Я вважаю, що тут варто зрозуміти, що це не сам факт паління є шкідливим. Куріння "час від часу" не має такого шкідливого впливу, так як організм з легкістю бореться з негативними наслідками. "Заспокоюючий" вплив куріння матиме навіть якийсь "позитивний" вплив. Але проблема в привиканні і наступній залежності, психологічній і фізичній. І тут ситуація вже стає некерованою і навіть сам факт, що отруюючи себе, отруюєм наших рідних і близьких, навіть і на це воліємо заплющити очі. Людина буде шукати найновіші методики оздоровлення і собі і своїм дітям... і далі курити в них на очах. Тобто проблема в залежності від паління, яке найважче перебороти. Але це не є таке непереборне. Мій батько курив з 8ми років до 52х років по 3 пачки на день. Два-три рази на ніч змушений був іти курити на балкон вночі. Та кинув за 1 спробу на 8 років без сигарети... Але, на превеликий жаль, то вже було запізно...
про звикання не знаю, але від трави тупіють мої знайомі які курять траву всі сильно тормознуті стали а від сигарет? я щось такого не помічала особливо
ви так говорити ніби куріння прискорює смертність і викликає багато хвороб, противний дим вбиває, це вірна смерть..... не хочу сперечатись, але чому ніхто не згадує про інші шкідливі чинники нашого життя??? наприклад: вихлопні гази автомобіля, пил стертої резини (від якої появляються озонові дири), мікроби, стафілококи в деяких кондитерських виробах, про пестициди, про хімічну їжу, яку вживає корова щоб швидше вирости, і це мясо продають на базарах???????? все шкідливе у нашому житті.... то може перестати жити?
ні, просто мінімізувати вплив шкідливих чинників хоча... а нащо? теоретично це полегшить наше життя як каже мій чоловік "все буде добре. а потім ми помремо"
Ніколи не палив і не палитиму. І хочете вірте, хочете ні - навіть не пробував . Бо вважаю це дурною тратою грошей, часу і здоровя. Не подумайте, що я такий правильний і все таке, але реально не бачу ніякого приколу в тому. Абсолютно ніякого. P.S. Дівчата, які курять - для мене то взагалі окрема тема.
Я ніколи не палила, мені це не подобається, неприємний запах... І зразу було неприйняття запаху, а вже потім я почула про шкідливий вплив на організм людини, на здоров'я дітей, у тому числі і ще не народжених. у нас і так не дуже сприятливі умови життя, так навіщо ще більше все це ускладнювати? На виготовлення цигарок іде багато деревини високого гатунку... Я ще раз повторюся (хоча це може знову не сподобатися Ворону): не палити можна, не дихати - ні. Тому я б хотіла, щоб усі курці поважали права тих, хто не курить. А неповага до інших людей? До їх прав, уподобань, їх здоров'я? Все це -ознака чого?
в кожної людини всої емоції і бачення негативного, наприклад я терпіти не можу випивших мужчин, мене від того аж підкидає. що до куріння, не люблю коли хлопець, який тільки но покурив і лізе цілуватись, але це окрема тема. куріння не настільки шкідливе, як ми це ідеалізуємо. навіть лікарі не радять раптово кидати, адже це впливає на нервову систему, тиск і т.д. адже ми живем не в екологічно чистій зоні, щоб стверджувати що тільки куріння нас вбиває.
+100 Отой хай,який постійно знімають про шкідливість куріння,генетичномодифікованих( опс..тєжко вимовити) продуктів.про шкоду води трафляє... Життя взагалі смертельна штука..кожна секунда...
курю, але цілковито не заперечую що це не шкідливо, просто ці обговорення і ідеалізація "смертельного" куріння мене трішки задіває. типу всі наші болячки від сигарет і т.д. курці погані і травлять нас своїм димом. а чому ніхто не згадує пр Львівводоканал, який добавляє хлорку у воду, чому ніхто не згадує про лядей в Солонці, які вживають воду, де знаходяться важкі метали і купа різних хімікатів, якими раніше обробляли поля, а тепер ця гидота у воді?????
можна переїхати в Карпати і там їсти лише власноруч вирощені/виготовлені продукти і дихати свіжим повітрям)))
ага, свіже повітря... так можливо десь в далеких горох де люди не живуть, а не по близу траси Київ-Чоп, де постійний рух машин, фур, автобусів і старих пазіків, які димлять неначе авіаносець.
і в самих далеких горах люди живуть, повірте, я практично звідти родом... кілометрів за 200 від траси є безліч безтурботних сіл і містечок... от мій дідусь має хатинку далеко в горах і проводить там практично все літо, а на зиму приходить до дітей)))
Еххх...і вирощувати тютюн... і курити..свіжий..екологічно чистий...без...генетичномодифікованих е-е-е...домішок... Ляпота...
не продається в курортних, а в горах далеких мала б якась сільська рада вам дати шматочок земельки)))