в анекдотах зустрічається..та й розповідають гг, я й не знала, що секс для чоловіків -стрес...бідні....
А Вашим рідним і близьким? Ви ж не сам?! І відповідальність несете і за них. Не так? А у світі ВСЕ є відносно, то ж і виправдати можна ВСЕ... навіть вбивство, чи то кулею, чи то курінням...
І Ви це вважаєте виправданням, щоб вбивати себе і своїх близьких??? Так Ви і далі продовжуєте звертатись i до медицини і до медиків, і до медикаментів. Де тоді логіка? Нащо з одного боку вбивати, а з іншого лікувати?
Я курю. Коли як. Можу викурити 1 сигарету в день, можу і більше, а можу взагалі декілька днів не курити.:cowboy:
Я чув шо куриво не таке вже й зле. Декотрі збудники хвороб тоже не люблєт диму і нікотину, вмирают ше при наближенню до писка.
Шановний, Ромку. Сурова реальність така, що крім вродженної патології, азалептину і решти бід, то вона ще і "курить" !...
Я не курю після сексу. Я сплю опісля. Хто Вам таких дурниць наговорив? Навіть Полковник не міг... А вже здогадався львівський "потомственний інтеліґент" ))
Я знаю багато людей які не курять але колються героїном або вживають "прах анґела" або ще гірше є "потомственнимі львовскіми інтеліґентамі" І сувора реальність є в тому що у перших двох випадках люди швидко вмирають а в останньому вбивають інших людей і ще й без будь якого покарання. Моралізм завжди був признаком глибокої паталоґії, щей не виліковної.
а я взагалі не вмію курити. Колись давно подуга намагалася навчити затягуватися... ніц в мене з того не виходить і воно і на ліпше. Запаху цигарок взагалі не переношу. І щось ніяк не второпаю що люди бачать хорошого в тому. Бу бє...
Добрий гашиш з червоним вином набагато краще. До речі від гашишу або конопель нема звикання, на відміну від алкоголю або тютюну... Єдиний поганий ефект від сімества Марі-Гуанни це надлишковий еротицизм...
просто люди звикають до "певного стану речей" і їх вже не дивують люди, які "випускають сизий дим"...
можна звикнути до ранкового співу пташок, до приємного запаху кави, до присутності і наявності інтернету... але щоб звикати до цигаркового диму... бу...
цікаво, мої знайомі (майже усі) -- курять траву... мабуть, це все-таки не звикання, а так ... традиція така. ходите містом і витріщаєтеся на кожного курця?
А що їм дивуватися? кожен руйнує власний організм як може і в міру своїх можливостей. Хтось купить цигарки за 5грн. і щасливий, комусь тра трави (не знаю кіко коштує, но думам що дорожче від цигарок), комусь ширки замало. От нє аби пити фреші і займатися спортом???