішок...
    Ляпота...:good:

• Подобається Подобається x 7
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

не продається в курортних, а в горах далеких мала б якась сільська рада вам дати шматочок земельки)))

а де твій аватар? :)