Всім хочеться влітку намочитися десь в озерці. Розкажу про деякі місця, де сам бував. Почну по колу Добротвір, приблизно 70 км від Львова по трасі на Луцьк, можна покупатись непогано і деколи порибалити, якщо спортилась погода- недалеко переїхати (в Перекалки)на канал де навіть в дощ можуть купатись і діти і жінки (вода дуже тепла) Винники- зроблено гарно (тому за гроші), недалеко, але коли там велика толпа, то вода каламутна Вульки- біля заводу "Іскра", 30 хв пішки від заводу або 5 хв машиною , озеро хоч невелике але глибоке, народу небагато, дно- глина. Безкоштовно, тому ніяких організаційних зручностей Бухта Вікінгів, машиною пів години в напрямку Бібрки, маршруткою годину+ півгодини пішки. Зроблено гарно , але не дешево. Коли багато народу- каламутна вода Річка "Стрий"- намочитись хіба, + покидати вудку в надії що щось голодне зачіпиться Задорожнє- кар'єр, годину машиною в напрямку Стрия потім направо по ямах, глибоке, чисте, в останні роки попадав що ледве протискаєшся в воду, зручностей не наблюдав Віжомля- годину машиною в напрямку Судової Вишні. Можна покупатись, проте дно дуже мульне. Порибалити за гроші Ясниська- кар'єр,40 хв машиною і шукай де приткнутися, чисте, глибоке, зручностей не наблюдав Брюховичі- близько, два озерця, облагорожені тому за гроші, в чомусь схожі на Винники (колишнє "Комсомольське")
Якщо Ви мали на увазі, Винники, то я не раджу купатися у Винниківському озері. Те, що про це озеро розповідають, що воно є найчистішим, це все брехня+ статистика, там вже навіть не можливо підрахувати скільки втопилося людей...
так коли там орда- то каламутне, а так то засипане пісочком і більш-меньш щось не віриться. Там же не дикий пляж. Якби толпами топились, то вже би сморід піднімали через закриття. Та й не таке вже велике воно, щоб ніхто не допоміг. Три роки назад я сам доплив за декілька секунд до пацаняти, який звалився з надувного великого круга
Топиться дійсно дуже багато людей, а не закривають його, бо це озеро належить одній дуже впливовій людині. Декому навіть "допомагають" втонути...
Те саме хочу сказати стосовно лісу в Брюховичах. Скільки людей там вже повісилось і ніхто не дає вказівки, щоб вирізати його... І де тільки та влада дивиться?
А Ясницький кар,єр поганий?? була там минулого літа чистота така пісочок білик водичка чистюща... тепер ненаю..
Прям кримінальні новини виходять. Zoryanka, я про те, що якби там так нагло топились і топили людей, то вже давно шум піднявся би по причині що там зорганізований пляж. Після того би була шумиха що хочуть відібрати через бізнес інтереси. Це не санстанцію піддобрити через аналізи води. Закрили би чи не закрили - тут можуть підсуєтитись впливові люди, а галасу не уникнути було б
А що має чистота озера до кількості поптопельників? Ви думаєте, це вони від брудної води вони так? Страшно уявити - у Львові живе олігарх, який утримує озеро, щоби топити в ньому людей А днями запрошує туди купатися всіх міщан. А як тільки озеро перестане належати йому, його закриють. Тільки от навіщо? Ви ще забули сказати, що клята влада не валить всіх стовпів у місті, до яких можна привязати шнурок а також дотепер пускає вулицями трамваї та авто, під які можна кинутися. Я вже не кажу про висоту багатоповерхівок та подавання води у квартири - кожен має ванну, де можна втопитися! І це все тому, що стовпи, будинки та трамваї належать впливовим людям
ну я б так не сказав, я на тій річці все дитинство (до 15-16 років) купався, є різні ділянки річки - де широка або швидка - там мілко, де вузька і повільна - біля 2 метрів глибини, більш, ніж достатньо для плавання. І з перелічених місць вода там можливо найкраща (по чистоті), крім тих випадків, коли каламутна через тривалі дощі в горах.
Включаю партія сказала "Єсть контакт", значить ми будемо єсть контакт залежить з якого місця у Львові стартувати і якою машиною їхати Так, там є місця де можна поплавати, але вода по перше прохолодна для жінок і дітей, по друге якщо не в заводі а на течії то взагалі і дорослі мужики не всі зможуть втриматись
"шкода", що я того не знав, коли був дитиною а взагалі рекомендую місяць серпень для купання в р. Стрий - десь у цю пору вода найтепліша але файно підходить щоб "порєзвіться" - спробувати хоч 1 метр проплисти проти течії п.с. після тривалого і регулярного купання у річці є "побічний ефект" - безтурботне "ковтання" води, яке потім на озерах/морях має негативні наслідки
1. Задорожнє...особливо класно з ночівлею..У вихідні купа народу, нема де яблуку впасти...особливо коли "Вишневий Бум"... 2.Карєр в Ясниськах...
40 км від Львова по Київській трас,іабо з АС -2 на маршрутці в ту сторону Але ж і запах там тої водисірководень ..воняє тухлими яйцями
А чоловіки в нас типу холодонєпронєцаємі чи що? Мені здається, що поняття холоду в кожного різне Особисто я змалку люблю гірські річки і сидіти я в них можу, як то кажуть до посиніння, здивувалися б а ще пару років назад там так файно було коли менше людей знало про то озеро...Вода там чудова, особливо з ранку коли ще її ніхто не скаламутить, а вже потім весь той натовп, сміття яке не дуже культурні люди залишають після себе можуть дещо зіпсувати відпочинок
http://forum.lvivport.com/images/smilies/kolobok/pardon.gif Я робив висновки з власної компанії і баченого переважно на водоймах. Холодолюбиві жінки і діти швидше винятки ніж закономірність. Чоловіки більш терпимі до холоду, хоча з нашої компанії тільки я і мій друг можемо покупатись в озері коли ще не вся крига зійшла там три метри від берега і вже з головою. Зкаламутити не так просто А то що смітять, погоджуюсь. Це в нас повсюди. Я завжди в машині вожу пачку 60ти літрових мішків для сміття, прибираємо за собою та ще й чуже поблизу, а потім викидаємо в смітник по приїзду у Львів