о! точно убрали, наверно правильно, а то лично у меня первые мысли были про какие то репрессии или геноцид когото ...
А-а-а-а-а-а.... Хіба можна таке на ніч показувати... З моєю слабкою психікою та "мнительностью" (не зміг підібрати аналог українською) я тепер ніч спати не буду...
Кому как, а для меня пятница 13е, ничего особенного. Но по статистики, мои счастливые или точнее любимые числа это, 7; 13. Верте не верте, но я не приукрашаю и не бравирую. Сегодня намотал 700км, даже не устал, только глаза немного, небыло бы встречных машин и они бы чувствовали себя нормально.
Нормальный день, даже общение с Приватбанком не испортило настроение, главное сегодня Щедрий вечир Щедрик ведрик, Дайте вареник, Грудочку кашки, Кільце ковбаски, Ще того мало - Дайте ще сала; Ще того трішки - дайте лепішки; (Або) дайте ковбасу, (Я до) дому понесу, (А) як дасте кишку, То з'їм в затишку!
Для мене день видався хороший, бо грошей привалило. Якщоб не доходи то бувби самим звичайним. Звідки пішла привичка звертати увагу на цю дату?
мдя вот уж 13-е, до 00:00 хоть бы чего, тишь да благодать, только 14-е исполнилось понеслось, мужик сгорел у себя в гараже, родители-босяки захлопнули в квартире 10-месячного дитё, в общежитии 9-ти этажном кто то костер развел, в селухе то сенник сгорел то пол хаты, в общем не 13-е виновато а ..... хто его знает что ......
Отож... Прийшли з донею додому по шостій. Поки то-сьо, за п"ятнадцять сьома ліг. Доня в сьомій поїхала в гори (я вже не чув, як виходила). А о дев"ятій почалось... То міський, то міжміський, то одна мухобойка, то друга... Виспався називається... Одна радість, в дванадцятій дзвінок від босса і кард-бланш на вихідний...
Мої теж Народилась в п'ятницю тринадцятого. Але нічого особливого по п'ятницях 13-го не спостерігала. Вчора тільки током тіпнуло, але то не тільки мене (переселялись на роботі в другу кімнату тимчасово, а там на підлозі ковролін ). Цікавіше було ввечері 12-го, коли була гроза А вчора сніг пішов.. Такі от лише аномалії. ---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- В п'ятницю 13 жовтня 1307 року у Франції було катовано тисячі тамплієрів. Прочитала у Вікі:
В суботу 14 затонув круїзний лайнер Коста Конкодія, цей лайнер останіх декілька років пропливав в мене перед вікнами неодин десяток разів за літо. За даними Італійських СМІ трое загинули, добре що в порту, інакше булоб багато жертв, команда небула готова до евакуації.
LuBimaya, Ковролін сильно електризується. А якщо по ньому їздять офісні крісла + довкола купа компів, дротів і т.д., то торкаючись за щось металеве чи звичайний вимикач світла, тіпне!
это сводка за одни сутки, 12 - го тоже было не скучно два снаряда, утопленник, и пожаров по мелочам ... ---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- да ладно ....
я ніколи не вірила в це. але 13січня в п"ятницю добиралась попуткою на роботу і на півдорозі не стало бензину. тож на роботу дещо запізнилася