Я вірю в те, що Україна і сама б, без серисери об'єдналась. Можливо не в 1939р., можливо дещо пізніше, але це мало статись, не можуть дві частини одного великого (які завжди тягнулися одна до одної) цілого існувати окремо
Так, звичайно, Україна заснувала СССР. Мотім добровільно виморила 10000000 Голодомором. І українці почували себе мало не в раю, перебуваючи під кровавим російсько-більшовитським режимом. А щодо відносин з поляками, лишіть це питання українцям. Ми жили разом більше 500 років. Якось розберемося...
а щодо відносин з Росією, лишить це питання українцям. Ми жили одним народом більше 500 років. І теж розберемося ...
А это - какое отношение имеет к пакту? И откуда ТАКие цифры? Или - нарисуем нулей - шоб страшнй было? И потом - какое-то двоемыслие наблюдаем... Предлагаете - не лезть в отношения с поляками - поскольку это Вы с ними за чубы таскались? Могу посоветовать - не трогать наше прошлое - Голодомор. Мы от него пострадали - мы и разберемся.
- так перестали б лезть с разборками. У Польши был хороший повод усвоить, что враждебность к России ей не приносит ничего хорошего. Но им иначе неинтересно... причем, большей половине до сих пор не прояснело. 75% ждут извинений - а значит, не различают ни властей, ни времён. И те, что с ними "бок о бок" - разумеется, такие же. Только извинений ждут ещё и от поляков. "Гордый" народ ко всем имеет счёт (с) (только что придумал)
Трагедії голодомору та репресій є загальноукраїнськими, не слід в одній родині ділити все на ваше і наше
- да это у него там в австралиях тёрки с соседом-поляком, того кобель Педрову собачку... в общем, не лезьте (я - не буду). Сами разберутся, им ещё 500 лет там жить. - и с поляками не только западенцы "отношения" имели.
Ніхто зрозборками не лізе, просто багацько вже хто на них в обіді через їхню політику, як минулу, так і сучасну
- извините, забыл представиться, я из "их", из россиян, но это не важно. Насчёт "никто не лезет" - читайте внимательно того же Качинського по ссылке выше. Те, кто "ждёт извинений", и собираются вести политику с учётом обид - разумеется, лезут с разборками, ибо политика это деяния (действия или бездействие), преследующие определённую цель - в данном случае, очевидно, цель России враждебна. Было сказано много слов, которые при желании можно трактовать как извинения, а без желания и "извините" не прокатит. Скажут, не тем тоном Так что обиды - это в песочнице. В политике другие отношения. Хорошо, что у премьер-министра больше трезвости и власти, но 75% опрошенных - большой процент.
угу Поляки, Турки, Наполеон, Гитлер пытались разобраться дык - не срослось ... впрочем та росия - это и мы то же ...
Господа... Смотрим карту 1939 года...Находим свои города - и выясняем - тогда - в 39 году - это мы - или - они... http://minchanin.esmasoft.com/maps/ussr1939/index.html P.S. я смотрел Звідки Ви:... Надеюсь - там все правильно?
Мені здається, що в данному випадку, Ви мислите трохи прямолінійно По перше, дивлячісь в якому контексті розглядати мій допис, по друге, більш юмору, по третє, про поляків ,турок на мапі 1939, не дуже й побачиш
Ну, чому так усіх у один мішок... ? Полякам до половини 17-го сторіччя йшло непогано... Потім якось розслабились А взагалі... так там і не ма у чому розбіратися... у основному ця гра не зміняється вже декілька сотень років. Тільки іноді декому знову здається що "знайшов кліч до души" кремлівських політиків.
- и этот "дехто" пытается привезти "клiч" в Кремль на танке. Чтобы сразу в душу, не промахнуться? Ну ничего, может, Качинський докричится ещё... Услышат в Кремле, почешут репу да и извинятся за все сотни лет своего существования "назло Польше и остальному человеству" - тогда ведь все проблемы исчезнут! Все!!! Да, мечты...
Знаете, что такое раскаяние и исповедание грехов в религии? Это - не просто произнести слова "грешен". Далеко не просто.
не удавайте, Невстраньцю що Ви мене не зрозумили . "Дехто" якраз не Качиньський... "Дехто" не кричить... "дехто" розуміє складність ситуації, "дехто" знає що треба відступити на рахунок майбутніх користі... Зрештою, якраз Россія не має що перейматися, тих "дехто" у цілой Європі аж надто багато...
законний "хазяян" - Король Данило! Єдиний український король! а від так - Холмщини і цілого ряду земель, які були в його володінні ще бракує українській землі