Та суть же була в повідомленні про доручення Януковича Пшонці ... виконувати свої елементарні обов'язки. А справжній журналіст повідомив би, що Янукович став в роль хана Золотої Орди чи генсека Більшовицької імперії, які давали всім вказівки, а самі ні за що не відповідали.
Воспользуйтесь законом о доступе к публичной информации. Сделайте запрос о том было ли такое поручение, кому адресовано и кем подписано.
Сьогодні ТСН для 46 млн ідіотів пів години розказували: - як в на Дніпропетровщині упало дерево; - як на Рівненщині упала стіна; - як не поділили місце журналіст та бандюк зі "служби охорони"; - казочки про нового хлопця дочки Тимошенко... "А братія сидить собі витріщивши очі. Може так і треба?"
Даю шедевр некваліфікованості цих писак. Ця побита людина постраждала як журналіст чи просто як громадянин? В інженерів на таких кажуть НЕУК.
Прокоп, корона не жмет? :oОт высоты пьедестала голова не кружится?:rolleyes: Ваше дутое величие и претензии на некую исключительность удивляют.Вы же не глупый и интересный человек. Будьте проще, человечнее - окажите большую услугу и себе и Украине. :rose:
Жме клята. Та я ж в схроні. І де вони бачили "вєлічіє" та "претензії"? Кому як. Деякі називають тупим і примітивним. і вступати як всі в комсомол? Це ми вже проходили. Нецікаво бути бидлом. Та вже ж постараюся і продовжу критикувати нікчемну журналістську братію, яка тримає неньку в жлобстві.
У вас, как раз, не критика, а жлобство и непонимание ситуации. Вы так увлекаетесь, что представляете Украину и украинцев никчемными, брюзжащими жлобами. Понимаю ваше возмущение по поводу того, что творится в стране, но злостью, претензиями, оскорблениями ничего не решается. Пан Прокоп, Ваши бы знания, энергию, патриотизм, да в созидательное русло!:rose:
Про "брюзжащих" ..., я такого навіть слова не знаю. А взагалі я українців на даний час бачу, як ... по Н.Маккіавелі - "людина чи народ, який пройшов через рабство, гублять, як мінімум, половину свого людського Я". Ми є одними з найвідсталіших народів Європи, поряд з румунами та москалями..., які з етапу рабства благодєнствують на щаблі жлобства. Та врешт, читайте "І мертвим, і живим..." А при чому тут жлобство? Ви хоч уявляєте, що це таке? В гетто творчість мало кому потрібна. Може ви скористаєтеся моїми машинобудівними винаходами чи проб'єте мені з ними шлях до простоюючих виробництв? До речі, ваші сурогатні підзахисні зі ЗМІ хоч якось за 20 років проаналізували причини занепаду промисловості, науки та винахідництва в Україні? Чи їм за відстеженням хвороби Поровщикових ніколи це робити?
Теперь будете знать: брюзга, брюзжать. А Вы? Если когда-нибудь доберусь до ВР - обращайтесь, сделаю все возможное. :rose: А что же огромная армия инженеров, изобретателей, технических спецов не только не остановила развал промышленности (это же был их хлеб), а быстренько передислоцировалась в челнока и разбрелась по базарам торговать заморским товаром, но и не пытается проанализировать причины упадка промышленности, науки и прочего. Да и при СССР разве все эти спецы не видели, что мы позади планеты всей не считая балета? Так что не стоит предъявлять завышенные требования к другим. Вы тоже продукт ТОЙ системы, как бы Вы от нее не открещивались. И той культуры. Пан Прокоп, Вы сегодня можете бесконечно рассказывать, какой Вы были не такой, как все, какие особенные поступки Вы совершали. Но что это изменило или изменит? НИЧЕГО!
Я на відміну від вас вивчав цей соціально-культурний феномен, зрівнював його з давньоримським плебеєм та ідіотом з Греції часів Діогена. Ось лиш тоді й варто вам підказувати про примінення моєї енергії. Ви за всіх їх не розписуйтеся. Боролися й продовжують творити винаходи та аналізувати ситуацію. Погугліть для прикладу "Україна - вчора, сьогодні, завтра" навіть на вашому донецькому форумі. В нас були такі особистості, про яких ви навіть уявлення не маєте. Дивись тему "Видатні українці". Та й про балет ви дурню згородили. Це є просто законсервований класичний французький танок, який як і кадріль завезли варвари 200 років назад з європи. Дійсно, горбатого могила виправить. Ви навіть уявлення не маєте про ТУ систему, її трансформацію в ВАШУ. Ви по аналізу Тойнбі продукт закритої варварської культури, яку помилково вважаєте за європейську. В цій зашореності ви й "білих ворон" пробуєте затягнути до свого рівня. Тому й є для України загроза від ВАС, тому що ви, не маючи уявлення про ментальність та минулу культуру цього народу, ліпите з неї знову придаток до варварської Московії з її Пугачовими та Пороховщиковими. Тому ви далекі від мене, а десь поряд з Януковичами. А видатні винахідники в нас були, а ось журналістів - один сурогат.
А вдруг и я изучала тоже и по тем же источникам Так Вы уже в ВР?!? Что, НЕТ? Тогда имею полное право подсказывать :rose: Да зачем мне расписываться? Что вижу, о том и пишу. Пан Прокоп, судя по всему представление обо все имеете у нас исключительно Вы. :rolleyes: Ну Вы же мудрый человек - дайте хоть маленький шанс собеседнику хоть на что-то. Ну хотя бы представлять. Пан Прокоп, Вы же технарь!!! Это не дурня, а штришок к портрету СССР от Визбора А Вы значит представляете?!? :girl_cry: Как ни странно, я из разряди "белых ворон", поэтому никого никуда тянуть не собираюсь. :rose: Вы вначале свои шоры снимите, а потом про других обобщайте. Пан Прокоп, прочитала этот Ваш маразм. Вы хоть немного пытаетесь думать прежде, чем пишите очередные гадости-глупости в адрес совершенно незнакомых Вам людей? Вы практически ничего обо мне не знаете, но насочиняли ТАКОЕ. Пан Прокоп, что Вы хотели сказать этой очередной глупостью? Что в алчном желании самолюбования, самомнения - Вы как раз из породы януковичей? И, конечно, я от вас далеко - часов 9 на поезде, а от Януковичей - в 30 минутах езды на авто. Вы хоть знаете значение слова суррогат? ) Не, если оно Вам нравится, то употребляйте. Можно, правда, иногда заменить его на другое не менее пикантное словечко иностранного происхождения паллиатив.
Ну не можуть ніяк запліднити панду в Китаї, прийшлось зайнятися штучним заплідненням - цю так потрібну для українців новину як папуги торочили сурогатні журналісти вчора на всіх каналах. Після того, як я дізнався про успішне завершення цієї операції, я спокійно заснув. "А братія сидить собі, витріщивши очі. Може так і треба?"
Повідомлення сурогатних ЗМІ Через дві години протилежне пукання і ні слова вибачення за заплутану інформацію.
Ось якими новинами закидають сурогатні ЗМІ українців - Бекхем заробив у 2011 році більше за Роналду та Мессі Більше читайте тут: http://prosport.tsn.ua/sport/bekhem-zarobiv-u-2011-roci-bilshe-za-ronaldu-ta-messi.html І ви думаєте сурогатний журналіст нагадав Пшонці про "незалежність слідства та слідчого". Кеби йому в його бурсі для цього не дали.
Професійний сурогат я помічаю навіть тут на форумі. Так що раджу спати спокійно. Так знайшли продукт українських журналістів, який би пішов на експорт?
Глаз-алмаз? Главное, чтоб корона на глаза не скатывалась. Пан Прокоп, раджу Вам мены не радити Или намекаете, чтобы я опять начала радити Вам? Насчет моего сна - не переживайте, сплю спокойно, кошмары не снятся, политические войны тоже. А я должна была эту вашу заморочку искать?
То Вы злодий?!? Никогда бы не подумала. Не наговаривайте на себя, пан Прокоп. Интересный Вы человек, толковый, но постоянно палку перегибаете и со своими, и с чужими. Но это не злодейство, скорее неосмотрительность и вредность. :rose: