П"ятниця 13

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем MARTINI, 13 січ 2012.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

о! точно убрали, наверно правильно, а то лично у меня первые мысли были про какие то репрессии или геноцид когото ...

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чё за рука? о_О Опять я что-то проспал?

• Подобається Подобається x 3
  3. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ничево, рука рукой, всему свое время. Но глаз всегда смотрит. Меж тем, его даже не видно.
    уууу...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

[​IMG][​IMG][​IMG]

5. VasMT

А-а-а-а-а-а....
    Хіба можна таке на ніч показувати... З моєю слабкою психікою та "мнительностью" (не зміг підібрати аналог українською) я тепер ніч спати не буду... о_О

• Подобається Подобається x 4
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кому как, а для меня пятница 13е, ничего особенного. Но по статистики, мои счастливые или точнее любимые числа это, 7; 13. Верте не верте, но я не приукрашаю и не бравирую. Сегодня намотал 700км, даже не устал, только глаза немного, небыло бы встречных машин и они бы чувствовали себя нормально.

• Подобається Подобається x 5
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нормальный день, даже общение с Приватбанком не испортило настроение, главное сегодня Щедрий вечир

Щедрик ведрик,
    Дайте вареник,
    Грудочку кашки,
    Кільце ковбаски,
    Ще того мало -
    Дайте ще сала;
    Ще того трішки -
    дайте лепішки;
    (Або) дайте ковбасу,
    (Я до) дому понесу,
    (А) як дасте кишку,
    То з'їм в затишку!

8. atma

atma Active Member

Для мене день видався хороший, бо грошей привалило. Якщоб не доходи то бувби самим звичайним.
    Звідки пішла привичка звертати увагу на цю дату?

• Подобається Подобається x 2
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

нормальний день!
    у мене сьогодні вийшов причудовий сирник!

10. artobstrel

мдя вот уж 13-е, до 00:00 хоть бы чего, тишь да благодать, только 14-е исполнилось понеслось, мужик сгорел у себя в гараже, родители-босяки захлопнули в квартире 10-месячного дитё, в общежитии 9-ти этажном кто то костер развел, в селухе то сенник сгорел то пол хаты, в общем не 13-е виновато а ..... хто его знает что ......

• Подобається Подобається x 6
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

жах який....

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тепер розумієте, чому з ТАКим аватаром і ТАКими дописами/картинками..?

13. atma

atma Active Member

Якщо взяти всім відомий фільм "П"ятниця 13" то в нього е продовження "Субота 14"

14. VasMT

Отож... Прийшли з донею додому по шостій. Поки то-сьо, за п"ятнадцять сьома ліг. Доня в сьомій поїхала в гори (я вже не чув, як виходила). А о дев"ятій почалось... То міський, то міжміський, то одна мухобойка, то друга... Виспався називається... Одна радість, в дванадцятій дзвінок від босса і кард-бланш на вихідний... :)))

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мої теж ;)
    Народилась в п'ятницю тринадцятого. Але нічого особливого по п'ятницях 13-го не спостерігала.
    Вчора тільки током тіпнуло, але то не тільки мене (переселялись на роботі в другу кімнату тимчасово, а там на підлозі ковролін :crazy:).
    Цікавіше було ввечері 12-го, коли була гроза :) А вчора сніг пішов.. Такі от лише аномалії.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

В п'ятницю 13 жовтня 1307 року у Франції було катовано тисячі тамплієрів.
    Прочитала у Вікі:
    о_О

16. Кохана

Кохана LuBimaya

з дротами? чого він струмом б'є? о_О

17. atma

atma Active Member

В суботу 14 затонув круїзний лайнер Коста Конкодія, цей лайнер останіх декілька років пропливав в мене перед вікнами неодин десяток разів за літо. За даними Італійських СМІ трое загинули, добре що в порту, інакше булоб багато жертв, команда небула готова до евакуації.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

LuBimaya,

19. artobstrel

это сводка за одни сутки, 12 - го тоже было не скучно два снаряда, утопленник, и пожаров по мелочам ...

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

да ладно ....

20. Anna Strilets

Anna Strilets New Member

я

ніколи не вірила в це. але 13січня в п"ятницю добиралась попуткою на роботу і на півдорозі не стало бензину. тож на роботу дещо запізнилася

а де твій аватар? :)