) отам за лісом буде конопляне поле, а за полем говоряща річка.... Хлопака захотів у сірководневому озері покупатись, а попаде в Добротвір, та чи й попаде , бо Добротвір наліво з траси якщо їхати зі Львова. Окремо по Добротвірському водосховищу. Воду використовують для охолодження турбін. Там купаються і ловлять рибу постійно. Я вже вище описував, що навіть в холодну погоду можна з дітьми переїхати на канал (Перекалки) і там купатись оскільки вода тепла. Уже 19 років (відколи перший раз показали) ми компаніями їздимо туди по декілька разів на рік. За той час не вмер ніхто, не хворів від того, вуха не повідпадали, на шкірі висипів не було, на лобі нічого не виросло (за роги не знаю, оскільки тре уточняти в дружини, та і то не від води буває). Так що сміливо вперед. Хто звик дмухати на молоко, при потребі можна переїхати на річку Буг, яка впадає в те озеро, там теж багато купальників
при чому тут тішитись чужою бідою? VasMT в поривах радості написав, що на рибалку іде(бо то його любиме дєло ), тож можна побажати йому гарної погоди та вдалої риболовлі. Хто вам винен, що відпустки не маєте? Не ви один такий на форумі
Люди, невже я ніколи не побачу озера з фонтаном(тільки не посилайте в Швейцарію)? Я ж прямо запитав, небагатозначно! Натомість одні приколюються, інші ведуть на Добротвір, треті в якесь село Сілець, четверті взагалі на рибалку тягнуть... Будь-ласка, якщо ще хтось тут тверезо мислить, напишіть мені про те, як потрапити до озера з фонтаном у Милятині! Саме завдяки ньому створена тема (див перший допис). Будь-ласка!
Люди, невже я ніколи не побачу озера з фонтаном? Я ж прямо запитав, небагатозначно! Натомість одні приколюються, інші ведуть на Добротвір, треті в якесь село Сілець, четверті взагалі на рибалку тягнуть... Будь-ласка, якщо ще хтось тут тверезо мислить, напишіть мені про те, як потрапити до озера з фонтаном у Милятині! Саме завдяки ньому створена тема (див перший допис). Будь-ласка!
Від довженка 20хв рівно 40км до самого озера. По ямах так, але проїхати можна, не сказав би шо у Львові дороги кращі. Завжди туди їжжу і більше нікуди, сервісу звісно 0, а ще й всякі тепер мажори з понтом орендували пляж і тепер туди в"зд 10грн з машини. І я так чую шо скоро буде 10грн з людини... Але я кажу е на пляж а в кінець їду, вони типу всеодно платіть. Не думаю шо вони половину території озера орендували... Але незважаючи на це, люблю туди їздити, бо є де розмахнутися руками, є куда поплисти і дна ногами не черкаєш і вода прозора... Супер!
Ну мати роботу в наш час це не біда... А мати ще й право на оплачувану відпустку, це радість... А мати можливість під час оплаченої відпустки поїхати на декілька днів на рибалку, це ЩАСТЯ! Ну-ну...
Я не приколювався, взяв електронну карту України, яка "каже", що в Україні є 3 (три) Милятина, один Старий Милятин і один Новий Милятин. З них 2 Милятина знаходяться за межами Львівської області, ще один у Городоцькому районі, що судячи із координатів, що давали вище не той напрям. Залишились дорогу до яких я показав
Самі пишете а читаєте неуважно як туди їхати на авто я показав маршруткою також сказали звідки стартувати
Ну дуже хвалитись нема чим... Ні коропа на три кіля, ні толстолоба на 5 кг... А так... щучка невеличка ось такі красноперки лапаються і линки... Рибу, яку злапали колєги не показую через вроджену чесність
А я ось тут знайшла обговорення із голосуванням по Вашій темі. Може знадобиться, або допоможе) http://center.lviv.ua/showthread.php?t=3615