П`ять запитань від Зеленського

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 16 жов 2020.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На щастя, це не тобі судити, це перше.
    Друге, керівництво і командування іншої думки, про що свідчить і моє підвищення в посаді, і нагороди та відзнаки, якими мене нагороджували, і список заохочень, які записані в моїй службовій картці, і висновки щорічних атестацій.
    Третє, людина, яка не має жодного відношення ні до армії, ні до з"єднання, в яке входить наша частина, ні до моєї частини, намагається нав"зати свою думку, яка діаметрально відрізняється від думки людей, з якими я служу.
    Висновок: Мих - брехло.
    Що і треба було довести.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. VasMT

А ну, мусорок, факти в студію.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мусорок это ты, васян.В смысле "сміття", "непотріб".

• Подобається Подобається x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, все що Ви пишете, це брехня.

5. Blaberus

О, "Фєня" пійшла! Отже, mayormayor, напевне, правий.

6. MayorMayor

К тому же, Васян непроходимо туп, и отчего-то связывает мой ник "Майор Майор" с ментом."Уловку-22" оно явно ниасилило.)))

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Залиши на Господа твою турботу...

8. VasMT

Упс...
    Ну, які ще будуть питання?

Окружний адміністративний суд Києва дозволив проведення в день місцевих виборів всеукраїнського опитування, ініційованого президентом Володимиром Зеленським.

Відповідне рішення було ухвалене в п'ятницю, 23 жовтня.

З відповідним позовом до президента України звернувся житель Івано-Франківської області.

"Виходячи з меж заявлених вимог та аналізу положень чинного законодавства суд дійшов висновку, що позов є необґрунтованим та недоведеним достатніми доказами, і відмовив позивачу у його задоволенні", - йдеться в постанові.

Суд у своєму рішенні зазначив, що обов’язковою умовою надання правового захисту судом є наявність реального порушення прав особи на момент звернення до суду.

"Оголошення будь-яким суб’єктом владних повноважень про свої наміри на вчинення будь-яких дій на майбутнє не може бути розцінене судом як дія, яка порушує право позивача", - зазначили в ОАСК.

Детальніше читайте на УНІАН: Суд дозволив проводити опитування Зеленського в день місцевих виборів

9. MayorMayor

"Все животные равны, но некоторые равнее"(С)То есть, если бубачька заявит, что хочет лично трахнуть жену Васяна, а потом расчленить ее на кусочки- это норм.А если Васян в этом случае заявит, что грохнет бубачьку- то Васяна надо упечь лет па пяток.Норм, чо.))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

То для тих, в кого Він є. А в кого нема, хіба на себе.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це ж київський окружний, він що хош винесе.

12. VasMT

Не маєте бажання промоніторити ім'я судді? Не знаєте ким він призначений?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не маю, бо знаю, що пройшло більше 1,5 року. І обіцянок було по вуха. І було б бажання... а його чомусь нема. Напевно, язиком на стадіоні молоти легше, чи зі сцени.

14. VasMT

Легше, аніж поміняти суддю?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А навіщо міняти суддю, який дасть таке рішення, як треба?

О, я знайшов суфлера Зеленського, то ця баба в синьому. Без неї Вова нічого не скаже у ВР.

View: https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/videos/346724433222764

16. VasMT

Тобто Порошенко призначав нечесних суддів, які керуються в ручному режимі не зважаючи на політичну коньюктуру і совіть. Я правільно зрозумів логіку вашого твердження?

• Подобається Подобається x 1
  17. Blaberus

Трєтьякова, це, часом, не те падло, яке служить наріду та триндить про "нєкачєственних дєтєй"?

18. MayorMayor

У холуйка "пытань" нет.У людей- есть:

Украинское право в сферическом вакууме
    [​IMG]dagrael
    23 октября, 21:01
    Листая ленту ФБ, наткнулся на призыв О.Леусенко подавать заявления в день выборов по факту незаконности Зе-опроса.
    Даже форма заявления прилагается. Немного не в том стиле написана, правда, но суть не в том.
    Зразок заяви про скоєння злочину Зеленським та партією "Слуга народу" під час виборів

Лично я начал смеяться уже со слов "подать в суд".
    В суд? Один из тех самых, что под Зе-командой?! И надеяться, что рассмотрят, а не дай Бог, еще и выиграете?!
    Не, ну вы реально наивные...

И объективная реальность тут же услужливо подтвердила предположение.
    ОАСК разрешил Зеленскому проводить опрос.

Видите ли, один умный УЖЕ подал.
    И получил от суда вполне ожидаемый в духе ситуации и времени ответ: "Обязательным условием предоставления правовой защиты судом является наличие реального нарушения прав человека на момент обращения в суд".

Запомните эту фразу - "наличие реального нарушения прав человека". Т.е по факту.
    В ККУ есть ряд статей, предусматривающих уголовную ответственность за само озвучивание намерения совершить деяние, имеющее признаки преступления. Именно так, кстати, пытаются упрятать Федыну и Звиробий.

В юридических комментариях к ним пишется следующее:

а) "Реальність погрози визначається достатністю підстав побоюватися її виконання..."
    Я, например, как и миллионы граждан Украины, реально побаиваюсь, что Зеленский осуществит свои намерения 25 октября 2020;

б) "Злочин вважається закінченим з моменту сприйняття погрози потерпілим"
    Эй, постойте! Мы уже восприняли всё! Но вопрос - так правовая оценка заявлению о преступных намерениях дается "з моменту сприйняття" или после "реального нарушения прав человека на момент обращения в суд"???

А знаете, почему такое дышло выходит?!
    Я назову главную причину, которую ОАСК "доходчиво" растолковывает наивным лошарам:
    Объявление каким-либо субъектом властных полномочий о своих намерениях на совершение любых действий на будущее не может быть расценено судом как действие, которое нарушает право истца.

Т.е. даже если Зеленский завтра объявит о своем решении, пардон, мочить вас всех на улицах, то увы, ваши права при этом не будут нарушены. Патамуша это заявит субъект властных полномочий, а не лох какой-то!..
    И ТОЧКА!!! Только после "реального нарушения прав человека", и то потом прозвучит - "а ты докажь!"

Вывод неутешителен.
    Есть лохи, а есть "субъекты властных полномочий". У них разные права. У вас при Зеленском нет прав, значит, и нарушить Ссаныч их не может априори.
    Ну, какие права могут быть у домашнего скота?!..

19. hrim

hrim Well-Known Member

"Службова картка" VasMT з 2014:
    "Службова картка" каже, що VasMT - російське чмо.

20. hrim

hrim Well-Known Member

Найбільш шкідливе питання - "скорочення депутатів до 300". Це полегшення олігархам можливості впливати на депутатів.

а де твій аватар? :)