Ай да молодец Прокоп, разделывает этих всех под орех, правду матку рубает. Единственный адекватный человек на форуме, способный отличить чёрное от белого.
Да выключите Вы этот ящик. Кому он интересен? Почитайте что-нибудь хорошее, в Интернете огромное количество сайтов с интереснейшими документальными фильмами которые ни при каких условиях не покажут по ТВ. Мой коллега вдохновенно собирает коллекцию украинского кинематографа. Ну так начните и Вы что-то делать. Что же Вы сидите возле этого ящика как приговоренный? Оставшуюся жизнь не на что потратить?
Вони так і помруть, не зрозумівши роль "ящика" на їх яничарське формування. Завдяки цьому "ящику" українське бидло ще довго може бути прив'язане до культури "рашен" і тим самим відрізане від європейської культури. Та трачу на виховання вас безпутних хоча би темою "Видатні українці", допомогою дітям-сиротам та продукуванням чергових винаходів. А паразитичні падлюки зі ЗМІ вже дійшли до того, що закупляють за НАШІ ГРОШІ жлобське мило з Марокко, яким нас годують картинками напівоголених жлобих з тороченням про роль аллаха в їх житті. І на цьому дніпропетровські Коломойські добряче заробляють, використовуючи наш інформаційний простір.
Да больше Вас телевизор никто и не смотрит. Кто ещё на этом форуме кроме Вас знает, о кто и что вещает по утрам на 1+1 или на СТБ ? ) Вот и здорово, пан Прокип, у Вас же потенциал сумашедший, на фиг Вам это ТВ. Не поняла что Вы имеете ввиду. Это что-то из телевизора ?..
Пане Прокопе, де креатив? В багаторазовому повторюванні правильних сентенцій? "Янучари", вас не почують - як сиділи перед зомбоящиком, так і будуть сидіти, а ті, хто почує - дано цього не роблять.
В тому то і справа, що вимкнути телевізор може простий обиватель. А люди, які переймаються не тільки власним життям, а й життям своєї країни, своїх дітей, не може не дивитися ТБ в даному випадку. Пан Прокіп саме така людина. З своїм поглядом, іноді занадто прискіпливим, іноді не дуже толерантним. Але ж він викликає повагу саме своєю небайдужістю та спробами зробити Україну кращою. Не кажу, що його опоненти в цій темі не опікаються тим самим. Звичайно опікаються по-своєму. Знову ж таки, сучасне ТБ і стало однією з складових того, що стаються такі жахливі злочини. Це навряд чи можна заперечити. Можна по-різному ставитися до "російської" складової, але вона на мою думку цілком слушна. Поки у нас не буде національного ТБ - не буде можливості нам же самим впливати на вчинки наших громадян. І доти ми не станемо самодостатнім народом.
Слушно, але це знову тільки повторення "очєвидного". (І це є головною причиною, чому я "сперечаюсь" з паном Прокопом.) Ви маєте креативні пропозиції щодо того, ЯК нам створити це наше національне ТБ? Я вас слухаю... "Частинкою" такого ТБ раніше був 5-ий канал, його інформацайною складовою (був, але увесь вийшов), тепер його місце заступив ТВі. Так давайте хоча би пропагувати ТВі"!
І навіщо Тарас Шевченко чи Олена Теліга "старалися" для цього бидла? Перший краще б завів сім'ю та бабло, яке і тратив на горілку та німецьку ковбасу, а друга б краще крутила своєю красою мужиками, як Печерський суд законами. Вам сіреньким позицію дон Кіхотів чи Жан дАрк не зрозуміти ніколи, як і роль мови для культури народу.
Як професіональний телевізійник я маю безліч пропозицій. Але перша і головна пропозиція - це саме розтлумачити людям що національне телебачення це необхідність. Вам це зрозуміло, мені теж, але повірте мені далеко не всі наприклад у нас в Одесі це розуміють. ТВІ прекрасний канал але він так і буде залишатись на задвірках нашого ТБ доки буде ця влада, тут я згоден з Інгою. Ну і знов ми вертаємось до основного - національна українська про-європейська влада буде рушієм змін, а доти ніяких змін не буде. На жаль.
Хочу я бачити, як Ви без "сіреньких, яким не зрозуміти ніколи", будете виганяти Януковича з Банкової і не віддасте Попову крісло мера! Чи може Вам це не потрібно, і Ви маєте інший стратегічний план дій?
Все принципово слушно, хоч дещо протирічить саме собі. Справа як раз в тому, що народу на разі потрібні жлобські новини. Я не кажу про весь народ, але більшість в нас саме така як Ви написали. Ви думаєте чому 1+1 відійшли від принципів Бі-Бі-Сі у формуванні програм та новин? А саме тому! Результат - 10% інтелігенції плюються від тих новин, зате 50% болота дивиться у захваті, а потім виходять на демонстрації на захист вбитої шльондри, а не на захист своїх конституційних прав...... От де проблема. ЗІ Змусити міліцію покарати винних це потреба, я не сперечаюсь, але це як мертвому припарка, бо треба міняти владу, а не їхніх сатрапів, які за такої влади будуть діяти так завжди, не ці так інші, які прийдуть за звільненими. А тут 1+1 відволікає увагу людей саме на другорядні речі.
Наркотики та горілка цьому бидлу теж потрібні. "За туманом нічого не видно, за туманом...". Та "1+1" ще янгелочки по напусканню цього туману, в якому добре ловиться дармова рибка. Та все ж я не помітив реакцію по суті на пропоновані реформи ЗМІ.
Сьогодні я почув від цих паразитів про так потрібну для українців новину. Десь під Будапештом загинула угорська родина. Сидить отаке паразитичне та малоінтелектуальне чмо за комп'ютером і відшуковує різний хлам для заповнення часу для новин.
Судя по тексту, который вы привели, о СМИ судите со стороны, т.к. вроде обо всем, но никакой конкретики. А Вы, судя по всему, единственное не быдло в Украине?
А звідки ж судити потрібно? По логіці видно, що ви з цієї компанії. Так покажіть конкретику з позиції свого городу. Та ще були й є, та Стусів заклював залишений після сталінського кріпацтва жлоб, який страх як не любить "білих ворон" в силу своєї культури "рашен". А все таки, що означає "судя по всему", що ж для вас "все", пані?