Якось довелось там бути, бо проживаю недалеко від нього. Хоча самих жителів там практично не зустрінете, хіба що тільки приходять, щоб шашличок поїсти, а купатися ніхто туди не йде.
При всій повазі сідати на маршрутку "в ту сторону" не ризикну. 40 км від Львова по київській трасі з обидвох боків дороги велике поле. Запаху яєць теж не чути. Чи можна дізнатися детальніше?
Що в бік Радехова? Дорога, напрямок, вказівник? Де повертати, куди їхати, скільки їхати, а може йти? Може хтось скаже якісь вказівники, координати, схеми, карти, назви місць, зупинок, доріг?
по дорозі на Радехів є поворот направо - у Добротвір, там є велике озеро, але води того озера використовує Добротвірська ТЕЦ, а тому, чи можна там купатися - велике питання, з огляду на екологію і власне здоровя.
Дякую за уточнення але до чого тут Добротвір? Моє питання стосується вказаного озера з фонтаном. Мені вже місяць ніхто не може пояснити де воно. Невже у Львові почалися масові паління хопти з коноплею на городах?
Та і в липні тут спекотно. От учора - приїхав з роботи - відразу на річку, і ніби вдруге народився. Сьогодні в обід була гроза, але десь так годинка 15 знову погода ЧУДОВА, можна йти купатися і на ріці - купа народу! Благодать! Ех, шкода, що робота у Львові, так би щодня купався, до кінця літа, та й відпустка, нажаль, цього літа "не світить". Доречі, цього року на ріці - хороше "старе" місце, хто знає, по вул. Млинарській. Є пару глибоких місць... Правда "пляж" там є дуже незручний, гостре велике каміння і всякі будівельні відходи, та й пляшок повно, треба вважати! Хто їде вперше, радив би від"їхати за місто в Дуліби. Там річка просто КАЗКОВА, багато зарослів можна посидіти непогано, організувати пікнік. Набагато краще і тихіше ніж в самому Стрию... Детальніше в темі про річку Стрий.
Я мав на увазі з гарною компанією і з шашличком Що сидіти на пляжі під палючим сонцем, а що сидіти в холодку серед природи, так сказать "две большиє разніци" Та й взагалі "навколорічкова флора" в Дулібах, просто казкова!
Їхуючи за Гамалієвкою просто на К.Бузьку в напрямку Радехова (не на Ровно) за К.Бузькою є ріка З.Буг... Далі за Бугом с.Сілець... Поворот на ЛІВО і до ферми... далі на труби Добротворської ТЕЦ... Риба всяка... А нафік фонтан для риболовлі... Якщо тра понюхать сірководень їдьте на Розол... Там на озерах карасі як з Преїсподньої... (я про запах)
Майже вірно (крім першого слова ) ось, що карта показує (28 км від об"їздної перед с.Гамаліївка); від Львова до с. Гамаліївка десь до 9 км по київській трасі правда там є Старий Милятин, а є і Новий - де то озеро не знаю Звичайно . Просто я мав на увазі трохи вище (Сколівський р-н), а у липні там частенько погода дуже мінлива (приблизно така як минулий тиждень у Львові). От у серпні стабільніше у І половині.
Заздріть мені, жителі мегаполісу, прив"язані до робочого місця! Завтра зранку виїзжаю з друзями на рибаловлю аж до суботи. Плювати на погоду!