Народ, хто може допомогти і надіслати нормальну карту озер на ПП ,бо моя вже дуже стара, шо нічо не видно, буду дуже вдячний!І ше хто хоче зловити файних карпів і карасів хай їде в Чижки на кільцевій, там файно почало брати! ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Скиньте будь ласка карту з озерами мені на ПП? бо моя стара, навіть нічо вже не видно, був вчора в Чижках, там файно бере карась!
Післязавтра їду до Львова...передають досить спекотно...я хоч і запланувала облазити трішки ваші підземелля)) але все-таки хотілось би десь і покупатися...підскажіть де можна)))
Йой, та там, у підземеллі, Полтва тече. Можна і покупатись, але купальник має бути специфічний А щоб не заморочуватись, то найраще з доїздом буде у винниківське озерце (ще отут і отутечки), або в Брюховичах. Там не ідеальна чистота, але купальник можна одягнути простіший ніж для підземель
купальник для підземель мене вразив))))я в захваті))) а якщо серйозно, то озеро це далеко від центру Львова? а то в мене Наполеонівські плани...а часу нажаль не дуже багато
ооо..ні...я собі такої розкоші дозволити не можу...я краще ще знайду декілька красивих місць і там походжу))
У Львівській області взагалі проблеми з водоймами. Їх немає. Вам правильно кажуть - їдьте на Волинь, там озера гектарами. І глухо, як в танку. Біля кожного великого міста по вихідним мерва просто - шашличники, собачники, рибалки.
мене туди намагалися вкинути))) але ніііі)))) тоді як раз дощ пройшов і було прохолодно...я не захотіла)))
Спасибі за тему, а то нещодавно переїхала. хочеться у водичку а не знаю куди податися. поки оцінила тільки Винники - сподобалося)
залежно, що ви там робити збираєтесь я мала на увазі суто озеро 20 грн на весь день не так вже страшно
Побачив на карті озеро у Лисиничах http://goo.gl/maps/H9C0C , вирішив перевірити, що там. Сів на ровер і вйо. Приїхав на місце, дивлюся, нема ніякого озера, тільки бетонний паркан. Їду вздовж паркана і бачу - дзюра Придивився, а там дійсно озеро Хтось навіть рибу лапає Але аромати від того озера такі, що я б не ризикнув, ні рибу з нього їсти, ні сам в нього лізти та й таке
Вперше був сьогодні в Ясниськах. Вода чиста, дуже приємного зеленуватого кольору. Береги круті піщані. Глибоко. В кількох метрах від берега дна уже нема. Облаштованих пляжів фактично теж нема, кар"єр ще діючий, камази з піском шастають. Є кілька нормальних підходів до води, на вихідних, мабуть, там ніде ногою ступити. Але місця загалом дуже гарні.
Хм...., цікаво навіть сміття немає на фото))), десь біля 3-х років не був там, оскільки "свинолюди" перетворили усі можливі типу місця для відпочинку майже у суцільний смітник.